• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu topikte sadece aşırı kıskanç bayanlar toplansın

ya nekadar saçma ya bukadar olmaz oneymış tatıle gıdıyorlar sahneye kadınları çıkartıyorlar 1 dakıka içinde erkekleri opsun dye puan kazanılcakmış obursu dansoz erkekleri sahneye davet edip erkeklerın gobeğine oturuyor ve buna benzer şeyler bırkere sızın kocanızda ve sızde hata var iki taraflı nye dye sorun evet soyluyorum dansoz nye izlıyorsunuz eşinızın ordan hemen apar topar kalkması lazımdı ikincide sızınde tepkı vermenız lazımdı üçüncüsüde sizin oyle yerlerde ne işiniz var kardeşim bırazmantıklı olun bekar değilsınız aile yerlerıne takılın bune bu boyle afffffffffffffffffffffffff edersınız kusurabakmayın pavyon dyorum resmen doğrudur benım dediğim canlarım ve aynı şekilde bayanlarında boyle başlarına gelmiştır sahnedeki anımasyon erkek bayanları sahneye kaldırmış kadınlarla dans etmiiş orda heme kadının kocası anımasyon adamla temasından rahatsız olmuş hemen sahneden eşini indırmiş orayı terk etmışler eşimdi sorarım sıze eee bu kadınında hatası var yanındakı partnerınde kalkmasın dansa oda bırakmasın dansa ve orayı hemen terk etsinler ve oyle yerlere gıtmesınler ve arkadaşlar eşinızın geçmişini araştırıyorsunuz pekı sızın geçmişiniz nasıllll düzgunmu eskıye geçmişe mağzi derler

evet zaten tv deki bayanlardan da kıskanıyorum paronayak olmuş durumdayım uzman desteği alamadığım için sizlerin desteklerini yorumlarınızla bekliyorum peki kendine güvenmek derken neyi kastediyorsunuz bakımlı olmakla alakası yok derken:18:

yaani???tam dediğim gibi.

bence sende açık kadın fobisi oluşmuş gerçekten de yardıma ihtiyacın var canım...baksana alanında uzmanlaşmıs bırıne bıle aynı muameleyı yapıyorsun.çok üzgünüm ama tesettür sende bir kompleks olmuş.evliliğinizdede güven duygusu yok en azından senın esıne guvenın yok kı kıskanıyorsun bu boyutta...dine imana gelince başka herhangi birinin dini ve imanını eleştırmek çok yanlış benım açımdan..bu sözlerin talihsizlik olmuş.sonuçta o kadının herhangı bır cıkarı yokkı böle dusunsun senı rahatlatmaya bunun olagan bır sey oldugunu dogustan getırdıgımız bazı durtulerın oldugunu vurguluyor...belkı bu acıdan acıklayıcı olması acısından bole bır ornek verdı..güzele bakmak sevaptır demısler bakmakta bır sakınca yok nıyet onemlı tabıkı de...bu gunlerde şu biskolata reklemlerını izlemiyormusun yoksa??:1:kadınların çoğu ekrana yapışıyor eminim...ama aynı şey de victorya secret kızlrı için geçerli..hatta yılbasında oturup esımle ızlemeyı dusunuyorum:12:.benım evlılıgımde bunlar sorun degıl ıkı taraflı da ..sakayla karısık takılırız bırbırımıze ama sadece o kadar sevgımızden sadakatimizden eminiz çünkü...ben hiç bir erkeğe esıme olan hıssettıklerımı hıssetmem çok beğensem bile...aynı şeyı esımde dusunuyor dıye tahmın edıyorum...:nazar:geçmiş olsun umarım atlatırsınız

aynen bence de tesettürlü olmasından dolayı kompleks yapıyor neden bilmem...

