- 24 Mart 2009
- 3.263
- 4.555
- 658
- Konu Sahibi Hayallidya7
-
Tamam kuzum sabahki idrarımı dökmedim kabın içinde duruyor. Eşim uyanınca çıkıp alacağım test. Dediğiniz gibi varsa zaten 4 damlada çıkarBugün bir daha yapsam ama sadece 4 damla fazla damlatma
Yaa adet öncesi ya çok damlatıyorumhemen çıksın diye 8-10 damla filan
Çift çizgi çıkanların hepsinde idrarı fazla damlatmışsınız çünkü çizgi bölümlerinin net ve bembeyaz olması lazımdı böyle kırmızı yayılmış olmamalıydı sonuçlar negatif maalesef
Özür dilerim bi an panik ve heyecanla düşünemedim kaldırayım birazdan.Çok damlatıyorsunuz ondan test bozuluyor
3 damla yeterli. Bi de afedersiniz idrar yaptığınız yeri çekmeseymişsiniz daha iyi olurmuş
Hayırlısı olsun teşekkürler cevabınız için.Çift çizgi çıkanların hepsinde idrarı fazla damlatmışsınız çünkü çizgi bölümlerinin net ve bembeyaz olması lazımdı böyle kırmızı yayılmış olmamalıydı sonuçlar negatif maalesef
Özür dilerim bi an panik ve heyecanla düşünemedim kaldırayım birazdan.
Adetinize ne kadar varO zaman yarına kaldı sanırım testim. Çünkü ilk idrarla yapılıyor ya
Beklenen adet tarihime pepapp e göre 2 gün var. 6 eylülde.Adetinize ne kadar var
Beklenen adet tarihime pepapp e göre 2 gün var. 6 eylülde.
Aaaa çok şaşırdım. İmkansız kesinlikle olamaz gibi şeyleri duyduğum için. Açıkcası umutlanmıyorum bi testi yapmayı bile beceremedim ama İnşallah öyleyimdir 3. Denememiz ama bu ay olsun çok istiyorum:)) peki önerebileceğiniz bir test markası var mı 4 damladan çok damlatmıycam :)) bu arada umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tebrikler.Ben tam adet gunumde yaptım iki test. Biri belirgin çıktı diğeri hafif silik çıktı yok gibiydi.
Testinizin bi tanesi pozitif çıkmış bence hamilesiniz
Yaa kurban olurum çok teşekkürler. Bu ay olmazsa kısmet önümüzdeki aya inşallah. 4 yıllık evliyim 3 ay öncesine kadar düşünmüyordum 27 yaşımdayım nisan ayında kadın doğuma gittim kan idrar testleri yaptı folidoce folik asit verdi temmuzu 8 ine kadar içtim. Haziranda folik asitimin bitmesine 1 ay kala korunmayı bıraktık :) inşallah güzel biter sonu kısa zamanda kavuşuruz sağlıkla bebitolarımıza. Yalnız çok garip duyguymuş 3 ay öncesine kadar aman korunmayı bırakayım olur pat diye diyordum ama o işler öyle olmuyormuş kısmet :)))Canım, daha çok erken. Hormon seviyesi bazı insanlarda bat'tan 1 hafta sonraya kadar bile yeterli seviyeye yükselmez. Üç gün sonra tekrar test yap. Pahalı testlere boşa para verme. Türkiye'deki fiyatları bilmiyorum ama atıyorum; 9 liraya 1 test yapacağına, 3 liralık testten 3 kere yapmak çooooooook daha kesin sonuç verir. Bence üç teste de gerek yok ya, neyse. Üç gün sonra bi ucuz test yap, yine belli olmazsa bi üç gün daha geçsin.
Strese de girme boşuna, daha çok erken:)) inşallah tez zamanda besbelli görürsün çizgileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?