Bu teste bakar mısınız

Eşiniz ultrason çektirsin mutlaka

Ürolojiye gittik cocuk olmuyo dedi doktorda ultrason ve sperm testi istedi .hersey o gün belli oldu zaten
Aklıma gelen başıma gelecek sanırım dedim hatta randevu da aldım ama çektirmedi neyse en yakın zamana alıcam olmuyo bvyle ilaç kullanıyoruz ama bi fayda göremeyiz bu şekilde

Canım günde 3 defa aç karnına çay bardagının üçte biri çakşır suyu kalanını suyla tamamla tadı kötü ama burnunu kapatıp içtir benim eşimin 5. Suyunu alcaz bugün

Kızlar benim eşimde de hız sorunu vardı. Promen K şase kullandı hem sperm sayısı baya arttı hem hızı. İsterseniz araştırın Instagramda bir prof önermişti. Bir de sabah aç karınla aktarda yaptırdığımız karışımdan içiyordu. Bu ay da çakşır kökü alıp kaynatıp ikimiz de içtik yumurtlama dönemimde. Çakşır suyuyla ilgili endişelerim vardı ben de kökünü alıp kaynattım hem yumurtlamamda hem çatlamasında hem de eşimin sperm hızında etkili oldu kızlar paylaşmak istedim

Aktardaki karışımınız neydi acaba ilaci ne kadar sure kullandiniz sonuclar nasildi ilkine gore son olarak kendin caksir kokunu nasil kullandin nasip yaptin ve ne kadar sure ictin cok soru sordum

Aktardaki karışımınız neydi acaba ilaci ne kadar sure kullandiniz sonuclar nasildi ilkine gore son olarak kendin caksir kokunu nasil kullandin nasip yaptin ve ne kadar sure ictin cok soru sordum
Hiç sorun değil canım yardımcı olabilirsem ne mutlu. Aktardaki karışımın içinde ne vardı çok hatırlamıyorum kuzum Çengelköy baharatçısında yaptırmıştık. Ama promenk çok etkili oldu hızında ve sayısında. 4ten 40lı değerlere çıktı diye hatırlıyorum. %4ten eminim onu buldum da diğer tahlili bulamadım. Sonra bana yoğunlaşmıştı doktorlar zaten eşimde hız sorunu çözülünce. Çakşır kökünü suya koydum kaynayınca 3dk daha kaynattım sonra birer fincan içtik doktor yumurtan çatlamış diyene kadar canım.

Anladım biz esime proxed plus kullandık sayi cok guzel artti ama hız artmadı hatta ilerı hiz dustu ilerı yavaş arttı keçiboynuzu suyu baslayacam bu ay bende rahim filmi cekinecem olgun yumurta oluşması içinde bal tarçin corekotu yapacam insallah gerek kalmaz rahim filmi sonrasi hemen tutar

İnşallah canım hakkında hayırlısı en yakın zamanda olsun inşallah

Bizde promen k nın çok büyük faydasını gördük şok olduk hatta 3 ayın sonunda hamile idim tabi pcos olduğum için bnde çatlatma iğnesi olmuştu. Dış gebelik oldu bu ayda aşılama olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…