- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Gece ateş basması oldu olmicagını biliyodum ama yine aklım yap dediAdetten sonra 4. Gün test yapmanızın sebebi neydi? İkinci fotoda çok çok silik görüyorum ben de.
ikinci fotoda bende çok çok silik gördüm ama adet sonra 4. nasıl olur bilemedimEvde iki testim kalmıştı adetim biteli 4 gün oldu öylesine yaptım ama gebe olmam mümkün degl eşimin ileri hızı 2 ydi bide daha bu arada klomen kullanıyordum dün bitti ilaç testi ekliyorum damlattıgım an çıktı ama bozuk sanırım bu test sizde bakarmısınız belli değil ama fotoda
Haklısın canım bende anlamadım sabah birdaha yapcam başka testle bide eşimin ileri hız 2ydi imkansz gibi bişeyikinci fotoda bende çok çok silik gördüm ama adet sonra 4. nasıl olur bilemedim
Acaba klomenin etkisi olablrmi silik cıkmasıikinci fotoda bende çok çok silik gördüm ama adet sonra 4. nasıl olur bilemedim
klomen böyle bir etki etmezAcaba klomenin etkisi olablrmi silik cıkması
Testten öyle çünkü o silik olan da kontrol çizgisine çok yakın yani gebelik değil ateş basması klomen in vücuda verdiği hormondan dolayı bende gece öyle oldum femara salı bitti ateş basması dan uyuyamadım hattaEvde iki testim kalmıştı adetim biteli 4 gün oldu öylesine yaptım ama gebe olmam mümkün degl eşimin ileri hızı 2 ydi bide daha bu arada klomen kullanıyordum dün bitti ilaç testi ekliyorum damlattıgım an çıktı ama bozuk sanırım bu test sizde bakarmısınız belli değil ama fotoda
Olablr canım saolTestten öyle çünkü o silik olan da kontrol çizgisine çok yakın yani gebelik değil ateş basması klomen in vücuda verdiği hormondan dolayı bende gece öyle oldum femara salı bitti ateş basması dan uyuyamadım hatta
Canım seni eski topiklerden hatırlıyorum hala beklemedeyim ben olmadıOlablr canım saol
Benimde olmadı canımCanım seni eski topiklerden hatırlıyorum hala beklemedeyim ben olmadısen ne durumdasın?
Doktora gittniz mi benim foliküller gelişmiyormuş klomen kullanıyorum bu ayBenimde olmadı canım
Gittik canım eşimde sperm hareketsizliği cıktı ilac kullandı bu ay keçi boynuzu çakşır suyu .banada klomen verdi gebelik şansı artsın diye Vermiş adete 10 gün var ama belirtim yok yani o yüzden ümidim yok bu aydaDoktora gittniz mi benim foliküller gelişmiyormuş klomen kullanıyorum bu ay
Eşte problem olması daha kötü ya seninki halledilir ama benimki ameliyatsız düzelmez onuda pandemiden dolayı yapamıyolarmış özele gidecek durumumuzda yok bitkisel şeylere yöneldikDoktora gittniz mi benim foliküller gelişmiyormuş klomen kullanıyorum bu ay
Hiç belli olmaz canım 2 arkadaşımın biliyorum eşlerinde sorun varken doğal hamile kalan benim eşim henüz gitmedi doktora olmazsa yine gider o daEşte problem olması daha kötü ya seninki halledilir ama benimki ameliyatsız düzelmez onuda pandemiden dolayı yapamıyolarmış özele gidecek durumumuzda yok bitkisel şeylere yöneldik
Gitsin canım her geçen gün ömürden gidiyoHiç belli olmaz canım 2 arkadaşımın biliyorum eşlerinde sorun varken doğal hamile kalan benim eşim henüz gitmedi doktora olmazsa yine gider o da
Eşinizin ne ameliyatı olması lazım bizimde ileri hareketlilik çok kötü 0 çıktı 1 buçuk ay önceEşte problem olması daha kötü ya seninki halledilir ama benimki ameliyatsız düzelmez onuda pandemiden dolayı yapamıyolarmış özele gidecek durumumuzda yok bitkisel şeylere yöneldik
Tek taraflı varikosel yüksek ihtimal sizdede vardırEşinizin ne ameliyatı olması lazım bizimde ileri hareketlilik çok kötü 0 çıktı 1 buçuk ay önce
Benimde korkum bu ya eşime söyledim ultrason çektir çektir diye ama bi çektirmedi siz nasıl anladınız varisikül olduğunu ultrasonla mıTek taraflı varikosel yüksek ihtimal sizdede vardır
Eşiniz ultrason çektirsin mutlakaTek taraflı varikosel yüksek ihtimal sizdede vardır
Ürolojiye gittik cocuk olmuyo dedi doktorda ultrason ve sperm testi istedi .hersey o gün belli oldu zatenBenimde korkum bu ya eşime söyledim ultrason çektir çektir diye ama bi çektirmedi siz nasıl anladınız varisikül olduğunu ultrasonla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?