yani tekrarlamama durumuda vardır ama nebileyim anlattıklarından içime pek sinmedi açıkçası.sadece ben yaşadığım için öyle düşünüyorum.ha dayak sonra onlara sorsan niye yaptın diye beni tahrik ettin der.devamı gelebilme ihtimali çok yüksek..tabiki pişman olmuştur.çünkü erkekler bizlerden daha güçsüz oldukları konularda hemen beden güçlerini gösterirler.dikkatli ol.ondan öncede sen vardın arkadaş ortamın vardı o mu seni korudu heryerde sen kendini korudun her ortamda sonuçta.o hayatına sonradan katılan evlenmeyi düşündüğün ve bir elmanın iki yarısı olmayı istediğin bir insan...bundan sonra dikkatli ol.
Kendisinin herşeyi ben olmuşum dunyasının merkezine koymuş bende tam tersi arkadaşları olsun bayan erkek hiç karışmam çok seviyorum bende ama ayrı dünyalarımızda olmalı tamam beni eksik bırakmıyor birlikte içiyoruz geziyoruz eğleniyoruz çok uyumluyuz ama işte birinden gıcık algımı alıyor çocuğun tipide ters tabi ona :) bunun tekrarının affı olmaz ona bunu hissettireceğim ya ilişkimizde kaybetme korkusunu Yaşar hep bem bir nişandan ayrıldım dimdik ayakta kaldım biliyor sen güçlüsün der biz ayrılsak ben ölürüm sen devam edersin ama der yani yaptığı büyük cesaret on çocuğum olsa boşarım gözdağını veren biriyim ben çok iyi maaşla çalışıyorum kendine güvenizde var biliyor ama köpek gibi seviyorum onuda biliyor bir daha cesaret edememeli ona bunu aşılamalıyım
kesinlikle ona bunu aşıla..çok zor dönemden geçmişsin bak dediğim gibi sen ondan daha güçlüsün işte.inşallah düzelicek.kafana takma sadece dikkatli ol.
Akşam için kırgınlığını bilsin,tokata bozuksun sonuçta
Konuşmayı dene ,kaygılarını , seni en iyi aydınlatacak olan o
Çok kırıldığını ve neden yaptığını bi de onun ağzından duy
En azından için rahatlar,düşünmekten kafayı yemezsin
Çok teşekkür ederim iyi geldiniz bana
kusura bakmayin ama bir iliskide kabul edilemeyecek iki sey de sizde mevcut
yalan ve şiddet
siz beyaz yalan soylemissiniz ya sozlunuz de masumca tokatlamis
skor 1-1 yani
Affınıza sığınırım ama bana bu -hafif- tokat fırtına öncesi sessizlik gibi geldi.Oturup konuşmanızda fayda var derim...
Konuşacağım tabi ki telefonda bu kadar yüz yüze daha detaylı konuşacağım bu işin şakası yok olmaz
Merhaba kızlar sözlümde kötü bir olay oldu size detayları ile yazacağım lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Çocukluk arkadaşım var erkek bana facee de yazdı bir kızdan hoşlanıyor çiçek falan göndereceğim nasıl olur diye konuştuk sözlüm konuyu biliyor önce seslenmedi. Zaten facee de ilişki durumumuz fotomuzda var düğün tarihimiz belli ve herkes biliyor. Neyse normal erkek arkadaşım kızdan cevap geldi şeker olumsuz yazdı bana. Bunuda sözlüm gördü ve sana nasıl şeker der konuşmayacaksın bir daha dedi. Bende tamam dedim ama durmadım konuşup mesajları siliyordum. Bana konuştun mu hiç dediğinde hayır konuşma dedin ya dedi. Eşşeklik bende farkındayım. Yalancının mumu yatsıya kadar. Silmeyi unuttuğum mesajı gördü ve aynen şöyle yazıyordu: mesajları sildim pzt görüşürüz bana akşam ve hafta sonu yazma sözlüm bozulur...
Onlardaydık beni çağırdı sen konuşup konuşup mesajları sildin mi dedi . Evet dedim. Çok masum bir konuşma ama ona yalan sölemiş oldum. Yatak odasındaydık bana sana artık güvenemem dedi özürler ettim sarıldım yalvardım git diye itekledi sert bir şekilde. Bu biraz sürdü sürekli itti beni pes etmicem dedim dudağından öptüm uzanıyordu. Bana yakın mesafeden vurdu çok sert değil ama çok hafifte değil gözüm doldu. Hafif tebessüm etti çok zoruma gitti ağlamaya başladım hemen sarıldı göğsüne yatırdı uzun bir süre öyle kaldık. Beni affettin mi dedim affettim dedi her şey güzel devam etti. Aklı sıra beni cezalandır dı? Sizce bu tokat tehlikeli mi masum mu? Konuda haklı evet ama ağır gibi geliyor bana o an onu kaybetme korkusundan büyütmedim ama şimdi endişeliyim ya tekrarlanırsa? Uzun oldu kusura bakmayın.
Özünde çok sevgi doludur ve beni bırak kendi ailesine benim aileme ezdirmez. Onlardayken çay bulaşık hep yardım eder. Her konuşa yanımdadır. Çok büyük elektrik ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?