Şeref meselesi var bugun izlemeyeceğim yarışmayı. İkisi de aynı güne koyulur mu yaKilolu biri var onu elerler ve albayrak gercekten guzel kiyafetler yapiyor
Oooo baya çetin geçer o zaman. Ben bu kadar katılım olacağını tahmin etmiyordum cidden.Amin yavruğum amin ,
başarasız da olsam mühim değil maksat eğlence olsun.
şimdiye kadar 20 kişi katılmış biliyor musun yoğun bir katılım olmuş.
Şeref meselesi var bugun izlemeyeceğim yarışmayı. İkisi de aynı güne koyulur mu ya
Oooo baya çetin geçer o zaman. Ben bu kadar katılım olacağını tahmin etmiyordum cidden.
Hayırlısı ne diyim.
Yiğit o serseri olan. Sanırım babasının ölümüne sebep olan adamın kızını hamile bırakıp gidecek intikam almak için. Öyle diyorlar yani.Dun tekrar bolumu vardi.guzeldi babalari intihar etti neydi cocugun adi tam serseri kizlara pis pis bakiyor.babasinin olumunden sonra akli basina gelcek sanirim
Yiğit o serseri olan. Sanırım babasının ölümüne sebep olan adamın kızını hamile bırakıp gidecek intikam almak için. Öyle diyorlar yani.
Dizi italyadan alınma ya canım. İtalyan versiyonuna göre böyle oluyormuş ama bunlar birebir aynı yapar mı bilemem tabi.hadi yaa cidden mi kübrayı mı
Dizi italyadan alınma ya canım. İtalyan versiyonuna göre böyle oluyormuş ama bunlar birebir aynı yapar mı bilemem tabi.
Netten izle sen de kuzu tak kulaklıgı diyeceğim de kaynana laf eder kesinKızlar ben kafayı yiyeceğim galiba kaynanam küçük gelin diye bir şey açtırdı onu izlemek zorundayım şuan da
ilk defa görüyorum 12 yaşlarında bir kız çocuğu hamile
Allahım sen sabır ver.
Netten izle sen de kuzu tak kulaklıgı diyeceğim de kaynana laf eder kesin
Hamarat kim kaçordom ben demin gördümKızlar bizim hamarat çıkınca buraya yazın da kaçırmak istemiyorum onu.
Süt de iyi uyku yaparyüzde yüz de, sesli bir biçimde izlemeye çalışacağım bir kısmını
böyle zamanlar için eczaneden bir uyku ilacı filan edinmek gerekli sanırım,
sen ayran içir dedin ya süt içirdim şuanda bebek içerken sende iç anne bir bardak dedim içti
Bu reklam olmadan hemen önce çıkan Nazlı Hamarat değil miydi?Hamarat kim kaçordom ben demin gördümPerdeyi mandalla tutturup gelmiş hehehehe
Evet de hani bizim hamarat denmiş ya muhabbeti bilmiyorumBu reklam olmadan hemen önce çıkan Nazlı Hamarat değil miydi?
Biz ona ismi yerine direkt hamarat diyoruz da ondan.Evet de hani bizim hamarat denmiş ya muhabbeti bilmiyorum
Dha önce de çıktı dedi öykü. Tanınan biri mi? Ya o hareketlerBiz ona ismi yerine direkt hamarat diyoruz da ondan.
Albümü falan varmış da hiç tanımıyoruz biz. Zaten o da kendini tanıtmaya gelmiş.Dha önce de çıktı dedi öykü. Tanınan biri mi? Ya o hareketler
27 diyo da yaş var bayaAlbümü falan varmış da hiç tanımıyoruz biz. Zaten o da kendini tanıtmaya gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?