Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Kilolu biri var onu elerler ve albayrak gercekten guzel kiyafetler yapiyor
Şeref meselesi var bugun izlemeyeceğim yarışmayı. İkisi de aynı güne koyulur mu ya
Amin yavruğum amin ,
başarasız da olsam mühim değil maksat eğlence olsun.

şimdiye kadar 20 kişi katılmış biliyor musun yoğun bir katılım olmuş.
Oooo baya çetin geçer o zaman. Ben bu kadar katılım olacağını tahmin etmiyordum cidden.
Hayırlısı ne diyim.

Şeref meselesi var bugun izlemeyeceğim yarışmayı. İkisi de aynı güne koyulur mu ya

Oooo baya çetin geçer o zaman. Ben bu kadar katılım olacağını tahmin etmiyordum cidden.
Hayırlısı ne diyim.

Dun tekrar bolumu vardi.guzeldi babalari intihar etti neydi cocugun adi tam serseri kizlara pis pis bakiyor.babasinin olumunden sonra akli basina gelcek sanirim

Dun tekrar bolumu vardi.guzeldi babalari intihar etti neydi cocugun adi tam serseri kizlara pis pis bakiyor.babasinin olumunden sonra akli basina gelcek sanirim
Yiğit o serseri olan. Sanırım babasının ölümüne sebep olan adamın kızını hamile bırakıp gidecek intikam almak için. Öyle diyorlar yani.

Kızlar bizim hamarat çıkınca buraya yazın da kaçırmak istemiyorum onu.

Kızlar ben kafayı yiyeceğim galiba kaynanam küçük gelin diye bir şey açtırdı onu izlemek zorundayım şuan da

ilk defa görüyorum 12 yaşlarında bir kız çocuğu hamile

Allahım sen sabır ver.

Netten izle sen de kuzu tak kulaklıgı diyeceğim de kaynana laf eder kesin

Reklam olunca açtım hamarat çıktı
Bu hamarattı dimi kızlar?

Netten izle sen de kuzu tak kulaklıgı diyeceğim de kaynana laf eder kesin

yüzde yüz de, sesli bir biçimde izlemeye çalışacağım bir kısmını

böyle zamanlar için eczaneden bir uyku ilacı filan edinmek gerekli sanırım,

sen ayran içir dedin ya süt içirdim şuanda bebek içerken sende iç anne bir bardak dedim içti

Süt de iyi uyku yapar İçsin içsin yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…