Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

ayrıca ilk final gecesi çekildiğinde ezginin jüri oylarında birinci olduğu yazılmıştı
giden herkes yazmıştı kafalarından uydurmadılar heralde
daha önceki gecelerde yazılan herşey doğru çıkıyodu bu mu yanlış çıkacak
bildiğin dedikodu yayılınca tepki almamak için ikizlerle ezgiyi eşitlemişler
çünkü kimin birinci orada açıklamadılar kesip direk finalde 1-2-3 puan şeklinde açıkladılar ordan belli değişiklik olduğu
halkın yarışmaya güveni kalmaz diye korkmuşlar belli ki
ama çok iyi oldu

ezgi sessiz sakinim diye en yüksek oyu alırım sandı ama ayşenurun bile gerisinde kalınca baya bozuldu

Evet o yarışmada ne olursa olsun ben artık şaşırmam,güvenim kalmadı çünkü artık inanmıyorum samimiyetlerine..O yüzden herşey olabilir...

Hak eden kazandı yarışmanın hepsini izleyemedim final bölümünü,jüri canlı yayında yokmuş neden gelmediler,kızların tacını kim taktı jürinin takması gerekmez mi?

Kızlar bugün 2.sezon yokmu? Show tv'ninde Tv8'inde yayın akışına baktım ama bu tarz benim yok,haberi olan var mı?

Kızlar bugün 2.sezon yokmu? Show tv'ninde Tv8'inde yayın akışına baktım ama bu tarz benim yok,haberi olan var mı?
Haber sitesinde okudum,ne kadar doğru bilmiyorum Show tv bu tarz benimi aynı isim ve formatla yayınlamaya devam edeceğini açıklamış,yeni jüri üyeleri olacak galiba ismi geçen biriside pınar altuğmuş.

hayatımda bu kadar saçma bir final görmedim.
ve bukadar izleyici'yi aptal yerine koymak artık haksızlık.
canlı yayın diye yedirtmeye calıştılar.aynı kıyafetler aynı makyaj.öykünün kıyafetidemi aynı olur.
bu finalde jürinin olması gerekmiyomuydu.tac takma anlamında bunca zaman onların dogrultusunda olmadımı bu program.yani nerden baksam herşey saçmalık.pess diyebiliyorum ancak..
benim açımdan tek güzel şey ikizlerin birinci olmasıydı.son anda ezgiden vazgecebilmişler bu iyidi birtek :)
2.sezonu büyük ihtimalle izlemiycem.çok soguttu.

Haber sitesinde okudum,ne kadar doğru bilmiyorum Show tv bu tarz benimi aynı isim ve formatla yayınlamaya devam edeceğini açıklamış,yeni jüri üyeleri olacak galiba ismi geçen biriside pınar altuğmuş.
Anladım canım..Bu akşam yokmuymuş peki 2. Sezon?

yorumlara şöyle bir baktım da ne kadar ciddiye almış bazı arkadaşlar, makale yazmışlar resmen İvana sizin kadar ciddiye almamış ki gelmemiş bile elemeye

Ha bu arada ikizlere sevindim.. tek hak eden onlardı bence..

Facebook ve Twitter da haftalardir cikan dedikodular yanlis cikti.
- Nur un kasitli eledikleri
- Aysegül ün yapımcının akrabası oldugu, yarısmayı onun kazanıcagı
- Aysegül ün rapor alıp cekilmesi, programın tekrar cekildigi
- Ezgi nin yarısmayı torpille kazanıcagı
- Final gecesi juriden Ezgi nin birinci olucagı
Bunlar dogru cıkmadı, zaten 1-2 tane facebook hesabından uydurma cıkan haberler. Kafayı kaptırmıs Nur hayranları kendince egleniyorlardı.

Final gecesi de degisiklik yapılmadı tek seferde isi halletiler, Ezgi en yuksek puanı alsa idi garantiliyordu kazanmayı halk oyuna kalmadan o yuzden esitlemek icin ikizler e daha cok puan verdiler. Aysenur ve Ezgi de puan kırdılar. Program 9 aralık cekildi halk oyuna bıraktılar isi.
Ancak final gecesi ni gorunce zaten Ezgi ve Aysenur un kazanma sansı yokmus zaten onu anladık. Ikizler icin fikir birligi olmus konuklar arasında, birde 4 puanları yukarı yuvalardılar ikizlerde Ugurkan bile 4 verip sonra oyunu degistirdi 5 verdi.
Ikizler birinci, Ezgi 2, Aysenur 3. oldu juri puanlamada. Sozde iceriden haber alanlar bunu bile soyleyemedi o kadar konuk katilmis bir bilgi dogru alamadilar.

Son düzenleme:
Vernascım kimse puan yuvarlamadı..O yarışmayı kazanamak ikizlerin hakkıydı ve yapmak zorunda oldukları şeyi yaptılar ikizler kazandı..Artık boşver yorma kendini ikizler parayı yemeye başlamışlardır bile tasası sana düştü

vernas sosyal medyada olanların hepsinin yalan olduğunu savunuyosun ama ezgiye özellikle düşük puan verildiği kısmına hemen inanmışsın nedense

finalde kurgu olduğunu kabul edip diğer kısımları kesin bi şekilde reddetmen çok ironik

Ezgi nin en dusuk puani aldigi sosyal medyada yazmadi, aksi yazdi.
Diger kurgu hikayeleri yanlis cikti, 10 gun onceden cekilmis programi sonradan gelisen olaylara gore tekrar kurgulayip cekmek gibi bir durum olamaz. Kurgu varsa cekim gunu olabilir. Ancak zaten her eleme gecesi 3-2 seklinde elenmeler kurgu gibiydi, 4-1 5-0 la elenecek kisiyi heyecan olsun diye 3-2 ile elediler cok defa.
Bastan sona kurgu olduguna inanmiyorum, sadece eleme ve final gecesi etkilesme veya ortak hareket etme var juride. Ancak kimse ye haksizlik yapmadilar sonucu etkileyecek kurgular olmadi heyecan getirmek ve dengelemek icin ortaklasma vardi.