Benim durumum sanırım en çözümsüzü ve en berbatı. Lütfen yargılamayın çünkü burada en saçmasından en mantıklısına kadar duygularımızı paylaşıyoruz. Ben geçmişi kıskanıyorum hemde hastalıklı gibi. Hergün gözümün önüne onun başkalarıyla nasıl olabileceği geliyor deliriyorum. ozamanlar ben yoktum evet ama o elleri ile başkasına dokundu o dudaklarıyla başkasını öptü. evet ben yoktum ama o vardı işte ne biliyim dayanılmaz. bunu yaşamayan bilemez ve deli gibi saçmaladığımı düşünür. evet saçmalık ayrıca ben de kabul ediyorum. ama elinde değil. ağlama krizlerine giriyorum. başkalarına nasıl dokundu benden önce diye. benden iyiler miiydi güzellermiydi benle olduğu gibi mi hissetti onlarla da diye. çok heycanlandımı diye vs... çözümü de yok zamanı geri alamayız ikimizde ama kendime ergün bu düşüncelerle eziyet ediyorum. napıcam bilmiyorum.

sen aynı benmişsinn bende geçmişi çokk kıskanıyordumm ilk evlendiğimde

merhaba,

ben de tam tersi hiç kıskanç değilim... hastalık derecesinde hiç kıskanç değilim. biraz kıskanç olmak istiyorum.
lütfen yanlış anlamayın... kimseyle alay etmek için filan da girmedim bu konuya..

biraz okuyup ben de azıcık kıskanç olmak istiyorum.

eşimi çok seviyorum, ilişkimiz de çok iyi.. ama ona aşırı güvenimden midir bilmiyorum. hiç kıskanmıyorum..

hayatım boyunca arkadaşlarımı da ya da başka bir kişiyi de kıskanmadım..

eşimle ilk tanıştığımızda söylemiştim ona ben kıskançlığın ne demek olduğunu bilmiyorum, hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım diye. o zman bana gülmüştü. şimdi "sahiden doğru söylemişsin, sende duygu eksikliği var" diye alay ediyor benimle...
sinir oluyor bu huyuma

Ahh ahhh bende bu huyumdan nefret ediyorumm...kafamda kuruyorum kuruyorumm adamı bunaltıyorumm sonra kavga 1 hafta soğukluk :((

ben de aşırı kıskancım ama, kendimi tutmayı öğrendim artık :) en azından ona belli etmiyorum, belli ettiğim dönemlerde çıkan kavgalardan bunaldım çünkü :)

Benim durumum sanırım en çözümsüzü ve en berbatı. Lütfen yargılamayın çünkü burada en saçmasından en mantıklısına kadar duygularımızı paylaşıyoruz. Ben geçmişi kıskanıyorum hemde hastalıklı gibi. Hergün gözümün önüne onun başkalarıyla nasıl olabileceği geliyor deliriyorum. ozamanlar ben yoktum evet ama o elleri ile başkasına dokundu o dudaklarıyla başkasını öptü. evet ben yoktum ama o vardı işte ne biliyim dayanılmaz. bunu yaşamayan bilemez ve deli gibi saçmaladığımı düşünür. evet saçmalık ayrıca ben de kabul ediyorum. ama elinde değil. ağlama krizlerine giriyorum. başkalarına nasıl dokundu benden önce diye. benden iyiler miiydi güzellermiydi benle olduğu gibi mi hissetti onlarla da diye. çok heycanlandımı diye vs... çözümü de yok zamanı geri alamayız ikimizde ama kendime ergün bu düşüncelerle eziyet ediyorum. napıcam bilmiyorum.

ben evli değilim ama bende geçmişten kıskanıyrm sevgilimi aynı şekilde :( benim elimi tuttuğunda da onlarda olduğu gibi mi hissediyo diye düşünüyorum.artık kafayı yicem kurtuldunuz mu bu düşüncelerinizden :(

kendimi asiri kiskanc gormuyorum ama bugun bu yuzden sevgilimle tartistik. :51: bu erkekler her yorum yaptigimiz seyi kiskancliktan saymasalar bende rahatlicam.. gerzek sevgilime cok sinirliyim hala :51:

Back
X