• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu topikte sadece aşırı kıskanç bayanlar toplansın

doktora gitmene neden KESİNLİKLE izin vermiyor???

neden izin vermediğini bende anlayamıyorum çok tartışıyoruz yuvamıza zarar gelmesini istemiyorum diyorum sorun senin kafanda bana karışmasan herşey yoluna girecek diyor ne yapsamda izin vermiyor bunu kendi kendime de yenemiyorum:18:

kıskanmak kendini yetersiz görmektir bence

canım malesef düşündüğün gibi değil kendimi hiç te yetersiz görmüyorum içimdeki kıskançlığın başka bir sebebi var ama ney bende çözemedim niye yetersiz göreyim ki kendimi herkeste olan çok şükür bende de var:34:

ben de eşimi kıskanırım ama belirli ölçülerde...parfüm sürerken sanki şişeyi boşaltıyor mübarek,hop hop hop diyorum o anlıyor zaten,çok özenli giyindiğinde de (işyeri içn o kadar da şık giyinmesine gerek yok)boşa gitmesin akşama yemeğe çıkalım bari falan deyip geçiştiriyorum ama kıskanıyorum...:17:

genelde kendimi frenlemeye çalışıyorum çünkü eltim çok ama çok kıskançtı,akşam rüya görüp ertesi gün adamla konuşmazdı...adamın ömrünü yedi nerdeydin,kimleydin diye diye...en sonunda boşandılar tam 15 yıl sonra...:19:

keşke bunu bende başarabilsem arkadaşlarıyla dışarı çıkarken bir yere giderken traşını olur parfümler sıkar saçlarını joleler bana gelince ise yanımda bakımsız tarzan gibi peki bu adam kime süsleniyor diye düşünüyorum niye benim için böyle bakımlı değilsin diyorum bu sefer kavga çıkıyor haksız mıyım:19:

as25 sürekli kıskançlıkla ilgili konular açıyorsun hatta bi keresinde bu sebepten dayak bile yemiştin
bi konunda da yanlış hatırlamıyorsam bunun sebebinin aldatma olduğunu yazmıştın
eğer böyleyse zaten psikopatlık derecesinde kıskanç olman anormal değil
ama eşinin doktora izin vermemesi anormal
ayrıca doktor için neden izin alıyorsun onu da anlamadım
madem kendine güvenin var gitsene
bir gün onun da bi yeri ağrıyıp doktora gitmeye çalışırsa sen de ona izin verme görsün
aynı şey yani
ayrıca tedavi olmanı engelliyorsa bi zahmet çekecek seni

canım benim, başlığı gördüğümde inanki içim burkuldu niye biliyormusun,evliliğimizin ilk yıllarında aynı senin gibiydim.inanırmısın annesinden,kardeşlerinden dahi kıskanırdım.gördüğün gibi kıskanırdım diyorum artık,o yıllarımı düşündükçe nekadar çocukça davranıp hem kendimi hemde eşimi üzdüğümü anlıyorum. 28 yıllık evliyim yaklaşık 16 yıldır normalim,bunun için doktora gitmedim ama keşke gitseydim diyorum bazan çünkü hayatı kendime zehir etmştim ozaman. aman kardeşim sizde böyle yapmayın gidin bir psikoloktan yardım alın Allah yardımcınız olsun

peki bunu nasıl yendiniz nasıl başardınız acaba artık kavga ede ede yoruldunuz mu başedemediniz mi yoksa eşiniz size artık güven vermeye mi başladı tavsiyeleriniz varsa denemek isterim:26:

as25 sürekli kıskançlıkla ilgili konular açıyorsun hatta bi keresinde bu sebepten dayak bile yemiştin
bi konunda da yanlış hatırlamıyorsam bunun sebebinin aldatma olduğunu yazmıştın
eğer böyleyse zaten psikopatlık derecesinde kıskanç olman anormal değil
ama eşinin doktora izin vermemesi anormal
ayrıca doktor için neden izin alıyorsun onu da anlamadım
madem kendine güvenin var gitsene
bir gün onun da bi yeri ağrıyıp doktora gitmeye çalışırsa sen de ona izin verme görsün
aynı şey yani
ayrıca tedavi olmanı engelliyorsa bi zahmet çekecek seni

evet genelde konularım bunun üzerine çünkü bu virüsle başedemiyorum ben eşimden gizli asla birşey yapmam sonra duyulursa görülürse eşimin de asla bana güveni kalmaz evet bu yüzden dayak yedim ama nedeni aldatma değildi yine açık bir bayana dikkatli dikkatli bakmasıydı ve kendini haklı bulmasıydı yani sorun yine benim kıskançlığımdı eşim kendi de hasta olsa doktora gitmeyen bir insan zaten benden izin almasına gerek bile yok:30:

