• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu topikte sadece aşırı kıskanç bayanlar toplansın

çok sağol canım tavsiyen için yalnız sorun burada kıskançlığımı ona belli etmeden duramıyorum elimde olmadan sinirleniyorum herkesin içinde olduğumuz zaman bile kıskandığım anda gözlerim doluyor öfkeye kapılıyorum kendime göre çok haklıyım ama eşime söylediğim de de kavga çıkıyor binaya rezil oluyoruz seslerimiz yükseliyor beni kıracak sözler söylüyor dayanamıyorum usandım artık diyor neler neler söylüyor ama ben hala kıskançlık yapmaya devam ediyorum:44:

evet zaten tv deki bayanlardan da kıskanıyorum paronayak olmuş durumdayım uzman desteği alamadığım için sizlerin desteklerini yorumlarınızla bekliyorum peki kendine güvenmek derken neyi kastediyorsunuz bakımlı olmakla alakası yok derken:18:

ooyy bebeğim sen nolmuşsun böyle sen böyle devam edersen iş aldatmaya kadar gider demedi deme hayatım biran önce çeki düzen ver kendine bu kadar aşırı kıskanma dozunda bırak hayvan değiliz elbet herkes eşini kıskanır ama biraz tadında bırak hem kendini hem eşini bunaltma bebeğim :29:

evet zaten tv deki bayanlardan da kıskanıyorum paronayak olmuş durumdayım uzman desteği alamadığım için sizlerin desteklerini yorumlarınızla bekliyorum peki kendine güvenmek derken neyi kastediyorsunuz bakımlı olmakla alakası yok derken:18:

Tvdeki kadınlardan mı aman allahım arkadaşım sende abartma kendini yıpratma anacım
bende kıskancımdır hep bi gözüm onun üstündedir ama çaktırmadan yaparım valla
sen çok belli etme kıskandığını ters teper mazallah

valla doğru söylüyorsun evet yaşadığım şehirde öyle hastaneler var gitmedim değil bir hastane daha dinler dinlemez antidepresan verdi öbürüyse sen yanından beş tane fit yakışıklı erkek geçse bakmaz mısın dedi bakmam dedim senin bakmaman anormal olur dedi zaten kendi de açık saçık bir bayandı kendine de bakılması hoşuna gidiyor ki böyle söylüyor diye düşündüm ona da devam etmedim:44:

İlahi Ya :1::1::1::1:
Adam Kaç Sene Okumuş, Psikolog Olmuş..
Onun Düşüncelerini mi Beğenmedin Şimdi Sen ?

Bence Devam Etmelisin..
Tüm Seanslar Böyle Geçmez :34:
Biraz Geniş Pencereden Bakmaya Çalış :34:

arkadaşlar bu topiğimde sadece aşırı kıskanç bayanların toplanmasını istiyorum sizler arasında da benim gibi eşini herşeyden kıskanan var mı bu yüzden eşiyle hergün tartışan var mı varsa birbirimize yardımcı olarak bunu yenmeye çalışalım istiyorum yoksa bu illet tek başına yenilecek gibi değil:43:

kıskançlık bence psikolojik bir sorun. aşırı kıskançlık sorunu olanlar bence psikoloğa danışmalı. (eşinden gizli gitme şansın da var)

ayrıca kıskançlık yaparak eşinde hiç bir değişiklik yapamayacağını
kıskançlığın sadece hem kendine hem ona zarar vermek olduğunu
güvensiz insanların kıskanç olduğunu
ve karşındakini kendinden üstün yapmanı sağladığını bilmen belki faydalı olur.

yorumların çoğunu okumadım bu arada geriden geliyorsam kusura bakma.:17:

Son düzenleme:

Söyle söyleyeyim, bakimli cok güzel olup da yine de özgüveni ve cesareti olmayan bir cok insan tanidim.

Güzel olmak + bakimli olmak = özgüveni olmak anlamina gelmiyor..

