Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
eee ikinci sezonu izleyecekmisiniz kızlar?sonuç istediğim gibi oldu sevindim ama nedense hevesim kaçtı benim.
Insanda heves bırakmıyorlar ki..Program güzel ama samimiyetsizlik var bana güven vermiyor yani nedense..Ciddi haksızlıklar yapılabiliyor çünkü bazen o yüzdende insanlar stres oluyor izlerken..

zaten tv8 e gecicek diyolar valla tv8i ben kanalların arasında bulmaya bile useniyorum izlemem heralde
evet onu bende duymuştum,normalde 2.sezon bu hafta başlaması gerekmiyormu,fragman verirlerdi normalde yada öykü canlı yayında pazartesi buluşmak üzere falan derdi ama demediğine göre tv 8 e geçmiştir,pazartesi yoklarım ben.

Ezgi nin esi tam pokerface, daha oncede Ezgi ile beraber cıkmıstı eleme gecesı konseptine, yuzde hıc tepki yok.

Ezgi ye sakin cok hanımefendi diyolar o kadar sogukanlı ese ragmen yinede iyi Ezgi tutuk degil.

Tanımasam Aysenur un abisi sanardım.

İkizler kazanmış bize de tebrik etmek düşer.
Ayşenur çok şanssız bir kız, geçen gun, bugun ne giysem programındaki kıyafetlerine baktım. orada talihsizlik yaşamış. gala gecelerinde sık sık problem yaşadı. Bu akşam zaten tam fiyaskoydu, çok sıradandı. şanssız olmasa ikizlere bile 10 basacak bir kız aslında.
Neyse, o değil de, biz şimdi ne izleyecegiz ?

3.sezonda lanareyle ben varım bizi izleyip desteklicenız şimdi kısa bi ara

Aysegül ve Özlem olmasında kim olursa olsun diye dusunurken nerelere geldik yaa. Detaylarda tartısıyoruz, bizde gaza geldik yok illa bu haketti diye. Sonucta cok guzel final oldu, sacma sapan tipler gelmedi oraya. 4 ude kendini duyurdular yolları acık, potansiyelleri ni gosterdiler bu sevindirici.

En bastan beri tavirlari tarzlari ve duruslariyla ikizler haketti gerçekten sonuç güzel oldu benimde favorim ikizlerdi

Benim dikkatimi ceken final de cok bariz bir yonledirme oldu halk oyu uzerinde. Kanal dan mi baski gorduler yoksa fanlardanmi, ikizler lere cok övgü ve destek hem juriden hem izleyicilerden hemde konuk sanatcılardan. Onceki gunler hepsine esit konusurken bu gece acıkca tek bir destek vardı.
Basta Gizem ve Aysegül, Melek 2 gün öncesine kadar Ezgü derken laflarını cevirip Ikizler demeleri en dıkkat cekenlerdi, digerleride hep ikizler dedi. Sadece Özlem: Aysenur dedi.

Ikizler zaten birinci olma sansı vardı halk oyunda olucaktıda, ama sanki saglama almak istediler. Olası bir Aysenur veya Ezgi birinciligini elediler bu yonlendirme ile.
Öykü nün 10 gun boyunca elenenlere tek favoriniz kim diye sorması ve ardından herkezin tek bir noktada bulusmasi son gün tesadüf mü planlanmıs dayanısmamı?
Final gecesini izleyenler ikizlerin kazanıcagını nedense dogru sızdırmamıs, cunku en yuksek puanı aldıkları ve en fazla destegi aldıgı cekim sırasında belli olmus. Ancak buna karsı Ezgi kazanacak haberleri yayıldı. Sanki final gecesi Ezgi ye en yuksek puan ve destek cıkacakmıs izlenimi yayıldı.

Ben ce bu halk oylaması 1 hafta surmeli, finalistler belli olduktan sonra baslamalı oylama. Boylece son gün yonlendirme etkili olmaz. Programı o an izlemeyenler ama kime oy verecekleri kafasında sekillenmis kisilerde oy kullanabilir. Boyle olunca sadece o sırada finali ızleyenler oy kullanıyor birde oradaki ortam dan cok etkileniyorlar.
Ezgi veya Aysenur tek taraflı aynı destegi alsaydı final gecesi onlar 1. olurdu halk oylamasında bugun, bu sistemde.
Gelecek yarısmada bu sistem bu sekilde uygulanmamalı yoksa cok tepki alır.

Son düzenleme:
Duruşlarıyla,güzellikleriyle,tarzlarıyla ve karakterleriyle hak eden kazandı.İkizlerim benim,valla çok sevindim.Sırf onlar için izliyordum zaten,hatta komple ailecek.
Ezgi tamam iyi hoş da pek de tarz değildi bence,ikizlerle karşılaştırırsam.Ayşenura zaten uyuzum.
Tebrikler ikizlerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…