- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hayallidya7
-
Bende öyle düşünüyorum ama dün neden ikinci çizgi çıktı? Ya da testi yaparken neden ikinci çizgi çıkıyor. 2 gün kaldı sanırım. Beklemeyi bırakayım. Teşekkür ederim cevabın içinCanım negatif gözüküyor bence.
O çıkmış gibi olup siliniyor nedense.Bende öyle düşünüyorum ama dün neden ikinci çizgi çıktı? Ya da testi yaparken neden ikinci çizgi çıkıyor. 2 gün kaldı sanırım. Beklemeyi bırakayım. Teşekkür ederim cevabın için
CJım adet günün geçtikten bugün sonra sabah idrarınla yap yada kan testi yaptır bendede negatif gibi duruyo ama belli olmazBende öyle düşünüyorum ama dün neden ikinci çizgi çıktı? Ya da testi yaparken neden ikinci çizgi çıkıyor. 2 gün kaldı sanırım. Beklemeyi bırakayım. Teşekkür ederim cevabın için
Ya çok üzüldüm. Bariz vardı dün çizgi. Bugünde böyle o kısım bebetime de kıpkırmızı oldu. Miratech bence bozuk dediğim gibi kırmızı olması gereken yeri bile kızartmadı. Albide silik çizgi var gibi geliyordu ama bilemiyorumCJım adet günün geçtikten bugün sonra sabah idrarınla yap yada kan testi yaptır bendede negatif gibi duruyo ama belli olmaz
İşte albi Şevval diye ben de acaba dedim inşallah vardır daha çık yenisin ümitsizleşmeYa çok üzüldüm. Bariz vardı dün çizgi. Bugünde böyle o kısım bebetime de kıpkırmızı oldu. Miratech bence bozuk dediğim gibi kırmızı olması gereken yeri bile kızartmadı. Albide silik çizgi var gibi geliyordu ama bilemiyorum
Albi şevval ne demek kuzum anlamadım. Ama cidden sıkıldı canım ya gebe olsam iyiydi.İşte albi Şevval diye ben de acaba dedim inşallah vardır daha çık yenisin ümitsizleşme
Cnm yanlış yazmışım albi pozitif gibi ondan acaba dedim sen iki gün bekle tekrarlA testiAlbi şevval ne demek kuzum anlamadım. Ama cidden sıkıldı canım ya gebe olsam iyiydi.
8-10 damlamı en fazla 4 damla damlat o zaten yayılıyor üç damlada bileYaa adet öncesi ya çok damlatıyorumhemen çıksın diye 8-10 damla filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?