Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Nur neden gelicelmis oyku kimse gelmiyecek artik yarisma sonlanicak uc hafta kaldi deyip duruyor bugun de yeni sezon elemesi varken nuru niye gelsin ki kafalarina gore kural bozup kurak koyuyalar hersey olabilir sonucta aysegul gitti birinci olmuyacak ya ne yaparlarsa yapsinlar

Akşam sonuna yetiştim, Nur mu gelecekmiş? nasıl?

Yalnız ben hala Ayşegül ün gittiğine inanamıyorum...
Nur gelecek demediler ama elenen kişilerden 5 kişi burada olacak dedi öykü, eğer biz yanlış anlamadıysak yani.
O da yarışmak için değildir muhtemelen ama

Nur gelecek demediler ama elenen kişilerden 5 kişi burada olacak dedi öykü, eğer biz yanlış anlamadıysak yani.
O da yarışmak için değildir muhtemelen ama

Neden olcakmisbbu aksam mi misagir gibimi alla alla anlamadim

Basim catliyacak gibi agriyor ondan herhalde bugun alicilar iflas biraz uzanayim bari

gitmiş işte kurtulduk sonunda çirkeften

Zaten gazete sitelerinde bile, yapımcının yeğeni olduğu haberleri yapılınca 1-2 hafta önce elenmesi düşünülüyormuş.
Üzerine bu hafta sevgilisinden dayak yiyince, 1 hafta öne almışlar elenmesini..
Çok iyi de oldu, çok da güzel de oldu.!!

''Aylardır 'torpilli' diye diye bir hal oldunuz umarım bugün emin olmuşsunuzdur. Hiç bir zaman bir yarışmada kendimi ön plana atmak için samimiyetsiz davranışlar sergilemedim. Nasıl başlarken aynıysam giderken de öyle gittim. İşim modaydı hala da öyle Pazartesiden itibaren butiğime beklerim İnsanların karakterini olduğu gibi kabul eden herkese kucak dolusu sevgiler''
Bunu Aysegül yazmış. Geldiği gibi gitmiş Gerçekten Aysegül'ü tanımasak geldiğinde nasıl 'suspus, hiç sesi çıkmayan bir hanımefendiyse' giderken de öyle suspus hanımefendi olarak gittiğine inanacağız.

Son düzenleme:
-puanlama esnasında alel acele hiç birine laf yetiştirmeden teşk ederim diyip diyip geçiştirmeseydi bari ayşegül bıcırığı
o kadar da aşikare belli etmez insan çift baskı çekim olduğunu
finali izleyemedim yarın izlerim özetlerden

-nur bence bir daha show tvye adım atmaz. dalgayla görültüyle sepetlediler kızı, onlar çağırıp dursunlar nur da gelmesinn inşallahh

-yeni yarışmacıların pelerinlerini aycan nurcan ın annesi dikecekmiş bu arada.

herşeyi bir kenara bırakalım tanıdıgımız ayşegül bir iki kırıcı kelime ederdi heleki ayşenura ilginç

yarışmacıların bir şekilde gelecekleriyle oynadı baktılar tepkiler büyüdü en iyisi yolluyalım seni dediler çünkü eger ayşegül birinci olsaydı

hem kanal hem programın retingleri düşücekti.yani kanal gelecegi için ayşegülü sattı

böylece nurun dedigi gibi herşey layıgını bulur ben kenarda seyrediyorum demişti dedigi çıktı ...

Gizem in elenicegi bilgisi tahmin mis, kesin bilgi degilmis. Birileri Aysegul ve Gizem in elemeye kaldigini ogrenmis tahmin yurutmusler. Cogunluk Gizem dedi bazilari Aysegül dedi.

Aysegül elenmeyi kabullenmis gibi idi, Nur gibi bunalmıs gördük. Yarısma 10 gun onceden cekildigi icin, sosyal medya da aldıgı asırı tepkiyi elenicegi hafta cekilirken farketmisdir en erken. Bunu bekliyorduk, Aysegül e olan tepkiler in ve iddiların ileriki bolumlerde yarısmaya yansıcagını. Devam etse tepki alacakdı halen birde kazanırsa kimseyi ınandıramıcaklardı saibe olmadıgına, bu yuzden elenmesi onun ve yarısma nın itibarı icin daha iyi oldu. (tabi itibari kaldımı diceksiniz onun icin... dogal olarak )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…