İnternet üzerinden bir çocukla konuşuyordum.Birbirimizi gerçek kimliklerimizle tanımıyoruz tabi,bir yorumdan dolayı beni görüp mesaj atmaya karar vermiş.Hoş o mesajı da ayrı bir ukalalık ürünüydü, o attığı ukala mesajına cevaben lafları yapıştırmıştım ve bir daha konuşmamam gereken biri olduğunu,kırıcı ve ukala olduğunu düşünmüştüm ama nedense bir şekilde devam etti..Aptalım işte,neden mesafe koymayı bilemiyorum.
Sonra ara ara konuşurken konuşurken ben bundan görüş almak için sıkıntı ettiğim küçük bir meseleyi paylaştım.Her zaman girdiğim bir ortam var.Ve buraya ruh gibi gelip gittiğimi,fikirlerini paylaşmayan, sessiz ve asosyal bir tip olduğumu söyledim.Sonra da "Bundan ötürü çevremdeki o insanlar benim boş tenekenin,fikirsiz, kişiliği olmayan koyun gibi biri mi olduğumu düşünüyorlardır acaba?" diye akıl almak istedim ve Eğer hayır derse rahatlayıp o zaman böyle devam edebilirim diye düşünecektim.O da neyse bir şeyler söyledi şöyle böyle falan ama sonra ekledi "güzel olduğun için"dedi "güzel kızlarda bu tarz ilgi bağımlılığı oluyor.ilgi çekmek onların hep alışkın olduğu şey olduğu için, bir insan onlara değer vermediğinde, ilgi çekmediklerinde,önemsenmediklerinde bu güzel kızların kimyasını bozuyor." gibi bir yorum yaptı.
Bu nedense beni çok öfkelendirdi.Bu şekilde komik bir tespite konu olmak,işte güzel kızların klasik ilgi hastalığı diye hissettiklerimin bilmişçe basitleştirilmesi beni çok üzdü,öfkelendirdi.Onunla bu sorunumu paylaştığım için çok pişman oldum ve kafama taktım çıkaramıyorum.Kendimi ona rezil ettiğimi hissediyorum,ve birşekilde bu zaaf saydığı şeyi öğrenerek bana karşı üstünlük kurmuşçasına o yorumları yapmasına izin verdim.Buna da çok pişmanım ve keşke demeseydim,keşke muhatap olmasaydım diye diye çıldırıcam galiba.Keşke demeseydim gerçekten,onunla bu konuyu paylaşmasaydım.En başından nasıl biri olduğu, üstünlük taslayan bilmiş biri olduğu belliydi,ve ona tam da haddini bildirdikten sonra keşke o haliyle kalsaydı,tekrar muhatap olmasaydım.Zayıflıklarımı açarak neden onun beni ezmesine izin verdim ki?2-1 kazanan o oldu işte .Neden ona izin verdim ki?Bu pişmanlığı ve öfkeyi atamıyorum..Ne yapacağımı şaşırdım...Çok saçma biliyorum ama başıma ağrılar giriyor sürekli keşke keşke deyip durmaktan.