Belki daha önce ki yasanmisliklarinizdan var olan bir durum olabilir, yahut etrafinizda yasanan iliskilerden, bu konuda ben bir yorum yapamam elbette, bence en kisa zaman icinde bir uzmandan yardim alin ve bunu esinize söyleme geregi bile duymayin, her doktora gidisinizi yahut gittiginiz doktorun uzmanlilik alanini esinize aciklamak durumundamisiniz, öncelikle siz kendi adiniza cesaretli olun sonrasinda hersey rayina oturacaktir zaten..

aşırı kıskançlığının sebebi olarak aklıma birşey daha geliyor ama;

canım, hemen hemen her yorumunda açık saçıklar,açık bayanlar,ben açıkken,dışarıda kapalıyım ama evde çok süslenirim vs.bahsediyorsun...anladığım kadarıyla evlendikten sonra kapandın...daha önce sen de o açık ve dikkat çekici dediğin bayanlar gibi görüyordun kendini...çevren ve eşinin ailesi de kapalı olabilir,belki göz aşinalığın var ama kendine gelince alışamamış olabilirsin...yani kapalı olarakta çok şık ve bakımlı bayanlar var ama uyum yakalamakta zor,eşarptı ceketti çantaydı kombinler zorlaşıyor...dedim ya tamamen benim fikrim belki yeni durumuna tam uyum sağlayamama olabilir... güzelim ve bakımlıyım diyorsun,o zaman özgüvenin yerinde olmalı...aşırı kıskançlık malesef ki özgüvenle ilgili...

Ben de kıskancımdır. Eskiden çok aşırıydı. Herşeyden,herkesten kıskanırdım hayatımdaki erkekleri. Kuzenden,normal arkadaştan vs.
Ancak evliliğimde çok değiştim. Uçan kuşun kanadını kıskanan bana bir sakinlik çöktü.
Hayatta kıskançlıktan daha önemli dertler olduğunu görüp onlarla mücadele etmeye başlamıştım çünkü.

bende çok kıskancım o yüzden eşim hala evlendiğimizde ben bakirdim diyor :24: ki biliyorum olmadığını ama korkuyor söylemeye

Kıskanççç mııı,,, o benimmmm o benimmmmm:27:
Öyle otu çiçeği herşeyi kıskanmam:1: amaa
bazı konular var kiiii üfff feciiii:52:
Sevgilime güveniyorum, özgüvenim de yerinde
ama o hassas konularda bunlar hiç de önemli
olmuyor...

Meselaaa, sevgilimle tatildeyiz. Akşam animasyondaki
sapık bey şöyle bir yarışma düzenledi:
6-7 tane kız aldı sahneye, 1dakika içinde ne kadar çok
erkek öperse o kadar puan kazanacaklar. Biz de teee
gerilerde oturuyoruz, yok dedim buraya kadar gelmezler,
çekinirler zaten öpmeye herkesi. Ama nerdeeee ohoooo
kızların hepsi Almandı, utanma yok mucuk mucuk alayına
gidiyolar:22: İlki geldi öptü gitii, tabi ben sinirrrrrrr:47:
Daha ikincisi öpmeye başlamadan kalk dedim gidiyoruz.
Ne var ki yanaktan öpüyolar falan diyip gülüyo dalga
geçiyo benimki,yok dedim gdiyoruz:19: Baktım hala şaka
sanıyo,iyio zamanben gidiyorum diyip kalktım. Baktım benim
kuzu da peşimden kuzu kuzu geldi:52::52::52:
Böyle konularda kıskançlık yaparım tabikiiii. Niye öpsün ki
elin kızı benim aşkımı alla allaaaaaa:57:

olmuyor...

sen yine iyi dayanmışsın ben olsam ayrılık sebebim bile olabilir di kaldı ki ben eşimle öyle yerlere asla gidemiyorum ve gitmesine de izin vermiyorum :20:

İlahi Ya :1::1::1::1:
Adam Kaç Sene Okumuş, Psikolog Olmuş..
Onun Düşüncelerini mi Beğenmedin Şimdi Sen ?

Bence Devam Etmelisin..
Tüm Seanslar Böyle Geçmez :34:
Biraz Geniş Pencereden Bakmaya Çalış :34:

kendimden üstün gördüğüm kimse yok ama bu güzellik anlamında değil benden kat kat güzeller var eşimin de illa ki o güzel açık bayanlara bakacağını düşünüyorum bu da beni ya sevmezse ya onlardan etkilenip beni aldatırsa ya onlara bakıp bana dokunursa gibi düşüncelere sürüklüyor her gün rüyamda eşimin beni aldattığını görüyorum çok üzülüyorum halime:43: her psikolog olan illa ki doğru şeyler anlatır diye birşey yok ki bence o kadının böyle işine geliyordu da öyle konuştu bi de toplumu bunun gibilere emanet ediyorlar diyo ki kadın su içmek nasıl doğalsa eşinin soyunan bi kadına bakması da öyle doğal bi duygu :47: böyle saçmalık mı olur hiç dinden imandan haberi yoktu galiba:47:

