Bu tokat masum mu sizce ?

Akşam için kırgınlığını bilsin,tokata bozuksun sonuçta
Konuşmayı dene ,kaygılarını , seni en iyi aydınlatacak olan o
Çok kırıldığını ve neden yaptığını bi de onun ağzından duy
En azından için rahatlar,düşünmekten kafayı yemezsin

Kendisinin herşeyi ben olmuşum dunyasının merkezine koymuş bende tam tersi arkadaşları olsun bayan erkek hiç karışmam çok seviyorum bende ama ayrı dünyalarımızda olmalı tamam beni eksik bırakmıyor birlikte içiyoruz geziyoruz eğleniyoruz çok uyumluyuz ama işte birinden gıcık algımı alıyor çocuğun tipide ters tabi ona :) bunun tekrarının affı olmaz ona bunu hissettireceğim ya ilişkimizde kaybetme korkusunu Yaşar hep bem bir nişandan ayrıldım dimdik ayakta kaldım biliyor sen güçlüsün der biz ayrılsak ben ölürüm sen devam edersin ama der yani yaptığı büyük cesaret on çocuğum olsa boşarım gözdağını veren biriyim ben çok iyi maaşla çalışıyorum kendine güvenizde var biliyor ama köpek gibi seviyorum onuda biliyor bir daha cesaret edememeli ona bunu aşılamalıyım

kesinlikle ona bunu aşıla..çok zor dönemden geçmişsin bak dediğim gibi sen ondan daha güçlüsün işte.inşallah düzelicek.kafana takma sadece dikkatli ol.

Yüzyüze konuşmayım mi telde olurmu ki dersin

Konuştum sen bana ciddi ciddi vurdun dedim aşkım saçmalama sorun çıkarma şimdi dedi bende sen bana vurucakmısın hep dedim oda sen bana yalan söyleyip arkamdan hep işmi çevireceksin dedi bende hayır dedim o zaman hayır dedi bende sen savunuyormusun şimdi dedim oda askım hayır savunmuyorum özür dilerim ama bir daha yalan olmasın dedi bende şiddet olmasın affetmem dedim şiddet olmicak tabi konuşuruz yüzyüze şimdi kahvaltı yapıcam dedi

Çok teşekkür ederim iyi geldiniz bana

ne demek keşke elimden birşey gelse ama ikili ilişkilere insanın kendinden başkasına faydası olmadığı gibi zararıda kendisi veriyor.gücünüzü kaybettirmesine izin vermeyin yeter.zaten ölecek kadar seviyorsa senin gücünden gurur duymalı.kendine güvenen bir kadınsın bunu unutma yeter.iyi günler.mutlu olmanız dileğiyle.

Son düzenleme:
kusura bakmayin ama bir iliskide kabul edilemeyecek iki sey de sizde mevcut
yalan ve şiddet
siz beyaz yalan soylemissiniz ya sozlunuz de masumca tokatlamis
skor 1-1 yani

kusura bakmayin ama bir iliskide kabul edilemeyecek iki sey de sizde mevcut
yalan ve şiddet
siz beyaz yalan soylemissiniz ya sozlunuz de masumca tokatlamis
skor 1-1 yani

Skoru kabul edip bu skorda kalırsa sorun kalmaz inşallah geriye saramayacağıma göre geleceğe bakmak gerek dimi

Tekrar konuştuk önce ben kaçtıkça sen sağdan soldan sırnaşarak şiddet uyguladın dedi sonra aşkım sana vurmak niyetim değildi şaka yapıyordum tebessüm ediyordum dozunu ayarlayamadım zaten ama bende şaşırdım fark etmedin mi dedi asla böle bişey olmaz dedi gülerek seni çok seviyorum diyerek konuştu.

Affınıza sığınırım ama bana bu -hafif- tokat fırtına öncesi sessizlik gibi geldi.Oturup konuşmanızda fayda var derim...

Sizin hiç kendinize saygınız yok mu? Çocuk desen çocuk da değilsiniz 31 yaş olgun bir yaş.Tokat yiyorsunuz sonra sarılıyorsunuz.Beni affettin mi diyorsunuz.kim kimi affetmeli - affetmemeli hiç düşündünüz mü. Beyefendi (!) tokattan sonra bir de tebessüm etmiş.

Şu erkekler hemen üste çıkmayı nasıl da iyi biliyorlar.. Haklı olması ona her şeyi yapma hakkı vermez. Erkekler bir konuda haklıysa bunu sonuna kadar sömürür... Dikkatli olmak lazım..

Asıl soruya gelince.. tokadı bırak canını acıtması bile (iterek veya kolunu sıkarak) masum olamaz...

Sözlün haklı olduğu noktada haksızlığa düşürecek bir halt yemiş hemende yumuşamış.. işini biliyor...Dikkat et...

Ne sizin soylediginiz yalan
masum ,
ne de onun attigi tokat ...

