Bu teste bakar mısınız

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
123
Hatay
Evde iki testim kalmıştı adetim biteli 4 gün oldu öylesine yaptım ama gebe olmam mümkün degl eşimin ileri hızı 2 ydi bide daha bu arada klomen kullanıyordum dün bitti ilaç testi ekliyorum damlattıgım an çıktı ama bozuk sanırım bu test sizde bakarmısınız belli değil ama fotoda

Eklentiler

• 287E9B76-F247-44BA-B4BA-A1554127E916.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 114
  • 4B90D8CF-EEB7-4A94-9887-863DF1018FB5.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 109
Adetten sonra 4. Gün test yapmanızın sebebi neydi? İkinci fotoda çok çok silik görüyorum ben de.

ikinci fotoda bende çok çok silik gördüm ama adet sonra 4. nasıl olur bilemedim

Testten öyle çünkü o silik olan da kontrol çizgisine çok yakın yani gebelik değil ateş basması klomen in vücuda verdiği hormondan dolayı bende gece öyle oldum femara salı bitti ateş basması dan uyuyamadım hatta

Olablr canım saol

Doktora gittniz mi benim foliküller gelişmiyormuş klomen kullanıyorum bu ay
Gittik canım eşimde sperm hareketsizliği cıktı ilac kullandı bu ay keçi boynuzu çakşır suyu .banada klomen verdi gebelik şansı artsın diye Vermiş adete 10 gün var ama belirtim yok yani o yüzden ümidim yok bu ayda

Doktora gittniz mi benim foliküller gelişmiyormuş klomen kullanıyorum bu ay
Eşte problem olması daha kötü ya seninki halledilir ama benimki ameliyatsız düzelmez onuda pandemiden dolayı yapamıyolarmış özele gidecek durumumuzda yok bitkisel şeylere yöneldik

Eşte problem olması daha kötü ya seninki halledilir ama benimki ameliyatsız düzelmez onuda pandemiden dolayı yapamıyolarmış özele gidecek durumumuzda yok bitkisel şeylere yöneldik
Hiç belli olmaz canım 2 arkadaşımın biliyorum eşlerinde sorun varken doğal hamile kalan benim eşim henüz gitmedi doktora olmazsa yine gider o da

Eşinizin ne ameliyatı olması lazım bizimde ileri hareketlilik çok kötü 0 çıktı 1 buçuk ay önce

Tek taraflı varikosel yüksek ihtimal sizdede vardır
Eşiniz ultrason çektirsin mutlaka
Benimde korkum bu ya eşime söyledim ultrason çektir çektir diye ama bi çektirmedi siz nasıl anladınız varisikül olduğunu ultrasonla mı
Ürolojiye gittik cocuk olmuyo dedi doktorda ultrason ve sperm testi istedi .hersey o gün belli oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…