aşırı kıskançlığının sebebi olarak aklıma birşey daha geliyor ama;

canım, hemen hemen her yorumunda açık saçıklar,açık bayanlar,ben açıkken,dışarıda kapalıyım ama evde çok süslenirim vs.bahsediyorsun...anladığım kadarıyla evlendikten sonra kapandın...daha önce sen de o açık ve dikkat çekici dediğin bayanlar gibi görüyordun kendini...çevren ve eşinin ailesi de kapalı olabilir,belki göz aşinalığın var ama kendine gelince alışamamış olabilirsin...yani kapalı olarakta çok şık ve bakımlı bayanlar var ama uyum yakalamakta zor,eşarptı ceketti çantaydı kombinler zorlaşıyor...dedim ya tamamen benim fikrim belki yeni durumuna tam uyum sağlayamama olabilir... güzelim ve bakımlıyım diyorsun,o zaman özgüvenin yerinde olmalı...aşırı kıskançlık malesef ki özgüvenle ilgili...

yok canım ben 11 yaşından beri kapalıyım evlenmeden önce de kapalıydım alışamamak gibi bir sorunum olmadı uyum konusunda da çok dikkat ederim zorlansam bile:26:

olmuyor...

Cok güldüm buna :52::52:

Bizimde 2 sene evvel gittigimiz tatilde sizinkine benzer bir durum yasamistik.Kaldigimiz otelin aksam ki animasyonunda dansöz bir bayan cikti, kaldigimiz yerde genelde turistler vardi ama nadiren de olsa Türk'lerde vardi. Dansöz bayan önce dans etti daha sonra animasyonlari izlemeye gelenler arasindan 10-15 erkegi sahneye aldi ve o erkekler arasinda benim esimde vardi :) önce bunlari bir güzel dans ettirdi sonra hepsini yere yatirip göbeklerine oturup kendisi dans etti dansöz ve ben en kücük bir kiskanclik göstermedim buna hatta kameraya bile cekmistim :)

Cok güldüm buna :52::52:

Bizimde 2 sene evvel gittigimiz tatilde sizinkine benzer bir durum yasamistik.Kaldigimiz otelin aksam ki animasyonunda dansöz bir bayan cikti, kaldigimiz yerde genelde turistler vardi ama nadiren de olsa Türk'lerde vardi. Dansöz bayan önce dans etti daha sonra animasyonlari izlemeye gelenler arasindan 10-15 erkegi sahneye aldi ve o erkekler arasinda benim esimde vardi :) önce bunlari bir güzel dans ettirdi sonra hepsini yere yatirip göbeklerine oturup kendisi dans etti dansöz ve ben en kücük bir kiskanclik göstermedim buna hatta kameraya bile cekmistim :)

Dans ettirsin bişey demem ama göbeklerine oturup dans etcek uuuuu yolarım o dansözü ben:1::1::1:
Gerçi yolmaya gerek kalmaz ki ben hayatta kaldırmam sevgilimi öyle bir durumda. Eee dansöz milleti,
kendini elletmeden vs göndermez sonuçta:19:

sen yine iyi dayanmışsın ben olsam ayrılık sebebim bile olabilir di kaldı ki ben eşimle öyle yerlere asla gidemiyorum ve gitmesine de izin vermiyorum :20:

ya iii dayanmışsın ya ben olsam direkt kızlara saldırırdım valla kewndimi tutamazdım

Ayrılmak mı:1: Yok canım o kadar da değil, kıskançlık olayını fazla abartıyorsun bence:51:

ben normalde hiç kıskanç olmadım aslında. hep kenarda durdum ilişkilerimde. lakin sevgilimle ilişkimde gittikçe hırçınlaşıyorum.

o bana biraz özgürlük tanıdığı için ben de baskı yapabileceğime inanır oldum sanırım.

bir örnek vereyim,sevgilimin iki üç senelik arkadaşı; sevgilimden bir konu hakkında bilgi istiyor. benimki kıza sms ile bildiriyor. kızdan gelen cevap "mucuk canım,saol"

ben bu mesajı gördüm, ortalığı birbirine kattım. kızı hayatımızdan çıkarttırdım.

