Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bunlar eski resimlerim burdaki burna benziyen ençok hangisikızlar eski burnum bu biliyorum eski haline benzemez ama doktorda öyle dedi ama en azından yüz ifadem hangi burunda eski haline benziyor yukardaki resimlerde.birincisi şu anki yapılmış ve burnumun mafolmuş hali diğer 3 tasarıma göre yorum yapın onlardan biri yapılcak
kızlar bunlar eski resimlerim burdaki burna benziyen ençok hangisi
bende 2 yi benzettim ama karasız kaldım cnm teşekkür ederim yorumun için 2 ve üç arasında kaldım ama iki sanki daha çok benziyor değilmi çok teşekkür ederim cnm vaktini ayırdığın içinEn cok benzeyen 2.si cunku eski burnun kemerliymis ama yuzune en cok yakisan 4. resim gibi duruyor.
eski burnuma sence 2 mi benziyor üç mü cnm detaylı bi şekilde bakarmısın rica etsem en çok benzeyeni yaptırmak istiyorum3 bence çok iyi yakışır![]()
çok teşekkür ederim cnm iki ve üç arasında kaldım ama sizlerden yorumlar alarak en çok hangisinin benzediğini bulmaya çalışıyorum çok yardımcı oluyorEski burnuna ikincisi benziyor
cnm benim resimdeki gibiydi burnum .küçükken bisikletten düşmüştüm ve burnum kırılmıştım nefes almakta çok zorlanıyordum ve ameliyat olmaya karar verdim doktora dedimki nefes alamıyorum ve burnumun ucunda düşme var dedim sadece onu gidirin dedim oda burnumla tamamen oynamış heryerinden kemik çıkarmış ve küçük kalkık bir burun ortaya çıkarmış artı nefes problemin düzelmedi ve kemikler açılmış mafetmiş anlıyacagınŞuanki burnunuz da fena değil sanki neden revizyon düşünüyorsunuz?
Ben de 4 numara diyorum :)
3 ve 4 farklı sanki 4 daha küçük gibi geldi aslında ben 2 daha çok benziyor gibi geldi 2 yi düşünüyordum düşünmeyimmiCanım zaten en soldaki şimdiki halim diyorsun. Ikinci resim kemerli sakın da öyle bir şey yapayım deme. Şuanki hali kemerli olmasından daha güzel. 3 ve 4 de aynı gibi değil mi zaten ben farkı bulamadım?
dediğin iyi oldu cnm benimde aklıma geldi önden görüntüsünü istemek 5 gün sonra tekrar gitcem ve hangisini yaptırmak istediğimi söylicem o zaman soruyum.senin fikrin ne 4 hariçCanım önden görünüşünü de sor benimki yandan tam istediğim gibi oldu ama önden görüntüsü çook problemli revizyona gitmek zorunda kalabilirsin tekrar
Cnm bende 4 diyeceğim değiştirmek istiyorsan ama kendi burnun hepsinden şirin :)sanki ucu biraz kalın gibi o kdr sadece burun ucu ameliyatı düşünmez misin acaba?profilden iyi çıkıyorsa gerisini salla bence :) önden her türlü kapatırsın gözlerinin güzelliği ve biraz da makyajladediğin iyi oldu cnm benimde aklıma geldi önden görüntüsünü istemek 5 gün sonra tekrar gitcem ve hangisini yaptırmak istediğimi söylicem o zaman soruyum.senin fikrin ne 4 hariç
aslında seninkisi resimde sorunlu gibi çıkmamış sorun neresindeki canım yanları felanda açık benimki kemik açılmış alışamadım zaten 2 senedir uzun bi burun istiyorum yada uzun gibi duran biliyorum eskisi gibi olmaz ama en azından biraz o ifademi yakalamak istiyorum 2 ve 3 den biri olcak ama hangisi bakalım hayırlısı.Eki Görüntüle 1566430 Eki Görüntüle 1566430
Cnm bende 4 diyeceğim değiştirmek istiyorsan ama kendi burnun hepsinden şirin :)sanki ucu biraz kalın gibi o kdr sadece burun ucu ameliyatı düşünmez misin acaba?profilden iyi çıkıyorsa gerisini salla bence :) önden her türlü kapatırsın gözlerinin güzelliği ve biraz da makyajla
Niye ters yüklüyor bu fotoğrafları anlamadımYeni doktorlar yeni çizimler araştırsan dur bakalım yeni fotoğraf atayım ama benim ameliyattan sonra nefes alma problemlerimde başladı ne olur iyice araştır.ve yaptırmışken kemerli de olmasın.profilden ve cepheden yükledim