- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi Hayallidya7
-
Neden öyle düşünüyorsunuz ki ben hamile kaldım bu testler yanlış diye bir cümle kurmadım. Hatta testi yapmayı bile beceremediğimden bahsettim. Gerçekten çok kabasınız. Suçlar gibi konuşmanız çok yanlış. Teşekkür ederim cevabınız için yinede.2. Cizgi olsa bile 1.kadar net degil ki.
2 cizgininde net olmasi gerekiyor.
Bunlara guvenmiyorsaniz kan testi yaptirirsiniz.
Hamile kalmissinizda test yalan soyluyor gibi bir konu olmus.
Hafif renk silik 2. Cizgi vs olabiliyor.
Ama 2. Cizginin gebelikde net olmasi gerek.
Ayyy iyi ki gidip 25 tl liklerden almamışım :) baksana zaten beceremeyip bozmuşum testleri :))) geçerse günüm eğer dediğiniz gibi yapacağım.Bunlara bukadar para verene kadar tıp metkezinde falan kan testi yaptırsaydın keşke. Kesin sonuç alırdın. Eger adet dönemin gelmediyse pozitif çıkmıyor genelde
Aynen kuzum idrarı fazla damlatmak ne kelime resmen çıksın diye bir klozete atmadığım kalmış :) bi daha günüm geçsin maximum 4 damla. Teşekkür ederim cevap için.Canım idrar biraz fazla damlatiyorsun gibi geldi bana.
İnşallah sağlıkla gelir bebeğin. Hamile o
Kalırsın
yap gun icinde tekrar cizgi var gibi fazla damlatma idrariAyyy iyi ki gidip 25 tl liklerden almamışım :) baksana zaten beceremeyip bozmuşum testleri :))) geçerse günüm eğer dediğiniz gibi yapacağım.
Canım ben uzman değilim, doktorun ne diyorsa ona uy o zaman. Adamlar boşuna kafa patlatmıyo onca sene.İştahımı biraz açtı. 55 idim 58 oldum :) o yüzden tam 3 ay içip bıraktım. Doktoruma danıştığımda şöyle demişti 3 ay iç. 6 ay içinde gebelik olmaz ise tekrar içersin. 3 ay içtiğin miktar şu anlık yeterli vallahi işime geldi benimde :)))
Ayy heyecanlandım umarım dışarı çıkabilirim bugün :)) yaa 3 testi birden bozmam gerçekten takdir edilesi olmuş. Nasıl bir hisse. Dur 8 damla damlatayım da kesin çıksın :))) ahahaha çok güldüm kendime ya.yap gun icinde tekrar cizgi var gibi fazla damlatma idrari
Sizin dediğinizde mantıklı sonuçta zararlı olab bir şey değil folik asit ama dediğiö gibi doktorun öyle demesi ve benimde işime gelmesiyle böyle bir karar verdim :)) sevgi ve öpücüklerrCanım ben uzman değilim, doktorun ne diyorsa ona uy o zaman. Adamlar boşuna kafa patlatmıyo onca sene.
Amin kuzum cümlemizin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahBebek istediğin zaman beklemek zordur bilirim .Adet zamanı veya adetin geçince test yaparsan daha iyi sonuç alırsın.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.
Şu an gördüm gözden kaçırmışım kusura bakmayın adet günü yapılan 15 tl birde 6 gün önce çıkan 25 tl ye var bugün bir tane ucuz bir tane ğahalı almaya karar verdim :))Canim adet oncesi idrar testinde cok zor sonuc vermesi ama predictor diye bir markanin Erken gebelik testi diye bir testi varmis ve adetten 6 gun oncesine kadar dogru sonuc veriyormus diye duydum. Ona bi bak istersen
Ooyy yerim bebikini maşallahh :))Bana da gebelik var gibi geldi..benimde böyle olmuştu ve gebelik olduğu sonra anlasildi..Hadi hayırlısı:)
yap canim esin alsin cikip digerlerin var gibi ama ikinci cizgi dagilmis yap yenidenAyy heyecanlandım umarım dışarı çıkabilirim bugün :)) yaa 3 testi birden bozmam gerçekten takdir edilesi olmuş. Nasıl bir hisse. Dur 8 damla damlatayım da kesin çıksın :))) ahahaha çok güldüm kendime ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?