bu tarzda çok şey yaşanıyor, hepsinde sonuna kadar üzerine gidiyorum.

hep "ben seni aldatmadım, sen beni aldatmadın, tertemiziz, böyle yapma" der. ama elimde değil işte. sanki o benim çocuğummuş da azarlamaya, boğmaya hakkım varmış gibi davranıyorum.

büyük konuşmak gibi olmasın ama onun benden ayrılmadan biriyle ciddi bir şey yaşayacağını sanmıyorum, sadece arkadaşlığındaki yolu beğenmiyorum. yani ne bileyim bana çok nadir bir erkek arkadaş mucuk canım yazabilir.

veya ben benimle ilgilenen erkekleri görmem bile. ama onun ilgi hoşuna gidiyor, bununla besleniyor.

dürüst olmak gerekirse ben sıktıkça da boğduğumu, bir yerden patlayacağını düşünüyorum.

mesela ona, "artık sana karışmayacağım; naparsan yap kıskanmam" dediğimde; hayır kıskan diyor. özgür bırakma diyor. ama çok yargılama, kırıcı olma diyor.

bilmiyorum ama nasıl ötelersiniz kıskançlığı, paylaşın. ben de yapayım. zira bu adamın beni aldattığını vs yakalamadım hiç.

benim de önerim var size, eşleri sevgilileri kıskandığımızda bu topiğe gelip konuyu yazalım. illaki sakinleştiren biri çıkacaktır.

Son düzenleme:
ben normalde hiç kıskanç olmadım aslında. hep kenarda durdum ilişkilerimde. lakin sevgilimle ilişkimde gittikçe hırçınlaşıyorum.

o bana biraz özgürlük tanıdığı için ben de baskı yapabileceğime inanır oldum sanırım.

bir örnek vereyim,sevgilimin iki üç senelik arkadaşı; sevgilimden bir konu hakkında bilgi istiyor. benimki kıza sms ile bildiriyor. kızdan gelen cevap "mucuk canım,saol"

ben bu mesajı gördüm, ortalığı birbirine kattım. kızı hayatımızdan çıkarttırdım.

bu tarzda çok şey yaşanıyor, hepsinde sonuna kadar üzerine gidiyorum.

hep "ben seni aldatmadım, sen beni aldatmadın, tertemiziz, böyle yapma" der. ama elimde değil işte. sanki o benim çocuğummuş da azarlamaya, boğmaya hakkım varmış gibi davranıyorum.

büyük konuşmak gibi olmasın ama onun benden ayrılmadan biriyle ciddi bir şey yaşayacağını sanmıyorum, sadece arkadaşlığındaki yolu beğenmiyorum. yani ne bileyim bana çok nadir bir erkek arkadaş mucuk canım yazabilir.

veya ben benimle ilgilenen erkekleri görmem bile. ama onun ilgi hoşuna gidiyor, bununla besleniyor.

dürüst olmak gerekirse ben sıktıkça da boğduğumu, bir yerden patlayacağını düşünüyorum.

mesela ona, "artık sana karışmayacağım; naparsan yap kıskanmam" dediğimde; hayır kıskan diyor. özgür bırakma diyor. ama çok yargılama, kırıcı olma diyor.

bilmiyorum ama nasıl ötelersiniz kıskançlığı, paylaşın. ben de yapayım. zira bu adamın beni aldattığını vs yakalamadım hiç.

benim de önerim var size, eşleri sevgilileri kıskandığımızda bu topiğe gelip konuyu yazalım. illaki sakinleştiren biri çıkacaktır.

güzel bir öneri ama artık kıskançlık üzerine topik açmaktan herkes beni yargılıyor haksız buluyorlar kıskanç olanlar toplansın demiştim aksine hiç kıskanmayanlar toplandı:19:

Aslında çok kıskanırım onu.
Ona da kendime de güvenim sonsuz.
Onun asla kimseye gözünün ucuyla bakmayacağını bilirim.
Benimle değil de başkasıyla olmayı aklından geçireceğini de asla düşünmem.
Ama kıskanırım işte.
Hatta annesinden babasından kardeşinden bile.
O ise her kıskançlığımı çok iyi anlar ve dikkat eder.
O dikkat ettikçe benim kıskançlığım da azalmaya başlar.
Ya da kıskanacak bir şey kalmaz bilmiyorum.
Ama ilgisi biraz başka yere kaysın olay olurr :17::17:

Back
X