31 yaşındaki birisi neden sözlüsüne yalan söyler?
bir adam neden 31 yaşındaki sözlüsünün arkadaşıyla konuşmasını engeller?
türk filmi gibi özürler sarılmalar tokatlar neden atılır?
çok tuhafmış cidden
Ya ben daha önce düğünüme beş ay kala ayrıldım nasıl korktum o yüzden anlatamam büyütmedi ama umarım içindede büyütmez
Cocuk cezalandirir gibi falan demissiniz simdi tam anlamiyla bisey diyemiycem,siddet siddettir ama mesela sakalasirken sakadan tokat atarsin hafiften falan cocuk svermis gibimi yani anliyamadim, onun ölcüsünü siz biliyosunuz ama bukadar zorunuza gitmisse demekki cocuk cezalandirir gibi atmamis ciddi ciddi atmis tokadi,sert yumusak bi frk etmez...siz haanizin farkindasiniz zaten...tavir falan alarakta bence sizde cocukca davranmayin...ilerdede her sorun oldugunda böyle tavirlarla falan cözülmez olaylariniz...masem konusa biliyorsunuz, ki bu iliskide cok önemli, cekin karsiniza ve acik acik konusun...o gün bisey diyemedim hem hataliydim hem ailen vardi hem napcami bilemedim deyin, ama bana vurman cok zoruma gitti unutamiyorum,ben hatamin farkindayim ama sen bana hep vuracakmisin hatam olunca bende sanami vurayim böylemi cözecez olaylari,ben böyle yasayamam, bidaha ayni seyi yasatirsan bana bunun dönüsü olmaz, diye hem ciddi hem samimi ama sakin icinizi dökün onada hissettiklerini anlatmaya firsat verin, konusup anlasin oda eminim özür dileyecektir...en iyi siz aniyorsunuz ona göre konusmanin dozunu yapin, kesinlikle konusup halledin oyle tavirla falan uzatmayin derim...hersey gönlünüzce olsun...
Hayatta neler oluyor işte karışıyor canım aşırı kıskanç biraz alıştırdım ama eski ortamımı çok seviyor ben sosyal biriyim profesyonel dansçıyım bu arkadaşlarımı o yüzden pek secmiyor bende de hata var ondada ask insana her yaşta hata yaptırıyor normalde ilişkimiz çok güzel ama merak ettim arkadaşım kıza çiçek gönderdi bana yazdı konuştum düşünmedim böle olacağını
Yok yok büyütmez. Ama bir süre her hareketinden şüphelenebilir.
Bu da doğal. Hani bitirseydi ilk anın siniriyle bırakıp giderdi.
Hatta o kızgınlık anında biraz yalnız kalsaydı belki bu durum bile yaşanmazdı.
Şimdi bu kadar endişeli oldugunu hissettirmeden devam edin.
Bu sefer de sürekli nazlanmasın. Senin bitmesinden korktugunu gördükçe.
yanlış anlama 1 yaş öyle çok büyük bir yaş niyetiyle yazmadım
ama bu olay 18 19 yaşındaki gençler arasında olur ancak :)
bundan sonra aklında soru işareti olmaması için yalan söyleme sözlüne
oda bi zahmet arkadaşlarını kısıtlmasın
buda güzelmiş
ya zaten sindiremediğim bu trip bile yapmadım. ne kadar korktuysam
sonra biraz üste çıktım ama masuk konuşmalardan bile rahatsız oluyorsun benim 20 yıllık arkadaşım düğünümüze bile gelecek belkide sne yalana zorluyorsun falan dedim ama yemedi
taviz tavizi getirir. o tokatı onun burnundan getir. senin yalan söylemen hiç iyi değil. senin yaptığını benim sözlüm bana yapsa inan ki sindiremem çünkü ben dürüstsem karşımdaki de dürüst olmalı. şimdi bazı hanımlar bana tepki verecekler ama yalan tokata göre daha ağır benim için. ama erkeklerde şöyle bişi var şimdi onlar hata yapıyolarsa hanımlarda göz yumuyolarsa ya da erkeğe öyle aksettiriyorlarsa o zaman erkek ilişkide kendini hakim görüp kadını küçük görmeye başlar ve o tokatın yerini ağır şiddet alır. yani demem o ki tokatın hesabını ağır biçimde sor
Adam sinirliyken üstüne gidip sırnaştıysan seni kendisinden uzaklaştırmak için bu şekilde hareket etmiştir yine de hoşuma gitmedi.
Senin yaptığında çok yanlış. Karşı tarafta bana çok iyi niyetli gelmedi. Şeker ne demek ya...
Sözlünün el kol hareketleri seni aklamıyor maalesef
Kendimi aklamaya çalışmıyorum ben hatamın farkındayım zaten şokta haklı ona iş yerinden bir kız bebito yazdı diye kızmıştım iş yerinde toplu yemek yerken fotoğraf çekilmiş bu kızda eklemiş sözlümde var beni aradı hemen aşkım faceeme gir foto eklenmiş kaldır dedi ve özürler diledi hiç suçu yokken ben konumdada dedim eşşeklik ettim diye çok dedi gir yalnız bırak diye sinirinin geçmesini beklesem daha iyi olabilirdi ama oldu birkere şimdi bu nasıl telafi edilir bunun derdindeyim
1. Tokatin masumu/masum olmayani yok. Siddet uyguluyan her hangi bir kisi gücsüzlükten, güvensizlikten yapar. Emin olun bir daha olur.
2. Siz tam OTUZBIR YASINDASINIZ. Siz gercekten bu yasta baskalardan izinmi almaniz gerekiyor kiminle konuscagina dair? Bu tür olaylar lise iliskilerinde olur, 31 yasinda, evlenmek üzeri olan, yetiskin insanlarda olmaz.
Ayrica sunuda düsünmek lazim, konu sadece size bir cocukluk arkadasinin! yasaklamasi degil, size galiba hic güvenmiyor!
3. Anladigim kadariyla o zaman sizin facebookunu karistirmis. Tekrar, bu ancak liseli iliskilerde olur. Benim aklima bile gelmemistir nisanlimin face'ini karistirmak.
4. Sizin sözlünüz galiba asiri kiskanc. Bu ilk basta sizin egonuzu tatmin etmistir, ve bu kiskancligi ask ile karistirmisiniz. Bu kiskanclak ilerde daha cok problemler yaratir, bundan emin olun.
hem tokadı yemişsin hem de affettin mi demişşin ya pes
birde en son yazdıkların da sanki sözlüne kötü söz söylemeyelim diye yumuşatma kısmı gibi olmuş ama konu " tokat" bence buna odaklan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?