• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu topikte sadece aşırı kıskanç bayanlar toplansın

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
arkadaşlar bu topiğimde sadece aşırı kıskanç bayanların toplanmasını istiyorum sizler arasında da benim gibi eşini herşeyden kıskanan var mı bu yüzden eşiyle hergün tartışan var mı varsa birbirimize yardımcı olarak bunu yenmeye çalışalım istiyorum yoksa bu illet tek başına yenilecek gibi değil:43:

Yalnız değilsin şekerim:1::1:

dünya da bu huya sahip tek olmadığımı biliyorum ama bunu yaşayıp ta yenebilenler varsa önerileri olanlar varsa yardımcı olmalarını çok isterim belki bazılarınız doktora git diyecek ama eşim kesinlikle izin vermiyor:19:

Bende çok kıskancımmm.. :( Nişanlımı bazen çok bunaltıyorum. Kendimide haklı görüyorum...
Ama kıskanıyorum çookk kıskanıyorum herşeyden herkesten kıskanıyorum :(
Napıcam ben..

Bende çok kıskancımmm.. :( Nişanlımı bazen çok bunaltıyorum. Kendimide haklı görüyorum...
Ama kıskanıyorum çookk kıskanıyorum herşeyden herkesten kıskanıyorum :(
Napıcam ben..

canım bende ne yapacağımı bilmiyorum kendimi tutmaya çalışıyorum malesef bir türlü olmuyor eşimi de baktın mı gördün mü diye diye çok bunalttım bende kendimi hep haklı görüyorum ama eşime kalırsa yaptıklarım söylediklerim hiç mantıklı değilmiş :47:

yaa bir kiskanca burdaa!!!!

bende esimi cok kiskananlardanim hatta okadar feciki bi konu actim esimin baskalarina guzel demesini bile kiskaniyorum diye:1:
esime sonsuz guveniyorum ama iste bazen erkektir diye kiskanabiliyorum. ama ben artik esimle tartismaya girmiyorum onu kiskandigimi artik ona belli etmek istemiyorum cunku bazen ustume gelebiliyo beni daha cok kiskandirabiliyo saka yaparak yada tam tersi kizabiliyo. ben artik onu kiskandigimda saka yollu ile kiskaniyorum yani sakadan kusuyorum sakadan kiziyorum. cunku ciddi kizdigim zaman tartismaya giriyoruz ustelik onu uzuyorum ona guvenmedigimi dusununce.

kizlarrr biz esimiizi seviyoruz ---seven kiside kiskanidr demi ama:34:

arkadaşlar bu topiğimde sadece aşırı kıskanç bayanların toplanmasını istiyorum sizler arasında da benim gibi eşini herşeyden kıskanan var mı bu yüzden eşiyle hergün tartışan var mı varsa birbirimize yardımcı olarak bunu yenmeye çalışalım istiyorum yoksa bu illet tek başına yenilecek gibi değil:43:

Ben Kıskanç Bir Eş Değilim..
Sadece Nacizane Tavsiye de Bulunmaya Geldim..:6:

Çok Kıskanç Bir Eş Olursan, Zamanla Bazı Şeylerini Saklayabilir..:31:
Bu da Yalana Sebebiyet Verebilir..:31:
Hem Kendini Hem Eşini Bunaltabilirsin..:31:
Düşünsene Onun Seni Sürekli Kıskandığını Kendisi Olmadan Bir Yere Göndermediğini..:50:
Hayat Ne Kadar Sıkıcı Bir Hal Alır Değil mi ??:31:

Hem Eşini Çok Seviyorsun, Ee Ona Güveniyorsunda..:19:
Mutsuz Olmaya Gerek Yok..:44:

Eğer Kıskançlığını Yenemiyorsan, Bari Çok Belli Etme..:45:
Hergün de Tartışıp Birbirinizi Üzmeyin..:34::45:

Eşinle Mutluluklar Diliyorum Sana.. :16::nazar:
Allah Bir Yastıkta Kocatsın:nazar:
:nazar:

Düşünsene Onun Seni Sürekli Kıskandığını Kendisi Olmadan Bir Yere Göndermediğini..:50:

çok sağol canım tavsiyen için yalnız sorun burada kıskançlığımı ona belli etmeden duramıyorum elimde olmadan sinirleniyorum herkesin içinde olduğumuz zaman bile kıskandığım anda gözlerim doluyor öfkeye kapılıyorum kendime göre çok haklıyım ama eşime söylediğim de de kavga çıkıyor binaya rezil oluyoruz seslerimiz yükseliyor beni kıracak sözler söylüyor dayanamıyorum usandım artık diyor neler neler söylüyor ama ben hala kıskançlık yapmaya devam ediyorum:44:

ne var kıskanacak anlamıyorum sonucta tapusu sızde

kıskançlığın tapuyla alakası yok herşey fiili aldatma değildir göz aldatması da olabiliyor erkeklerde ve erkek olduğu için açık saçık bayanlardan etkilenebiliyorlar sen evli misin bilmiyorum ama sevdiğin erkeğin başka bir bayana bakıp sana dokunması hoşuna giderse bence sende bir anormallik var:19:

Esinizde kiskanclik yaptiginiz durumlar nelerdir, nasil durumlarda asiri kiskanclik tepkileri veriyorsunuz mesela..

