- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Akşam sonuna yetiştim, Nur mu gelecekmiş? nasıl?
Yalnız ben hala Ayşegül ün gittiğine inanamıyorum...
gitmiş işte kurtulduk sonunda çirkeften
Themis o kadar sakin ve sessiz gitti ki... Ayşegül ün dublörü müydü acaba
Nur gelecek demediler ama elenen kişilerden 5 kişi burada olacak dedi öykü, eğer biz yanlış anlamadıysak yani.Akşam sonuna yetiştim, Nur mu gelecekmiş? nasıl?
Yalnız ben hala Ayşegül ün gittiğine inanamıyorum...
Nur gelecek demediler ama elenen kişilerden 5 kişi burada olacak dedi öykü, eğer biz yanlış anlamadıysak yani.
O da yarışmak için değildir muhtemelen ama
Valla bilmiyorum canım nasıl olacagını.Neden olcakmisbbu aksam mi misagir gibimi alla alla anlamadim
Basim catliyacak gibi agriyor ondan herhalde bugun alicilar iflas biraz uzanayim bari
gitmiş işte kurtulduk sonunda çirkeften
Themis, o kadar sakin ve sessiz gitti ki... Ayşegül ün dublörü müydü acaba
''Aylardır 'torpilli' diye diye bir hal oldunuz umarım bugün emin olmuşsunuzdur. Hiç bir zaman bir yarışmada kendimi ön plana atmak için samimiyetsiz davranışlar sergilemedim. Nasıl başlarken aynıysam giderken de öyle gittim. İşim modaydı hala da öyle Pazartesiden itibaren butiğime beklerimİnsanların karakterini olduğu gibi kabul eden herkese kucak dolusu sevgiler''
Bunu Aysegül yazmış. Geldiği gibi gitmişGerçekten Aysegül'ü tanımasak geldiğinde nasıl 'suspus, hiç sesi çıkmayan bir hanımefendiyse' giderken de öyle suspus hanımefendi olarak gittiğine inanacağız.
Link atabilir misiniz? Merak ettimSevgili topik arkadaşlarım kk deki sokak modası yarışmasına bende katıldım,
bakalım bu arkadaşınız kaçıncı olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-ueye-yarismasi-sokak-modasi.772653/Link atabilir misiniz? Merak ettim
1.olursun inşallah bebekim.Sevgili topik arkadaşlarım kk deki sokak modası yarışmasına bende katıldım,
bakalım bu arkadaşınız kaçıncı olacak
1.olursun inşallah bebekim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?