Bu testler beni delirtecek!

Bat 6 eylül. Testlerin hepsini aynı anda yaptım. En üst bebetime: ilk 5 dk yukarıdaki gibi oldu. Sonra bembeyaz çizgi.
Albi : hayalet silik çizgi oluştu sanki

Miratech: bence bozuk normalde kıpkırmızı olan yeri bile kızarmadı. T çizgisine hiçbir şey olmadı. Sinir oldum. Dün yaptığım bebe time testte yarım saat kadar görünen bir çizgi vardı

Bende öyle düşünüyorum ama dün neden ikinci çizgi çıktı? Ya da testi yaparken neden ikinci çizgi çıkıyor. 2 gün kaldı sanırım. Beklemeyi bırakayım. Teşekkür ederim cevabın için
O çıkmış gibi olup siliniyor nedense.

Bende öyle düşünüyorum ama dün neden ikinci çizgi çıktı? Ya da testi yaparken neden ikinci çizgi çıkıyor. 2 gün kaldı sanırım. Beklemeyi bırakayım. Teşekkür ederim cevabın için
CJım adet günün geçtikten bugün sonra sabah idrarınla yap yada kan testi yaptır bendede negatif gibi duruyo ama belli olmaz

Bebe time yüZünden bu kadar umutlanıp bu kadar test yaptım 3. Ayımızdı bu ay. Neyse hayırlısı olsun

CJım adet günün geçtikten bugün sonra sabah idrarınla yap yada kan testi yaptır bendede negatif gibi duruyo ama belli olmaz
Ya çok üzüldüm. Bariz vardı dün çizgi. Bugünde böyle o kısım bebetime de kıpkırmızı oldu. Miratech bence bozuk dediğim gibi kırmızı olması gereken yeri bile kızartmadı. Albide silik çizgi var gibi geliyordu ama bilemiyorum

İşte albi Şevval diye ben de acaba dedim inşallah vardır daha çık yenisin ümitsizleşme

Gebelik olunca şıp diye çıkıyor. Bir buçuk yıl ben de çok uğraştım test üstüne test. Bazen ikinci çizgi çıkardı saniyelik, sonra kaybolurdu. Ya da aynen böyle pespembe yayılıp kalırdı.

Bence ben basit bi idrar testini dahi yapmayı beceremedim. Neyse adete 2 gün kaldı. Sonra çalışırız artık ne yapayım

Yani kızçeler ben 3 testi birden yapmayı beceremedim ay çıldıriiicimm peki kesin negatif gibi mi ya pozitif olma ihtimali yok mu? Klasik bir Türk sorusu HİÇ Mİ YOK :)) ay sinirlerim bozuldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…