Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ezgi kazansa milletin dilinden dusmezdi, 2. oldu onada tebrikler. Para da o kadar yuksek degil, butik acmaya yetermi.

Durusuyla tam bir prenses, umarım Ezgi gibiler daha fazla cıkar uslubda.
Aysenur a uzuldum, koseye terkedilmıs birisi gibiydi orada.

ikizler olmuş şampiyon,

demek ki ezgi diye dolanan dedikodular yalanmış ,tebrikler ikizler bence en büyük nurcanda.

Evet su kazanicak bu kazanicak diyenlere kapak olsun bu. Dedikodular fos cikti, ben hic inanmamistim zaten.

Ezginin o paraya ihtiyacı varmıydı gercekten? sonucta ikizler butik açamasada bi yerden başlarlar. ki açarlar ıye dusunuyorum ben. Ama ezgi yanlıs hatrlamıyosam 17 bınlıralk cantayla gelmıstı gercktn 100bıne ıhtycı varmı bılemedm

Evet su kazanicak bu kazanicak diyenlere kapak olsun bu. Dedikodular fos cikti, ben hic inanmamistim zaten.
Niye kapak oluyormuş ki biraz lafını bilipte konuşsan hiç fena olmaz hani..Çıkan dedikodulardan korkupta ikizleri 1.yapmadıkları ne malum? Dilinden düşmezdi kimsenin Ezgi belkide korkudan yapamadılar..Hala jürinin ezgiye torpil yaptığını düşünüyorum 1.olsun veya olmasın jürinin hareketlerinden belli oldu hep..Ayrıca kimseye kapak olucak bir durum yok hakeden kazandı,olması gereken oldu..Bunu yapmaya mecburlardı çünkü..

bence ikizlerinde ihtiyacı yoktu ya isvec de dogmuslar losangelesde 8 sene kalmıslar durumu iyi olmayan bir insan icin pek mumkun degil parayı napıcaksınız diye sorunca ihtiyacı olan insan tak diye soyler onlar eveledi geveledi aa butk acıcaz dedi bana sorsa hemen derim mesela 100 binle napıcagımı

Aynen valla 3. sezonamı katılsak napsak

aslında kimse burada para için yarışmadı bence,önemli olan 1.olup isim duyurmaktı zaten,aslında herkes ismini bir şekilde duyurdu ama tabii 1.olmak önemli.
bu arada ayşenura bende üzüldüm,dışarıda çok yüklendiler bu kıza ama ne bileyim seviyorum b kızı ben,keşke onunda yanına gelip teselli edecek bir yakını olsaydı.

Ikizlerin kazanmasina sevindim desem yalan olur. Hala keske Ozlem olsaydi diyorum.

Ayrıca elenen yarışmacılardan çoğunun ezgiyi desteklerken birden bire bugece herkesin ikizler demeside garip oldu..Yine dönüyor bir dolaplar belli..Belkide çıkan dedikodulardan korktular..Ben bu programa asla güvenmiyorum zaten..Ama sonunda hakeden kazandığı için mutluyum..

Herkezin artisi eksisi vardi, Ezgi abiye disinda, ikizlerde parti konsepti disinda cok iyi degildi.

Ancak son hafta aldiklari elestiri ile 15 er kombide farkli konseptlerle ciktilar.
Ezgi sadece 1 abiye ile cikti 9 yildiz aldi birinci oldu. Ikizlerde fena degildi son hafta.

Ezgi zengin degildi konusuldugu kadar, o dedikodular uzeríne yapisti, 18 bin lira kiralik canta ile cikti diye tartisildi ancak 5 bin liralik kiyafetle cikanlar oldu okadar konusulmadi. Canta ile tarz olamiyon ama iyi kiyafetle alirsin yildizi.

Ikızlerin, Nurcan in cok iyi olmasi ıle goturmeleri ile Aycan alaturka disinda vasat kalmasi da onlarin öz elestirisi.
Ancak elenenlerin cok daha zaafları vardı tarz konusunda.

Son düzenleme:
Sonuç olarak kimisi ismini duyurdu ikizler 100 bını aldı zengının parası züğürdün çenesini bizi parmagızı yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…