Bende evli bir bayanim ama kesinlikle asiri kiskanc biri degilim ve esimde pek kiskanc bir yapiya sahip degil.. Biz kadinlar bile yolda giderken veya herhangi bir ortamda cok güzel bir bayan gördügümüzde yahut cok asiri dekolte giymis biri oldugu takdirde kendimizi bakmaktan alikoyamiyoruz, durum böyleyken erkeklerin bakmasi cok daha normal geliyor bana fakat bakmaktan bakmaya fark vardir, bakmak derken icine düsmekten bahsetmiyorum elbette, öylesi bir durum oldugunda bende rahatsiz olurum..

Bence aşırı kıskançlık biraz kendine güvenle alakalıdır. Benden iyisini bulursa baksın napiyimm :51:

Esinizde kiskanclik yaptiginiz durumlar nelerdir, nasil durumlarda asiri kiskanclik tepkileri veriyorsunuz mesela..

Bende evli bir bayanim ama kesinlikle asiri kiskanc biri degilim ve esimde pek kiskanc bir yapiya sahip degil.. Biz kadinlar bile yolda giderken veya herhangi bir ortamda cok güzel bir bayan gördügümüzde yahut cok asiri dekolte giymis biri oldugu takdirde kendimizi bakmaktan alikoyamiyoruz, durum böyleyken erkeklerin bakmasi cok daha normal geliyor bana fakat bakmaktan bakmaya fark vardir, bakmak derken icine düsmekten bahsetmiyorum elbette, öylesi bir durum oldugunda bende rahatsiz olurum..

ben bir bayanın bir bayana bakarken ki bakışıyla erkeğin bakışının aynı olduğunu düşünmüyorum çünkü erkeğin nefsi daha farklı biz o bayanın açıklığına baktığımızda güzel olduğunu düşünürken erkekler farklı anlamlarda düşünüyorlar diye tahmin ediyorum eşimi akla gelebilecek herşeyden kıskanıyorum:18:

Bence aşırı kıskançlık biraz kendine güvenle alakalıdır. Benden iyisini bulursa baksın napiyimm :51:

internette gezinirken kıskançlık ile ilgili yazılarda hep kişinin kendine olan özgüven eksikliği söyleniyor oysa ben öyle olduğunu düşünmüyorum gayet bakımlıyım giyimime süsüme çok önem veririm erkeğin hoşuna gidebilecek herşeyi eşime evde giyerim dışarıda da kapalı giyimine önem veririm eşimi mutlu da edebiliyorum yalnız ben açık giyinirken bana yaptığı iltifatları başka bir açık bayanda da düşünebildiğini zannediyorum oysa ki eşim öyle olmadığını söylüyor ama bir türlü inanamıyorum

