- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hayallidya7
-
Amin canım inşallah senin için de hayırlısıOlsun kuzum en doğru zamanda nasip olur inşallah.
bence fazla damlatmışsınız ondan test bozulmuş bir kere daha yapın 12 tl lik olanı merak ettim bendeBeklenen adet tarihim 6 eylül. Predictör 12 tl ye test aldım ve bir tanede labmen 4 tl oda :) ama günüm geçmeden yapmaktan vazgeçtim. Eczacı ısrarla özellikle 4 tl lik olan için geçmesi lazım tarihin dedi predictöre geçmesine gerek yok ama geçerse sonuç daha sağlıklı olur dedi.
kiz yap hadi bakalim cikacakmi bir tanesini yap hele1 dk hızlı son tam adet günü yapılan bir testmiş ama ağzım yandığı için 1 hafta geçmeden yapmıycam :) 2 gün sonra adet günüm zaten. Varsa vardır yoksa önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :))
Günüm geçmedi henüz, bu yüzden tercih etmediğim bir yöntem şu an için. Günüm geçer, testim pozitif çıkar o zaman giderim diye düşünüyorum. Fikriniz için teşekkürler:)Kan testi verin sağlık ocağına gidip. Çok basit ve etkili bir çözüm
Yok kuzum günüm geçerse öyle yapıcam. Yapmayı düşünmüyorum. Hem olsa arkadaşların dediği gibi şıp diye çıkardı. Dağıldı bir şey oldu. Çizgi çıktı silindi. Biraz geçsin. Belirti vs yaşarım belki o zaman yapıp sonra kana giderim diye düşünüyorum çooookkk teşekkürler ilginiz içinnn :)))kiz yap hadi bakalim cikacakmi bir tanesini yap hele
Yalnız o gün geçme idrar testi için geçerli bir durum... Kan testi ilişkiden bir hafta sonra bile sonuç verir. Beta değeriniz yüksek görünür...Günüm geçmedi henüz, bu yüzden tercih etmediğim bir yöntem şu an için. Günüm geçer, testim pozitif çıkar o zaman giderim diye düşünüyorum. Fikriniz için teşekkürler:)
Ama 1 hafta sonra yüksek çıkar sonra adet olursam ? Zaten 5 değerinin altında tıbben gebe sayılmıyoruz. 1 haftalık bir gebelik tıbben zaten yok olarak kabul ediliyor. Yanlış ise düzeltin lütfen. Ben bu şekilde ilerliyor diye biliyorum arkadaşlarım hep öyle yaptı. Günü geçti idrar testi yaptı sonra kan. Hatta günü geçse bile kanda çıkmayan onlarca insan var.Yalnız o gün geçme idrar testi için geçerli bir durum... Kan testi ilişkiden bir hafta sonra bile sonuç verir. Beta değeriniz yüksek görünür...
Yanlış biliyorsunuz.
sanki idrarı fazla damlatmışsında çizgiler yayılmış gibi geldi bana hayırlısı olsun inşallah vardır sağlıkla sabah idrarıyla yapmanı öneririm sayfalar çok birikmiş okuyamadm hepsini fotolara baktm sadece :)Ama 1 hafta sonra yüksek çıkar sonra adet olursam ? Zaten 5 değerinin altında tıbben gebe sayılmıyoruz. 1 haftalık bir gebelik tıbben zaten yok olarak kabul ediliyor. Yanlış ise düzeltin lütfen. Ben bu şekilde ilerliyor diye biliyorum arkadaşlarım hep öyle yaptı. Günü geçti idrar testi yaptı sonra kan. Hatta günü geçse bile kanda çıkmayan onlarca insan var.
Evet kuzum o idrarı beceremedim ya günüm geçmedi henüz 2 gün var bende varsa çıksın diye bi 8-10 damla damlattım şimdi yenilemiycem gecikme olursa. O zaman yapıcam test yoksa adrt olurum zaten :) söylerim buradansanki idrarı fazla damlatmışsında çizgiler yayılmış gibi geldi bana hayırlısı olsun inşallah vardır sağlıkla sabah idrarıyla yapmanı öneririm sayfalar çok birikmiş okuyamadm hepsini fotolara baktm sadece :)
ben bebişe tam 19. ayda kavuştum o zaman kdr kaç test yapmıiımdır hatırlamıyorum ondan dedim fazla damlatmışsın die :)Evet kuzum o idrarı beceremedim ya günüm geçmedi henüz 2 gün var bende varsa çıksın diye bi 8-10 damla damlattım şimdi yenilemiycem gecikme olursa. O zaman yapıcam test yoksa adrt olurum zaten :) söylerim buradan
Oyyy yerim onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim maşallahben bebişe tam 19. ayda kavuştum o zaman kdr kaç test yapmıiımdır hatırlamıyorum ondan dedim fazla damlatmışsın die :)
amin canım darısı tüm isteyenlere olsun tez zaman da sağlıklaOyyy yerim onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim maşallah
Yani kızçeler ben 3 testi birden yapmayı beceremedimay çıldıriiicimm peki kesin negatif gibi mi ya pozitif olma ihtimali yok mu? Klasik bir Türk sorusu HİÇ Mİ YOK :)) ay sinirlerim bozuldu ya.
Teşekkürler koca yürekli kardeşim sayende aydınlandık:) haddimizi bilir adet günü yaparız testi :)))) hey Allahım ya.Sebepsiz yere battan önce test yapıp üzülüyorsunuz. Oysaki bat günü hamileyseniz çıkan test kıpkırmızı oluyor, öyle hiç hayalet çizgiymiş filan uğraşmıyorsunuz, kopkoyu çizgi bir metre öteden belli oluyor. Testleriniz büyük ihtimalle 25 yada 50 HCG olduğunda ikinci çizgiyi oluşturuyor. 25 hcg ye ortalama olarak ovulasyon+12 günde ulaşılıyor. 50 ye sanırım +14 de ulaşılıyor. İsterseniz biraz bu testler nasıl çalışır diye okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?