Tokatın ne masumluğu olur ne de son olur...
valla kusura bakmayın da zaten normal bir arkadaşınızın üstelik 20 yıllık düğününüze gelecek arkadaşınızla görüşmenize sözlünüz karışırken haksız
şeker demesi illa size asıldığı anlamına gelmiyor bir
ikincisi siz zaten size karşı kötü niyeti olsa mesafeyi silme işiniz siz yaparsınız değil mi
e siz bu adamın kötü niyeti yok derken ve 31 yaşında yetişkin bir insanken sözlünüzün onla görüşme demesi zaten yanlış
siz arkadaşınızla görüştüğünüz için değil sen bana nasıl güvenmezsin demediğiniz için suçlusunuz
sizi yalana zorlayan o diye de bakılamaz siz kendinizi bu duruma kendiniz düşürmüşsünüz
konu ne olursa olsun siz ne kadar zorlarsanız zorlayın kimse size tokat atamaz ,
o tokatı babanızdan yeseydiniz ben üzerine gittim mi diyecektiniz yoksa bu yaşta babam bana napıyor diye üzülüp sinirlenecek miydiniz önce bunun cevabınnı kendinize samimi olarak verin
size saygısı olan adam zaten size yasak koymaz görüştüğünüze karışmaz
evlilik sevgisiz bile olur ama saygısız olmaz
tokatın da özrü olmaz
siz şikayet etseniz yaptığı suç farkındasınız değil mi
en fazla haksız tahrik indirimi alır
ben oturup çok iyi düşünün derim
bir süre soğuk davranim diyorum ayrı görüşmim sebebini sorduğunda da kaldıramadim diye konuşim olur mu sence?
ilişkimiz 1,5 yılı geçti yanımda bir kere küfür etti yapam dedim daha ağzından duymadım.
Şimdi ikaz etmez isem yaptığının doğru olduğunu düşünecek
bunu keşke başından yapsaydın şimdi yapınca bi etkisi olur mu bilemem yaptığını düşündükçe ağır gelmeye başladı bana falan dersen yer belki
sen daha iyi tanıosun onu bidaha yapmaz dersen bilemem
şöyle bir yol çizebilirim onlardaydık haftasonu ailen olduğu için büyütemedim diyebilirim. canım benim hayatta yapmaz diyorum ama bunuda yapmazdı ama yaptı... biraz mesafe koyup ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum.
ne gelirse başımıza bu böle değil dediklerimizden gelio kimseye güven yok canım kendinden başka biraz mesafe koy ağırlığınıda koy derim
evet bu yaptığı yanına kalmamlı yoksa devamı çok rahat gelir hatta gelecğei yoksada gelir. soğuk davranıcağım hafta içide karşıma alıp konuşacağım yaşamak istediğim hayat bu değil diye bakalım ne yapacak yazarım gelişmeleri
siz yine siz olup aynı olayı sözlünüz yaşamış olsaydı deseydiniz ki sözlümün msjlaşmalarını yakaladım msjları silmeyi unutmuş biriyle konuşuyor arkadaşçada olsa benden gizli yapıyor deseydiniz biz size kesin ayrıl şimdiden böyleyse ileride sizi aldatır falan derdik.
aynı olay başıma geldi sadece cinsiyetler farklı sizin olayınızla.nişanlımın bi kızla msjlarını gördüm arkadaşıydı ama benden gizli konuşulmuştu duygusallık yoktu ama dertleşilmişti sizinkine benzer facebookta.benimle konuşmaya geldiğinde kız halimle nışanlımı didikledim itip kaktım yüzüğü çıkardım elinden zorla o yüzden bu konuya yorum yazmak çok zor.bana göre ben haklıydım mağdurdum.pişman değilim nışanlı bi adamın ne işi olur başka kızlarla.kızıda buldum arkadaşçada olsa konuşmasını doğru bulmadım artık rahatça konuşun dertleşin dedim.bu olay bende büyük etki yarattı nışanı atma noktasına geldim.yani bunun adı gerikafalılıksa geri kafalıyım nişanlı biri karşı cinsten biriyle arkadaşçada olsa konuşmamalı.yolda görür selam verir amenna ama fazlası zarar ilişkiye zarar.tabiki tokatı haksız ama ilişkiniz zaten sarsılmış olmalı bu yalan mevzusundan.tokat konusuda ileriki günlerde işin seyri belirler bence olaylaları.ama diyorumki bende hırpalamıştım nışanlımı siz olsanız siz ne tepki verirdiniz.yani ikinizde masum değilsiniz karışmayın bence arkadaşınızın kız bulma sevgili edinme mevzularına herkes kendi bulsun.olayı düzetmeye bakın
canım geçmiş olsun öncelikle. Aslında tokattan ziyade refleks gibi bir durum olabilir mi acaba?
Onunla görüşme demek ne demek? Kaç yaşında insansınız, kiminle görüşüp görüşmeyeceğinize karar veremeyecek misiniz? Ki hiç birşeyin cezası şiddet değildir. O olaydan sonra üstüne affettin mi deyip alttan almanız bence hiç iyi olmamış.
yok yok refleks değildi öle hızlı değildi ya çocuğa atarsın ya hıh şimdi yap bakalım diye aynen öyleydi
ağlamam panikte oldu . beni itti sarıldım itti sarıldım en son pes etmicem dedim öptüm vurdu hıh dört kardeşi yede pes etme bakalım dedi birazda tebessüm vardı ben ağlamaya başlayınca sarıldı sımsıkı. birdaha tokatın konusu olmadı.
aklıma takıldı sizle paylaşim dedim.
gayet bilinçliydi yani
sizin yaptıgınız da hata hem de buyuk bır hata.. ben olsaydım ınanmazdım esıme, ne demek gızlı gızlı konusmak, yok msj ları sıldım fılan.. soızlunuz bu konuda sonuna kadar haklı ama tokat kesınlıkle masum degıl bence
Anladım canım. Bence büyütme.
Hani bu konuda üzgünsün biliyorum ama azıcık hatalı olan sensin.
Şimdi burada sözlüm, bir kızla konuşmuş geçmiş konuşmaları da silmiş deseydin herkesin aklına seni aldattığı gelirdi.
Ama neyseki barışmışsınız.
Hatta daha fazla küslüğü uzatmadığı için sevinmelisin bile.
Ay aşk kolay bulunmuyor, bulduğunda da iyi saklamak korumak sakınmak lazım.
İnşallah allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?