evet genelde konularım bunun üzerine çünkü bu virüsle başedemiyorum ben eşimden gizli asla birşey yapmam sonra duyulursa görülürse eşimin de asla bana güveni kalmaz evet bu yüzden dayak yedim ama nedeni aldatma değildi yine açık bir bayana dikkatli dikkatli bakmasıydı ve kendini haklı bulmasıydı yani sorun yine benim kıskançlığımdı eşim kendi de hasta olsa doktora gitmeyen bir insan zaten benden izin almasına gerek bile yok:30:

yok bi önceki konunu demiyorum ben
daha önceki konularda aldatılmadan sonra böyle çok kıskanç olduğunu yazmıştın sanki :26:
ayrıca bence o bakma konusunda sen haklıydın, neyse..
eşine de ki
senin bacağın kırılsa ortopediste gitmez misin, ben de kendimi iyi hissetmiyorum o yüzden psikiyatiye gidicem
ya neden iznini bekliyorsun ki sağlık bu yaa
hoşuna mı gidiyormuş öyle kısıtlanmak
ayrıca kıskandığını o kadar çaktırıp da adamın poposunu kaldırıp kendini bişi sanmasına izin verme

çok sağol canım tavsiyen için yalnız sorun burada kıskançlığımı ona belli etmeden duramıyorum elimde olmadan sinirleniyorum herkesin içinde olduğumuz zaman bile kıskandığım anda gözlerim doluyor öfkeye kapılıyorum kendime göre çok haklıyım ama eşime söylediğim de de kavga çıkıyor binaya rezil oluyoruz seslerimiz yükseliyor beni kıracak sözler söylüyor dayanamıyorum usandım artık diyor neler neler söylüyor ama ben hala kıskançlık yapmaya devam ediyorum:44:

Bak Şimdi Çok Kızdım Sana..:57:
Kendini Kaybetme..
Sesinizi Cümle Aleme Dinletmeyin..

En Güzel Zamanlarınız Canım Benim Yazık Değil mi Size ? :14:

ben bir bayanın bir bayana bakarken ki bakışıyla erkeğin bakışının aynı olduğunu düşünmüyorum çünkü erkeğin nefsi daha farklı biz o bayanın açıklığına baktığımızda güzel olduğunu düşünürken erkekler farklı anlamlarda düşünüyorlar diye tahmin ediyorum eşimi akla gelebilecek herşeyden kıskanıyorum:18:

Evet kendinizce hakli olabilirsiniz fakat sunu unutmamak lazim ki yasak olan hersey insanlara daha cazip gelir, sonucta esinizin beynine hükmetmeniz mümkün degil, o zaman tv de cikan herhangi bir güzel bayana dahi bakmasina izin vermemeniz gerekiyor (sizin acinizdan düsünüldügü takdirde) ayni düsünceleri tv de cikan bayan icin de düsünebilir.. Asiri kiskanclik bana göre biraz paranoya bir durum ve insanin kendine olan güveni ile alakali diye düsünüyorum, böylesi durumlarda bir uzmandan destek almak gerekli. Ayrica bunun bakimli olup olmamakla alakasi yok bence..

Bende kısakncımdır ama aşırı değil
çok kıskanınca kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar
ben eşimi bide annesinden kıskanıyorum ama beni tahrik etti kayınvalidem beni kışkırttı o yüzden başladı kıskançlığım

ben bir bayanın bir bayana bakarken ki bakışıyla erkeğin bakışının aynı olduğunu düşünmüyorum çünkü erkeğin nefsi daha farklı biz o bayanın açıklığına baktığımızda güzel olduğunu düşünürken erkekler farklı anlamlarda düşünüyorlar diye tahmin ediyorum eşimi akla gelebilecek herşeyden kıskanıyorum:18:

Biraz İyi Niyetli Olun..
Böyle Kötü Şeyler Düşünmeyin..
Her Erkek Baktığı Kıza Sarkacak Diye, Her KAdında Baktığı Erkeğe Sulanacak Diye Bir Şey Yok..
Boş Bakıyordur.. Gözü Dalmıştır..
Gözünüzde Bu Kadar Büyütmeyin..
Niyet Çok Önemli Bir Kavram..:34:

yok bi önceki konunu demiyorum ben
daha önceki konularda aldatılmadan sonra böyle çok kıskanç olduğunu yazmıştın sanki :26:
ayrıca bence o bakma konusunda sen haklıydın, neyse..
eşine de ki
senin bacağın kırılsa ortopediste gitmez misin, ben de kendimi iyi hissetmiyorum o yüzden psikiyatiye gidicem
ya neden iznini bekliyorsun ki sağlık bu yaa
hoşuna mı gidiyormuş öyle kısıtlanmak
ayrıca kıskandığını o kadar çaktırıp da adamın poposunu kaldırıp kendini bişi sanmasına izin verme

