- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Evet ya maaile seferber olmuşlardı ama olmadı maalesef .Dimi amaonca masraf boşa gitti dermişcsine baktı
Ezginin o paraya ihtiyacı varmıydı gercekten? sonucta ikizler butik açamasada bi yerden başlarlar. ki açarlar ıye dusunuyorum ben. Ama ezgi yanlıs hatrlamıyosam 17 bınlıralk cantayla gelmıstı gercktn 100bıne ıhtycı varmı bılemedmEzgi kazansa milletin dilinden dusmezdi, 2. oldu onada tebrikler. Para da o kadar yuksek degil, butik acmaya yetermi.
Durusuyla tam bir prenses, umarım Ezgi gibiler daha fazla cıkar uslubda.
Aysenur a uzuldum, koseye terkedilmıs birisi gibiydi orada.
Niye kapak oluyormuş ki biraz lafını bilipte konuşsan hiç fena olmaz hani..Çıkan dedikodulardan korkupta ikizleri 1.yapmadıkları ne malum? Dilinden düşmezdi kimsenin Ezgi belkide korkudan yapamadılar..Hala jürinin ezgiye torpil yaptığını düşünüyorum 1.olsun veya olmasın jürinin hareketlerinden belli oldu hep..Ayrıca kimseye kapak olucak bir durum yok hakeden kazandı,olması gereken oldu..Bunu yapmaya mecburlardı çünkü..Evet su kazanicak bu kazanicak diyenlere kapak olsun bu. Dedikodular fos cikti, ben hic inanmamistim zaten.
bence ikizlerinde ihtiyacı yoktu ya isvec de dogmuslar losangelesde 8 sene kalmıslar durumu iyi olmayan bir insan icin pek mumkun degil parayı napıcaksınız diye sorunca ihtiyacı olan insan tak diye soyler onlar eveledi geveledi aa butk acıcaz dedi bana sorsa hemen derim mesela 100 binle napıcagımıEzginin o paraya ihtiyacı varmıydı gercekten? sonucta ikizler butik açamasada bi yerden başlarlar. ki açarlar ıye dusunuyorum ben. Ama ezgi yanlıs hatrlamıyosam 17 bınlıralk cantayla gelmıstı gercktn 100bıne ıhtycı varmı bılemedm
Aynen valla 3. sezonamı katılsak napsakbence ikizlerinde ihtiyacı yoktu ya isvec de dogmuslar losangelesde 8 sene kalmıslar durumu iyi olmayan bir insan icin pek mumkun degil parayı napıcaksınız diye sorunca ihtiyacı olan insan tak diye soyler onlar eveledi geveledi aa butk acıcaz dedi bana sorsa hemen derim mesela 100 binle napıcagımı
Ezgi kazansa milletin dilinden dusmezdi, 2. oldu onada tebrikler. Para da o kadar yuksek degil, butik acmaya yetermi.
Durusuyla tam bir prenses, umarım Ezgi gibiler daha fazla cıkar uslubda.
Aysenur a uzuldum, koseye terkedilmıs birisi gibiydi orada.
Ayrıca elenen yarışmacılardan çoğunun ezgiyi desteklerken birden bire bugece herkesin ikizler demeside garip oldu..Yine dönüyor bir dolaplar belli..Belkide çıkan dedikodulardan korktular..Ben bu programa asla güvenmiyorum zaten..Ama sonunda hakeden kazandığı için mutluyum..Evet su kazanicak bu kazanicak diyenlere kapak olsun bu. Dedikodular fos cikti, ben hic inanmamistim zaten.
dusunmuyo degilimAynen valla 3. sezonamı katılsak napsak
ikimiz katılalım bence parayı bolerizRakip çıkma bana evlencem kızım para lazım
İkinciler aynı tadı vermez sanmıyorum özlemi jüriye koysunar ayşegülle çirkeflik yapsnlar olureee ikinci sezonu izleyecekmisiniz kızlar?sonuç istediğim gibi oldu sevindim ama nedense hevesim kaçtı benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?