bende eskiden çok kıskanç biriydim ama bu hastalığımı zamanla yendim...hastalık diyorum çünkü gerçekten bu toplumda görülen salgın olmayan buyuk bi rahatsızlık..
eşleri mutsuzluğa sürüklüyor ve ne yazıkki eşler belli bi süre sonra tartışma olmaması için eşinden doğruları gizlemeye baslıyor..
bence kıskançlığın temel nedeni kişinin kensine olan özgüven ekiskliği....ufak kıskançlıklar tabikide doğaldır benim kastım şu,
işyerinde çalışan bayanlarla diyoluğunu kıskanmak,iş gereği toplantılarda bulunmak,arkadaşlarıyla bi yerlerde kafa dağıtmak,eşini ailesnden hatta öz kardeşine olan ilgisinden kıskanma..
bunların tamamen özgüven eksikliğinden kaynaklandıgını düşünüoyrum..
bende nişanlımı kıskanırım elbet ama gerektğinde belli ederim gerekmiyorsa asla belli etmem..
ve izlenimlerim sunlar,nişanlım beni gözünde daha çok buyutuyor daha çok bağlanıyor tartışmalarımz azalıyor..ve daha çok güven kazanılıyor kesinlikle..
ve bir örnek daha vericem nişanlımı kıskançlıklarımla bunaltmadığım için sözmü daha çok dinliyor,şöyleki mesela en basit örnekten başlayaccağım,çalştığı kurumun müdür bayandı,bekar 33 yaslarında,nişanlm ise 29 yasnda,ben ilk başlardan beri bu müdürden hiç hoşlanmadım ama nişanlıma bunu belli etmedim,işyerine gittğimde müdürn bana ters bakışlarına bi maruz kalsamda havamı asla bozmadım=)
nişanlımla gideceğimz bir davet vardı ve o davete gitmek için tüm hazırlklarım tamam olmasına rağmen son dakika bir olaydan dolayı gidemedim ve nişanlıma gitmesi gerektğini söyledim..nitekim gitti ve nişanlımın telinden çektği davet forolarını bana göstericekken o müdürle nişanlımn 2 kare fotosnu gördüm...
nişanlımın açıklaması ise şöyle oldu,alkol almıştı ve davet boyunca nişanlımn etrafında pervane olmuş ne yazıkki:47:ve nişanlımda bunu aşırı alkol almasına yorarak onun etkisiyle nişanlım arkadaşlarını fotosunu çekerken teli almış biride bizi çeksin demiş..
bense güldüm,ne kadar aciz biri dedim=)
aradan 1 ay kadar süre geçti...
bigün yine konu mudurden açıldı ve ben nişanlıma gerçekten aciz buluyorum ben bu kadını dedim,müdür olmasına rağmen basit ve yetersiz görüyorum dedim ve nişanlmda aynı şeyleri söyleyerek off dedi facimdende silicem çok basit biri dedi ve ahlaksız dedi...aa silme sorun çıkarın şirkette dememe rağmen sildi=)
başka güzel bi haber ise nişanlıma başka bi kurumdan ofis müdürlüğü teklfi gelmesi oldu...yani tamamen kurtuluyorz o kadından...
düşünüyorumda o kadını sorun yapsaydım,kıskansaydım,kendimi yetersiz görüp o kadınla bir tutsaydım belki istemedende olsa o kadını nişanlımın gözünde büyütecektim...mükemmel bir kadın demosuna sokacaktım..
ama konusmaya değer bile görmedğimden nişanlım hiç önemsemedi o kadının ona ilgisini...
ve hep aşağlyacı terimler kulalndı...
dilerim güzel bir örnek olmuştur başımdan geçen bu olay...
kıskançlık başa bela arkadaşlar..kendimize hakim olmayı öğrenmeleyiz:16::16::16::54::54:

Son düzenleme:
canım benim, başlığı gördüğümde inanki içim burkuldu niye biliyormusun,evliliğimizin ilk yıllarında aynı senin gibiydim.inanırmısın annesinden,kardeşlerinden dahi kıskanırdım.gördüğün gibi kıskanırdım diyorum artık,o yıllarımı düşündükçe nekadar çocukça davranıp hem kendimi hemde eşimi üzdüğümü anlıyorum. 28 yıllık evliyim yaklaşık 16 yıldır normalim,bunun için doktora gitmedim ama keşke gitseydim diyorum bazan çünkü hayatı kendime zehir etmştim ozaman. aman kardeşim sizde böyle yapmayın gidin bir psikoloktan yardım alın Allah yardımcınız olsun

dünya da bu huya sahip tek olmadığımı biliyorum ama bunu yaşayıp ta yenebilenler varsa önerileri olanlar varsa yardımcı olmalarını çok isterim belki bazılarınız doktora git diyecek ama eşim kesinlikle izin vermiyor:19:

doktora gitmene neden KESİNLİKLE izin vermiyor???

makaraya katiliyorummm...
ayrica bende fikrimi belirtmek istiyorum...
ilk evlendigim zamanlar senin gibiydimm... esimi cok kiskaniyordum...bu yuzden disari bile cikmak istemiyordum...mesela yolda yuruyoruz esim bi tarafa cevirdi kafasini ordanda bi kiz geciyo mesela yandi o zaman adam bakmadiysada ben kavga cikartiyordum bu bi ornek sadece kiskanclik yuzunden ne kavgalarimiz oldu ama simdiki aklim olsa o kadar kiskanclik yapmazdim cunku o kavgalar bizi cok yipratti,en guzel gunler benim kiskancligim yuuzunden berbaat oldu simdiki aklim olsaydi o kadar kiskanclik yapmazdim simdi dusununce diyorumm bayagi bi abartmisim...simdi kiskanmiyorum demiyorum ama kararinda bilirsinki herseyin fazlasi zarar buda benden sana tavsiye...:34:

ben de eşimi kıskanırım ama belirli ölçülerde...parfüm sürerken sanki şişeyi boşaltıyor mübarek,hop hop hop diyorum o anlıyor zaten,çok özenli giyindiğinde de (işyeri içn o kadar da şık giyinmesine gerek yok)boşa gitmesin akşama yemeğe çıkalım bari falan deyip geçiştiriyorum ama kıskanıyorum...:17:

genelde kendimi frenlemeye çalışıyorum çünkü eltim çok ama çok kıskançtı,akşam rüya görüp ertesi gün adamla konuşmazdı...adamın ömrünü yedi nerdeydin,kimleydin diye diye...en sonunda boşandılar tam 15 yıl sonra...:19:

Back
X