- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi Hayallidya7
-
Net olması gerekmiyor2. Cizgi olsa bile 1.kadar net degil ki.
2 cizgininde net olmasi gerekiyor.
Bunlara guvenmiyorsaniz kan testi yaptirirsiniz.
Hamile kalmissinizda test yalan soyluyor gibi bir konu olmus.
Hafif renk silik 2. Cizgi vs olabiliyor.
Ama 2. Cizginin gebelikde net olmasi gerek.
Ayy dimi yaa eczaneden hemen alabileceğim bir marka önerir misiniz? Predictör düşündüm amaMiratech, bebetime, albi.. Ucu de hatali sonuc veren kotu markalar. 4 yildir duzenli olarak test yapan biri olarak kesinlikle onermiyorum :)
Laboquick kullanin arkadaslar. Bugune kadar negatifte de pozitifte de hic hata vermedi. Internetten toplu olarak alabilirsiniz. Sevgiler.
Haklısınız ama işte merakk :)))Yahu testi adetiniz gecikince yapın aceleci olmayın
Ayyy tebriklerr ne hoş :))) bakalım bekleyebilecek miyim belki 25 tl verip predictör alırımAdet gecikmesinin 2. ya da 3. Gününde çok silik bi ikinci çizgi çıkmıştı aynı gün kan testiyle sonuç hamileydim. Testin markasını hatirlayamiyorum malesef. Adet gecikmesini bekleyin ve kullanma kılavuzunda yazdigi kadar damlatarak deneyin bence
Cnm ilk gebeligimde adet gunumde 5 tl ye test almistim markasini animsayamiyrmAyyy tebriklerr ne hoş :))) bakalım bekleyebilecek miyim belki 25 tl verip predictör alırım
2 gün sonra kuzum.canim idrari fazla damlatmissin gibi.bide normal damlatarak bak.bat ne zaman?
Ya daha once basima geldi negatif cikti bosuna yazmadim yaniNet olması gerekmiyor
2. çizginin çıkması yeterli
Silik de sayılıyor
karbonat ve limon testi var aslında dene bakalım en azından merakın bir nebze geçebilirHaklısınız ama işte merakk :)))
Ya onlar hep köpürdü bende. Şimdi test alacağım sabah yapacağım inşallahkarbonat ve limon testi var aslında dene bakalım en azından merakın bir nebze geçebilir
Test bozuktur.Ya daha once basima geldi negatif cikti bosuna yazmadim yani
Teşekkür ederim canım ama sonu mutlu bitmedi bebeğim olmadı. Aklında kalacağına kıy paraya al yap testi tekrar bence :) testlerin genelde doğru sonuç verdiğini düşünüyorum ben deAyyy tebriklerr ne hoş :))) bakalım bekleyebilecek miyim belki 25 tl verip predictör alırım
Olsun kuzum en doğru zamanda nasip olur inşallah.Teşekkür ederim canım ama sonu mutlu bitmedi bebeğim olmadı. Aklında kalacağına kıy paraya al yap testi tekrar bence :) testlerin genelde doğru sonuç verdiğini düşünüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?