Bu tokat masum mu sizce ?

Normalde bir tokatla adam boşarım diyen biriyim ben ama suçluluk psikolojisi işte bu çok kötü bildiğin mala bağladım yalanım çıkınca düşün Halimi yolsa altta kalacak biri değildim ben

bunu bize sorman yanlış bence. iyi birisi olduğunu biliyosan istemsizce olmuş olabilir sonuçta haklı. şu anda tam tersi olsaydı yani o arkadaşıyla konuşmuş olsa senden gizlese eminim ki buna herkes sakın affetme aldatmış seni besbelli diye yorumlar atardı. bi yandan da erkeğin tarafından bakmak gerekirse ben olsam da atardım tokadı. kim atmazdı ki? eğer evlenince ileri gitmiceğini biliyosan devam et ama eder diyosan bırak bitsin. gerçi bitirmek kolay olmaz bu saatten sonra. şimdiye kadar birlikteyseniz anlaşma vardır devam edin derim çünkü bu devirde seven az bulunur. ayrıca kıskanmakta haklı yani. ben olsam tokat atmakla kalmaz neler yapardım. senin yönünden bakarsak da tokat attı ya devamını sakın getirtme hatta hemen dile getir bi daha tokat vs olursa tamamen biter ne durumda olursak olalım biter diye korkut derim ben.

herşeyi geç adam sana baskı yapmış çok kıskanç onuda geç tokatın masumumu olur ya?

Konuşma demesini baskı olarak görmedim şeker kuzu diye yazınca çocuk büyütmedim tamam desim geçtim öle kıyafetime falan karışan aşırı kıskanç biri değil bilini giyiyorum tek işte böle konuşmalarda kızıyor yoksa ilk başları oda okudu hiç konuşma demesi bide saat geçti çocuk sabah okursun yazmış onada kızdı bu saatte biye yazıyor diye

Yeri tuttuk her şey güzel gidiyor yaptığım hata dolayısı ile ayrılık fikri aklımda yok ama korkutucam bende korktum bir daha asla yalan sölemicem oda korksun bir daha hiç yapmicam desin istiyorum

Yani, baze arkadaslarina gezme "hakkin" var diye bu sizin sözlünüzü güvenli ve iyimi kiliyor? Benim arkadaslarim (tek bir tanesi bile!) benim sözlüm karisamaz, secemez.

Siz guya durumu yumusattiginiz saniyorsunuz, ama durum bana göre daha tuhaf oldu. Ne demek benim sözlüm arkadasimi begenmiyor ondan dolayi baglantiyi kesmem gerekiyor. Sözlünüz cok özgüvenli görünebilir fakat davranislari bunu hic göstermiyor.

Hatamın farkında olduğunu hissettireceğim ama Tokatın yanlışlığınıda konuşacağım şuam ayrı şehirdeyiz buluşur buluşmaz konuşmayı düşünüyorum

Refleksle öpmeni engellemek için yapmış
Eğer gerçekten sana o tokadı atmak isteseydi ,ilk yalan söylediğini anladığında yapardı
Çok kafaya takma canım
Zaten affetmişsin olay kapanmış,tekrar tekrar düşünüp canın sıkılmasın

Canım benim ben sen yoktur evlilikte biz vardır benimde haz etmediğim arkadaşı olursa karışırım. Diyemem tek birine bile karışamazsın diye sende çok büyük konuşma bence :)

sadece şunu biliyorum ki erkek ve kadın için aynı ama erkeklerde daha baskın.bir tokatı affedersen eğer yıllar sonra da olsa o tokat tekrar gelir.

Yok durgunlaştı ilk başta yapmadı birşey bağırıp çağırmadıda ama şak diye yakıştırdı işte sonra dibindeydim bide şoka girdim :) o an büyütmedim sonra ilerlese olurmu diye düşündükte bu hale geldim :)

Canım sende hata var tabii yalan söylememen gerekiyordu ama bu hatanın bedeli de tokat değil tabiki... İnsan gibi geçip karşına konuşması gerekirdi. Bu olay burda kalır mı fazlası yaşanır mı bilmiyorum canım ama bence biraz dikkatli ol hareketlerini daha iyi gözlemlemeye çalış..

yok hayatım hiç ilerisini düşünme ,yapmaz sanmam
Refleksif bi durum oluşmuş,tamam hataydı belki ama
İsteyerek yapmış olduu bi hareket değildir

sadece şunu biliyorum ki erkek ve kadın için aynı ama erkeklerde daha baskın.bir tokatı affedersen eğer yıllar sonra da olsa o tokat tekrar gelir.

Yaşayan varsa akıl versin istiyorum benimde korkum bu ya evlerinde olsa kaldırabilecek biri değilim ben o an çok önemli değildi gülümsemesi hemen sarılması yani bağıra çağıra öfkeli bişey değildi ama şimdi tek kalınca ( haftasonu birliktelik) içimde büyüdü nedense

Haklısın canım öfke kontrolü varmı diye sinirlendirip dursam mı :)) şaka tabi konuşacağım ciddi bir şekilde tekrarının affı olmaz zaten !

yok hayatım hiç ilerisini düşünme ,yapmaz sanmam
Refleksif bi durum oluşmuş,tamam hataydı belki ama
İsteyerek yapmış olduu bi hareket değildir

İnşallah canım dediğin gibi olur ona güveniyorum ama bunuda beklemezdim gerçi oda benden beklemezdi çok hatalıyım çok

yani tekrarlamama durumuda vardır ama nebileyim anlattıklarından içime pek sinmedi açıkçası.sadece ben yaşadığım için öyle düşünüyorum.ha dayak sonra onlara sorsan niye yaptın diye beni tahrik ettin der.devamı gelebilme ihtimali çok yüksek..tabiki pişman olmuştur.çünkü erkekler bizlerden daha güçsüz oldukları konularda hemen beden güçlerini gösterirler.dikkatli ol.ondan öncede sen vardın arkadaş ortamın vardı o mu seni korudu heryerde sen kendini korudun her ortamda sonuçta.o hayatına sonradan katılan evlenmeyi düşündüğün ve bir elmanın iki yarısı olmayı istediğin bir insan...bundan sonra dikkatli ol.

Canım benim ben sen yoktur evlilikte biz vardır benimde haz etmediğim arkadaşı olursa karışırım. Diyemem tek birine bile karışamazsın diye sende çok büyük konuşma bence :)

Ben büyük konusmuyorum. Benim arkadaslarim nisanlimin sinavindan gecmek zorunda degil. Ne demek haz etmiyor?
Hani o arkadas sizde kötü aliskinliklara neden oluyorsa, anlardimda, siz sadece o arkadasinla onun hoslandigi kizi konusmusunuz.

Siz burda sözlünü madem o kadar cok savunuyorsunuz sanirim o zaman problem yok. Ben burada ne yazarsim, siz onu yumusak, iyi göstermek adina birsey bulursunuz. Hal böyleyken, ve siz eger bu sözlünüzün tavirlarinizdan mutluysaniz o zaman hic problem yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…