yok canım yanlış hatırlıyorsun çok şükür aldatılmadım ama onu böyle kıskanmaya devam edersem zorla aldatacağını söylüyor:47: ya dediğim gibi iznini beklemem gerekiyor tamam sağlık bu ama gizliden gidersem bana hiç güveni kalmaz kaç defa söyledim yok diyor o kadar para veremem özel yerlere diyor :47:

ben evli değilim ama nerdeyse 4 yıllık bi ilişkim var bende kıskancdımdır ama benım kı senın kı gıbı degıl sanırım hep ilk öncelik ben olmak ısterım onada söylerım sabah uyanır uyanmaz mesajını çek derım bi yere gıdeceksen ilk benımle gıt gör derım :1:bencillik sanırım benım ki ama dersen ki hiç mi kıskanmıyorsun evet kıskanırım ama kesınlıkle bellı etmem çünkü erkeklerde şunu çözdüm bişeyin üstüne cok gıdersen tam tersını yapıyorlar ne olursa olsun kesınlıkle belli etme ya da şöyle düşün baktıgı kişi onun için sadece yoldan geçen birisi bi anlık bişey ama ben hep yanındayım diye düşün kendine çok güven o zaman gözü senden başkasını görmez

yok canım yanlış hatırlıyorsun çok şükür aldatılmadım ama onu böyle kıskanmaya devam edersem zorla aldatacağını söylüyor:47: ya dediğim gibi iznini beklemem gerekiyor tamam sağlık bu ama gizliden gidersem bana hiç güveni kalmaz kaç defa söyledim yok diyor o kadar para veremem özel yerlere diyor :47:

iyi bari yanlış hatırlıyormuşum :)
bak bu erkekler cücük beyinlidir
kadınları kısıtlayamaya çalışınca bişi olmuo ama nedense erkeklere oluyo
çok güzel bahane olarak kullanıyolar valla
ayrıca kocan çok cimriymiş sağlık bu yaa ne demek para vermem
bu arada yaşadığın yerde üniversite ya da eğitim araştırma hastanesi varsa onlara da gidebilirsin

bende kıskanıyorum o da beni kıskanıyor. amaaaaa dozunda abartmadan delirtmeden:9: kıskanmam hoşuna gidiyo. benimde öyle valla. ama abartsı öyle tartışmak falan kötü yaniiii. dikkat edin sorun olur büyür gittikçe:16:

Evet kendinizce hakli olabilirsiniz fakat sunu unutmamak lazim ki yasak olan hersey insanlara daha cazip gelir, sonucta esinizin beynine hükmetmeniz mümkün degil, o zaman tv de cikan herhangi bir güzel bayana dahi bakmasina izin vermemeniz gerekiyor (sizin acinizdan düsünüldügü takdirde) ayni düsünceleri tv de cikan bayan icin de düsünebilir.. Asiri kiskanclik bana göre biraz paranoya bir durum ve insanin kendine olan güveni ile alakali diye düsünüyorum, böylesi durumlarda bir uzmandan destek almak gerekli. Ayrica bunun bakimli olup olmamakla alakasi yok bence..

evet zaten tv deki bayanlardan da kıskanıyorum paronayak olmuş durumdayım uzman desteği alamadığım için sizlerin desteklerini yorumlarınızla bekliyorum peki kendine güvenmek derken neyi kastediyorsunuz bakımlı olmakla alakası yok derken:18:

evet zaten tv deki bayanlardan da kıskanıyorum paronayak olmuş durumdayım uzman desteği alamadığım için sizlerin desteklerini yorumlarınızla bekliyorum peki kendine güvenmek derken neyi kastediyorsunuz bakımlı olmakla alakası yok derken:18:

Kendinden Üstün Gördüğün Birisi Var mı Eşinin Yakınlarında, İşyerinde v.s. ?

iyi bari yanlış hatırlıyormuşum :)
bak bu erkekler cücük beyinlidir
kadınları kısıtlayamaya çalışınca bişi olmuo ama nedense erkeklere oluyo
çok güzel bahane olarak kullanıyolar valla
ayrıca kocan çok cimriymiş sağlık bu yaa ne demek para vermem
bu arada yaşadığın yerde üniversite ya da eğitim araştırma hastanesi varsa onlara da gidebilirsin

valla doğru söylüyorsun evet yaşadığım şehirde öyle hastaneler var gitmedim değil bir hastane daha dinler dinlemez antidepresan verdi öbürüyse sen yanından beş tane fit yakışıklı erkek geçse bakmaz mısın dedi bakmam dedim senin bakmaman anormal olur dedi zaten kendi de açık saçık bir bayandı kendine de bakılması hoşuna gidiyor ki böyle söylüyor diye düşündüm ona da devam etmedim:44:

sanırım eşinize güvenmiyorsunuz bir bayana bakışını falan mı yakaladınız ondan mı bu aşırılık:26:

Back
X