Bu tarz insanlara neden izin veriyorum ki!

sana surekli sen guzelsin, o yuzden mi diyip durdu yani...
sen ona sana yardimci olur, yol gosterir gozuyle bakmis olabilirsin ama o kendini bu konuda sorumlu gormemis demek ki, sana yardimci olmak zorunda degil, oyle bir misyonu yok ki... verdigin ornekler zaten gorevi o olan kisiler, bu ise senin gibi bir ogrenci belli ki... cocuk da bu kadar guzel olmak zorunda degilsin demek istedi belki de:)

o insanın değerli olduğunu düşünüyorsam neden anlam yüklemeyeyim ki.evet haklı çıkma yarışı! bazı erkeklerin en sevdiği hobisi bu.Birsürü erkekle kurduğum iletişimden sonra bunu anladım.Sürekli en doğru fikir kendilerininki,en haklı kendileri,en akıllı kendileri.

Son düzenleme:

evet işte bunda çok haklısın."yol gosterir gozuyle bakmis olabilirsin ama o kendini bu konuda sorumlu gormemis demek ki, sana yardimci olmak zorunda degil, oyle bir misyonu yok ki..."demişsin ya işte aslında durumun özeti bu.kesinlikle hatalı olan benim.Karşıda konuştuğum insana böyle bir misyon yüklüyorum demek ki.Benim hatalı algılayışım konuşan iki insanın birbirini dinlemeleri ve yardımcı olmaya çalışmaları gerektiği yönünde.Ama bu çok saçma bir yaklaşım.Sonuçta kimse kimseyi sallamıyor zaten.

Sinirden o şekilde yazdığını farketmiştim zaten ki benimde sinirlenince gözüm döner elim ayağım titrer Bu arada bende değer verme konusunda senin gibiyim hatta bazen içinde bulunduğum durumu tanımadığım birine anlatınca içim daha rahat oluyor tanıdıklarla heran yüzyüze olabileceğimiz için çekinebiliyor özelini anlatmakta insan haliyle. Gerçi düşününce kk de yaptığımızda bu değilmi hanımlar? hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama en özel sorunlarımız için fikir isteyebiliyoruz? bence senin yaptığında bu şekilde olmuş ama yinede o anlattığın arkadaş eline yüzüne bulaştırmış oda onun kişiliğinden olsa gerek Bu arada bana istediğin zaman özel msj atabilirsin sıkıldığın bir durum olduğunda, önceki konularına baktığımda şuan olmasa da zaman zaman benimde öyle hislerim olmuştu o yüzden anlayabiliyorum seni. Sevgiler

Burada da rahatsız oldugunuz davranışı tekrarlıyorsunuz farkında mısınız? Hic tanimadiginiz bizlerden kendiniz hakkinda fikir istiyorsunuz.Genel izlenim takintili oldugunuz yonunde.Eminim bunu da kafaniza takacaksiniz.Bosverin kimin ne dedigini siz kendinizi seviyorsaniz mutluysaniz gerisi hic onemli degil.

Farkındayım ama burdaki insanlara güvendim.Daha evvel burdaki kimseyle kalbimin kırıldığı bir ilişki içinde olmadım.Ona en başından pek güvenmediğim halde gidip bir de sıkıntımı anlattım.Pişmanlığım buydu.

ben seni dogal ,icten, cabuk guvenen biri gibi gordum, aslinda bu erkeklerin muhabbet bakimindan hosuna giden seyler ama sadece muhabbet bakimindan... erkekler muhabbet edip gecer, kafa yormaz, sorunlardan hoslanmaz.

Bu Takıldığınız Hesap Sahte mi Yani Fotoğrafınız Yada Gerçek Ad Soyad Filan Varmı Eğer Sahte Hesapsa Feci Takıntılısınız Buna Son Verin Sizi Tanımayan Birine Siz Fena Takmışsınız

Seni tanımayan biri seninle nasıl konuşmasını gerektiğini, söyleceklerini nasıl algılayabileceğini bilemez
Hem ukala hem de böyle bir durum hasıl iken ondan akıl alman icab etmesi biraz abesle iştigal olmuş
Velhasıl o bir erkek, bayanlar kadar ince düşünemiyorlar
Ayrıca ortada gücenilecek bir şey de yok bana kalırsa...

Kızlar ne deseniz haklısınız.

Bu olay icin degil ama genel olarak konusuyorum; korkularini, zayifliklarini, gucsuz yanlarini kimseye anlatma, sonra gun geliyor en guvendigin, dostum dedigin kisi bile firsatini yakaladigi an seni en zayif noktandan vurmaya calisiyor, bir gun zayif noktanla dalgasini gecip herkesin icinde seni yem olarak ortaya atabiliyor...

Guclu gorunmeye calis, kendi icinde halletmeye calis bazi seyleri, cogu insan boyle yapiyor, korkularini, gucsuz, zayif yanlarini sakliyor, kimseden kimseye fayda yok zira, kendine yardimci olabilecek tek kisi yine sensin, her sey sende basliyor ve bitiyor, ben de cok uyamasam da yine de uymaya calisiyorum buna, yoksa diger turlu daha guc durumda kalabiliyor insan...

aslı85 dediğin gibi herkes güçsüz yanlarını sorunlarını saklarken ben açabildiğim kadar açıyorum.her önüme gelene sorunlarımı anlatıyorum, bu çok yanlış.mesela bir arkadaşım vardı,özel hayatımla ilgili birşeyler anlatmıştım.Şimdi ise küsüz.Düşün işte, hiçbir şey belli olmuyor.Herkese baki dostlarınmış gibi sırlarını söylemeyeceksin.

sorunlarini birileriyle paylastikca herkes senin sorunlu, zayif biri oldugunu da dusunur ayrica, kus olmaya bile gerek yok, dedigim gibi art niyetliyse, sartlar degistiyse, seni rakip olarak goruyorsa, icten ice kiskaniyorsa vs. bir firsatini bulunca mutlaka bunu kullaniyorlar malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…