Bu testler beni delirtecek!

Canım idrar biraz fazla damlatiyorsun gibi geldi bana.

İnşallah sağlıkla gelir bebeğin. Hamile o
Kalırsın

Bunlara bukadar para verene kadar tıp metkezinde falan kan testi yaptırsaydın keşke. Kesin sonuç alırdın. Eger adet dönemin gelmediyse pozitif çıkmıyor genelde

Benim bir hafta içinde yaptığım iki test negatif çıkmıştı. Tek çizgi olarak görünüyordu. Kan testinden dört haftalık hamile olduğumu öğrendim. Teste çok güvenmeyin. Kan testi yaptırın.

Neden öyle düşünüyorsunuz ki ben hamile kaldım bu testler yanlış diye bir cümle kurmadım. Hatta testi yapmayı bile beceremediğimden bahsettim. Gerçekten çok kabasınız. Suçlar gibi konuşmanız çok yanlış. Teşekkür ederim cevabınız için yinede.

Bunlara bukadar para verene kadar tıp metkezinde falan kan testi yaptırsaydın keşke. Kesin sonuç alırdın. Eger adet dönemin gelmediyse pozitif çıkmıyor genelde
Ayyy iyi ki gidip 25 tl liklerden almamışım :) baksana zaten beceremeyip bozmuşum testleri :))) geçerse günüm eğer dediğiniz gibi yapacağım.

Canım idrar biraz fazla damlatiyorsun gibi geldi bana.

İnşallah sağlıkla gelir bebeğin. Hamile o
Kalırsın
Aynen kuzum idrarı fazla damlatmak ne kelime resmen çıksın diye bir klozete atmadığım kalmış :) bi daha günüm geçsin maximum 4 damla. Teşekkür ederim cevap için.

Canım ben uzman değilim, doktorun ne diyorsa ona uy o zaman. Adamlar boşuna kafa patlatmıyo onca sene.

yap gun icinde tekrar cizgi var gibi fazla damlatma idrari
Ayy heyecanlandım umarım dışarı çıkabilirim bugün :)) yaa 3 testi birden bozmam gerçekten takdir edilesi olmuş. Nasıl bir hisse. Dur 8 damla damlatayım da kesin çıksın :))) ahahaha çok güldüm kendime ya.

Canım ben uzman değilim, doktorun ne diyorsa ona uy o zaman. Adamlar boşuna kafa patlatmıyo onca sene.
Sizin dediğinizde mantıklı sonuçta zararlı olab bir şey değil folik asit ama dediğiö gibi doktorun öyle demesi ve benimde işime gelmesiyle böyle bir karar verdim :)) sevgi ve öpücüklerr

Bebek istediğin zaman beklemek zordur bilirim .Adet zamanı veya adetin geçince test yaparsan daha iyi sonuç alırsın.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.

Canim adet oncesi idrar testinde cok zor sonuc vermesi ama predictor diye bir markanin Erken gebelik testi diye bir testi varmis ve adetten 6 gun oncesine kadar dogru sonuc veriyormus diye duydum. Ona bi bak istersen
Şu an gördüm gözden kaçırmışım kusura bakmayın adet günü yapılan 15 tl birde 6 gün önce çıkan 25 tl ye var bugün bir tane ucuz bir tane ğahalı almaya karar verdim :))

Bu arada testlerin belirsiz ne.oldugu pek belli degil.Idrari 4 damladan fazla damlatmayin.Gebelik varsa mutlaka çıkar.

yap canim esin alsin cikip digerlerin var gibi ama ikinci cizgi dagilmis yap yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…