Bu testler beni delirtecek!

Miratech, bebetime, albi.. Ucu de hatali sonuc veren kotu markalar. 4 yildir duzenli olarak test yapan biri olarak kesinlikle onermiyorum :)
Laboquick kullanin arkadaslar. Bugune kadar negatifte de pozitifte de hic hata vermedi. Internetten toplu olarak alabilirsiniz. Sevgiler.

Net olması gerekmiyor
2. çizginin çıkması yeterli
Silik de sayılıyor

Adet gecikmesinin 2. ya da 3. Gününde çok silik bi ikinci çizgi çıkmıştı aynı gün kan testiyle sonuç hamileydim. Testin markasını hatirlayamiyorum malesef . Adet gecikmesini bekleyin ve kullanma kılavuzunda yazdigi kadar damlatarak deneyin bence

Ayy dimi yaa eczaneden hemen alabileceğim bir marka önerir misiniz? Predictör düşündüm ama

Ayyy tebriklerr ne hoş :))) bakalım bekleyebilecek miyim belki 25 tl verip predictör alırım

Canim burda yazmışlar erken diye ama benim 2 hamileligimdr adetim 2 gün kala silik çıkmıştı.birinci hamileligimde de tam adet günümde çıkmıştı.ilk idrar olması şart değil önemli olan 4 damladan fazla olmasın bu sefer

Ayyy tebriklerr ne hoş :))) bakalım bekleyebilecek miyim belki 25 tl verip predictör alırım
Cnm ilk gebeligimde adet gunumde 5 tl ye test almistim markasini animsayamiyrm
Silik olarak cikmisti sorun yoktu
İkinci gebeligimde adetim bir gun gecti yine 5 tl ye test aldim onda cok koyu idi, eger 3-4 gun once test yapsam silik cikardi eminim
Bence 5 tl lik testlerden alabilirsin
Predictore para verme

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/testime-bakarmisiniz-lutfenn.699245/

Bu konuda testimin goruntuleri var
Adet gunu sabah idrari ile yapilmis test

İlk oglumu ogrendigim gun :)

Ben çizgi gördüm canım hele birtanesi bariz belli
Yine de ümitlendirnek istemem ama
Adet öncesi zaten bu koyulukta çıkar

Negatif gibi duruyor canım ama kan testi yaptır kafan rahat olsun kaç gün geçti

Teşekkür ederim canım ama sonu mutlu bitmedi bebeğim olmadı. Aklında kalacağına kıy paraya al yap testi tekrar bence :) testlerin genelde doğru sonuç verdiğini düşünüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…