Iliskinizi tekrar masaya yatirin.
Zira yasiniz da kucuk degil...

sen büyük bi hata yapmıssın.gercekten ben erkek olsam orda bitirmiştim ilişkiyi niye yalan söyleyip yazıyosunki o arkadasına yazmamalıydın birde üstüne msjları sılmıssın.buda bana göre bir yerde aldatmak demek.ama erkek arkadasınında sana bir anlık cezalandırmaya calısır gibi tokat atmasıda cok büyük hata tokatın ufagı buyugumu olur senı dayaklamı cezalandırcak.ilerdede belki sen tartıscaksın bu adamla her tartısmada bugun kucuk dıyebıldıgın tokat belkıde cıddı cıddı şiddete döncek hep böyle yaparakmı rahatlıcak bu adam oh cezalandırdım dicek.konussaydı acık acık kızsaydı konusarak halletseydınız gerekırse 2-3 gun görüşmeseydi senle böyle cezalandırsaydı nıye tokat ve sen buna ragmen affettinmi beni demişsin.ben seni dövsende kabul ederim yeterki affet gitme der gibi.eger pişman olsaydı tamam haksızsın sen aama bende sana tokat atttım bende nasıl bi hata yaptım diye gelip sizden özür dilemesi gerekirdi dilemediyse yaptıgını normal görüyor.gerçi eşine şiddet uygulayıp sonrasında yalvaranlarıda görüyoruz yapmıcam deyip yapanları.sonucta yapıldıgındada özür dilese ne işe yarar artık o an kıymıs vurmus ya .bence alttan almayın ve biraz daha tanımaya calısın evlenıp şiddete maruz kalmaktansa yol yakınken bitmesi gerekiyosa bitsin.herseyde bir hayır vardır.belkide bu yönünü görebilmenizi sagladı bu olay.

Gercekten kimi yorumlari anliyamiyorum...Bazen burda dayak yedigini bahseden baanlar oluyo ve öneri olarak iste tedavi görsün esin hatta beraber gidin öfke kontrolünü ögrenson falan diye fikirler veriliyor...yada esinin iste birisle yazistigini yazanlar oluyo iste takibe al gözünü korkut bidaha yapamasin falan diye ...evet yuva kurtarilmaya ugrasiliyor, sonucta kolay kurulmuyor...burda iki tarafta haksiz...eger erkek yazisip silseydi, daha öncede tamam konusmiycam deyipte hatta, istedigi kadar masumane bi konusma benim cocukluk arkadasim falan filan sözlerine herkes hikaye kesin aldatti seni yoksa neden silsin falan derdi...yani demek istedigim siz baya baya bi hatalisiniz bununda farkindasiniz zaten...nisanliniz tokat olayina girmiyorum bile o zaten ne olursa olsun vurmaya hakki yok...ama kimi arkadaslar bunun arkasi gelir aman dikkat falan demis...evet tabiiki bunun yanlis oldugunu onunla konusup bidaha tekrarlandiginda biteceni isice beynine kazimalisiniz...ama allah askina senelerce beraber olup melek gibi adam olup evlendikten sonra biranda degisip esini dövenler var...yada ilk zamanlar hersey yolunda giderken sonra siddet uygulamaya baslayan erkekler,yada baya baya sinirli öfkeli erkekler hicmi hic siddete basvurmazlar,yada ilk zamanlar siddet uygalayip sonra melege dönüsen erkekler....bu liste uzayip gider...yani demek istedigim genellestirme yanlis bana göre...simdi tokat atti diye aman bitirin bunun gerisi gelir demek yanlis bence...ama hicbisey demeden sineye cekmekte olmaz tabiiki...ilerde yapmiycak diye kimse icin bi garanti yok, ne aldatma konusunda nede siddet konusunda...nisanlinizi siz taniyorsunuz,siz konusup ona bunun yanlis oldugunu anlatip onun tavirlarina göre kararinizi vereceksiniz...bana göre siz zaten pismansiniz,oda yaptigindan pisman...insallah konusup halledersiniz ve böyle bisey bidaha yasamazsiniz....

sözlünün sana vurması yanlış evet ama hatanın büyüğü sende.. madem arkadaşından vazgeçemiyorsun, resti çekecektin en baştan sözlüne.. sen ne söylersen söyle o benim arkadaşım ve görüşmeye devam edeceğim, karar senin diyecektin ( ki bence böyle bişeye hiç gerek yok) tmm demişsin, sonrasında gizli bi iş çevirir gibi sildim msjları, sözlüm görmesin bozulur falan filan.. bunlar yanlış anlaşılmaya çok müsait msjlar...arkadaşına da şaşırdım doğrusu... sen sildim msjı diosun bozulur diyosun, bunu bilio ben olsam aman görür falan aranız bozulmasın derim... nereye çekersen çek işte bu msj.. bundan sonrası için al karşına konuş.. ne yapacaksınız.. sen arkadaşınla görüşmeye devam edecek misin, o bunu kabul edecek mi, etmezse ne olacak.. önce kendi aranızda bi fikir birliğine varın, sonra gerisini düşünürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…