- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
zaten tv8 e gecicek diyolar valla tv8i ben kanalların arasında bulmaya bile useniyorum izlemem heraldeeee ikinci sezonu izleyecekmisiniz kızlar?sonuç istediğim gibi oldu sevindim ama nedense hevesim kaçtı benim.
tamamdırikimiz katılalım bence parayı boleriz
İkinciler aynı tadı vermez sanmıyorum özlemi jüriye koysunar ayşegülle çirkeflik yapsnlar olur
Insanda heves bırakmıyorlar ki..Program güzel ama samimiyetsizlik var bana güven vermiyor yani nedense..Ciddi haksızlıklar yapılabiliyor çünkü bazen o yüzdende insanlar stres oluyor izlerken..eee ikinci sezonu izleyecekmisiniz kızlar?sonuç istediğim gibi oldu sevindim ama nedense hevesim kaçtı benim.
oy kitlemizde hazır kk dekiler verir zaten tamamdır 3. sezonda bizde varıztamamdırtokgözlü insanlarız yeter bize o Önemli olan katılmak nasılsa
hahaytttaynen,anca öyle 2.sezon paçayı kurtarırlar.
evet onu bende duymuştum,normalde 2.sezon bu hafta başlaması gerekmiyormu,fragman verirlerdi normalde yada öykü canlı yayında pazartesi buluşmak üzere falan derdi ama demediğine göre tv 8 e geçmiştir,pazartesi yoklarım ben.zaten tv8 e gecicek diyolar valla tv8i ben kanalların arasında bulmaya bile useniyorum izlemem heralde
benimki ezginin eşi gibi melül melül bakmaz işte o ayrıoy kitlemizde hazır kk dekiler verir zaten tamamdır 3. sezonda bizde varız
evet haklısın,o samimiyetsizliği bende hep hissediyorum,hep kurgu hissi beni soğutuyor.Insanda heves bırakmıyorlar ki..Program güzel ama samimiyetsizlik var bana güven vermiyor yani nedense..Ciddi haksızlıklar yapılabiliyor çünkü bazen o yüzdende insanlar stres oluyor izlerken..
evet ya benimde dikkatimi çekti o,bir tuhaflık var adamda,tepkisiz dümdüz bir adam.Ezgi nin esi tam pokerface, daha oncede Ezgi ile beraber cıkmıstı eleme gecesı konseptine, yuzde hıc tepki yok.
Onun esini de cozemedim mutluykende ayni mutsuzkendebenimki ezginin eşi gibi melül melül bakmaz işte o ayrıaneaaam stüdyoda dram yaşarız vala düşünemedim bian
Çok yıkılmış baktı adam yalnız ikizler açıklanıncaOnun esini de cozemedim mutluykende ayni mutsuzkende
3.sezonda lanareyle ben varım bizi izleyip desteklicenız şimdi kısa bi araİkizler kazanmış bize de tebrik etmek düşer.
Ayşenur çok şanssız bir kız, geçen gun, bugun ne giysem programındaki kıyafetlerine baktım. orada talihsizlik yaşamış. gala gecelerinde sık sık problem yaşadı. Bu akşam zaten tam fiyaskoydu, çok sıradandı. şanssız olmasa ikizlere bile 10 basacak bir kız aslında.
Neyse, o değil de, biz şimdi ne izleyecegiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?