Son elenenlerden kimsenin, finale kalmasi drumunda halk oylamasinda ikizler aysenur ve ezgi kadar oy alamazdi.
Basta Ikizler ve Ezgi hic tartismalar girmeyen taraf grup tutmayan kendi dusunceleri dogrultusunda ilerleyen en samimi yarismacilardi. Bastan sonra ayni gittiler davranislari degismedi kimsenin gozunde antipatik olmadilar konusmalari ile.
Tarz lari ile begenildiler veya elestirildiler, Ozel hayatlarini ekrana tasiyip malzeme yapmadilar, tribunlere oynamadilar. Polemiklere girmediler ve islerine odaklandılar, bu sayede basarılı oldular ve olumlu izlenim bıraktılar her zaman.
Ikizler ve Ezgi nin aralari iyi idi, birileri bozmaya calisti iftiralar attilar onlara ama calisanlarin kendileri bozuldu ve gitti.
Tarz ve Show konseptinde de hep iyi idiler cogu hafta, yarisma biraz tarz yarismasi olarak kalmayi becerebildiyse onlarin sayesinde oldu, bu kadar olanlara ragmen.

Sonucda 1. ve 2. oldular. Herkez döndü dolastı layını buldu. Sorunlu olanlar veya tarz olmayanlar finale gelemedi. Aysenur unda hakkı ya 3 ya 4 dü oda basarılı oldu cunku favorilerden degildi onceki haftalar.
Hatice rüküş ama Netice Tarz.

Son düzenleme:

ezgi halk oylamasında en düşük puanı aldı farkında mısın jüri puanında değil
jüri oylarında 3 puanı vardı zaten ikizlerle birinciliği paylaştı
ki o kısım kurguyla eşitlenmiş te olabilir sonuç halk oylamasına kalsın diye
bu puanlamayla ayşenur zaten birinci olamıyodu 1 puan aldığı için
sosyal medyada zaten jüri oylarından bahsedildi halk oylamasında değil
halk oylamasının sonradan yapılacağı söylendi zaten

özel hayatlarını ekrana taşımadılar kısmına da çok güldüm
ezgi kocasına çocuğuna kaynanasına kadar ekrana çıkıp aile pozları vermedi mi oy toplamak için
bu nasıl ekrana taşımamak anlamadım

ezginin ayşenur ve ikizlere göre çok daha az fana sahip olduğunu sana zaten söylemiştim
halk oylamasında sonuncu olmasına şaşırmadım
herkesin ezgiyi beğenmediğini artık anlamışsındır
bu yarışma ikizler ve ayşenur gibi yarışmacılar sayesinde tarz yarışması oldu
ezgi sadece şık kıyafetler giyip duruyodu
oradaki çoğu kız şık giyiniyo zaten

Ezgi tribünlere oynamadı mı ? Peki orda insanları örgütleyen kimdi? Özlemle ilgili olan bir tartışmada ezgi insanları örgütleyerek cevap vermeyelim arkadaşlar,konuşmayalım arkadaşlar demedi mi? Hatta Nur yerlitaş Ezgiye kızdı..Sen kimseyi örgütleyemezsin sadece kendi düşünceni söyleyebilirsin dedi..Ezginin vurup kaçma huyu ve sinsi hareketleri vardı..Söylemek istediklerini alttan alttan,üstü kapalı sözlerle kinaye yaparak söyledi hep..Gruplaşma yapmadım yalanlarına inanmıyorum onun gayette gruplaşma yaptı..Sadece yaşı diğerlerine göre daha olgun olduğu için akıllı oynadı..Ayşegül,ayşenur falan bunlar hep yaşları küçük kızlar..Daha cahiller genç oldukları için..Bu yüzden fevri hareketler yaptıkları için göze battılar sürekli..Ama ezgi çaktırmadı..Her zaman sessiz sakini oynadı..Hangi konseptle gelirse gelsin önemli olan şık,güzel olmak değil,tarz olmaktı..Ama ezginin finale kadar gelmesinin sebebi biraz aile desteği birazda sessiz sakin gözükmesiydi..Yoksa bir tarzı falan yoktu..Şık ve oturaklı giyinen bir hanımdı sadece..Ama bu bir şıklık yarışması değildi..Sana bunları bin kez yazdım vernas,artık yorgan gitti kavga bitti..Yarışma sonlandı ve hakeden kazandı..Daha birşey yazmayacağım artık..

Aynen çok haklısın aile konusunu bende yazcaktım uzatmak istemedim..Sen yazmışsın şimdi okudum..Iyi ki görmedik ailesini kayınvalidesi,kocası,kızı hepsini gördük ekranda daha ne kaldı ki? Diğer yarışmacılarda tuğçenin annesi dışında kimseyi görmedik ekranda hiç ezginin ailesinden başka..

o değil de Ezgiye prenses demişler ya allah aşkına dünyada ki prensesleri bir sorun google amcaya da komik olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…