Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gitmene neden KESİNLİKLE izin vermiyor???
kıskanmak kendini yetersiz görmektir bence
ben de eşimi kıskanırım ama belirli ölçülerde...parfüm sürerken sanki şişeyi boşaltıyor mübarek,hop hop hop diyorum o anlıyor zaten,çok özenli giyindiğinde de (işyeri içn o kadar da şık giyinmesine gerek yok)boşa gitmesin akşama yemeğe çıkalım bari falan deyip geçiştiriyorum ama kıskanıyorum...
genelde kendimi frenlemeye çalışıyorum çünkü eltim çok ama çok kıskançtı,akşam rüya görüp ertesi gün adamla konuşmazdı...adamın ömrünü yedi nerdeydin,kimleydin diye diye...en sonunda boşandılar tam 15 yıl sonra...![]()
canım benim, başlığı gördüğümde inanki içim burkuldu niye biliyormusun,evliliğimizin ilk yıllarında aynı senin gibiydim.inanırmısın annesinden,kardeşlerinden dahi kıskanırdım.gördüğün gibi kıskanırdım diyorum artık,o yıllarımı düşündükçe nekadar çocukça davranıp hem kendimi hemde eşimi üzdüğümü anlıyorum. 28 yıllık evliyim yaklaşık 16 yıldır normalim,bunun için doktora gitmedim ama keşke gitseydim diyorum bazan çünkü hayatı kendime zehir etmştim ozaman. aman kardeşim sizde böyle yapmayın gidin bir psikoloktan yardım alın Allah yardımcınız olsun
as25 sürekli kıskançlıkla ilgili konular açıyorsun hatta bi keresinde bu sebepten dayak bile yemiştin
bi konunda da yanlış hatırlamıyorsam bunun sebebinin aldatma olduğunu yazmıştın
eğer böyleyse zaten psikopatlık derecesinde kıskanç olman anormal değil
ama eşinin doktora izin vermemesi anormal
ayrıca doktor için neden izin alıyorsun onu da anlamadım
madem kendine güvenin var gitsene
bir gün onun da bi yeri ağrıyıp doktora gitmeye çalışırsa sen de ona izin verme görsün
aynı şey yani
ayrıca tedavi olmanı engelliyorsa bi zahmet çekecek seni
evet genelde konularım bunun üzerine çünkü bu virüsle başedemiyorum ben eşimden gizli asla birşey yapmam sonra duyulursa görülürse eşimin de asla bana güveni kalmaz evet bu yüzden dayak yedim ama nedeni aldatma değildi yine açık bir bayana dikkatli dikkatli bakmasıydı ve kendini haklı bulmasıydı yani sorun yine benim kıskançlığımdı eşim kendi de hasta olsa doktora gitmeyen bir insan zaten benden izin almasına gerek bile yok![]()
çok sağol canım tavsiyen için yalnız sorun burada kıskançlığımı ona belli etmeden duramıyorum elimde olmadan sinirleniyorum herkesin içinde olduğumuz zaman bile kıskandığım anda gözlerim doluyor öfkeye kapılıyorum kendime göre çok haklıyım ama eşime söylediğim de de kavga çıkıyor binaya rezil oluyoruz seslerimiz yükseliyor beni kıracak sözler söylüyor dayanamıyorum usandım artık diyor neler neler söylüyor ama ben hala kıskançlık yapmaya devam ediyorum:44:
ben bir bayanın bir bayana bakarken ki bakışıyla erkeğin bakışının aynı olduğunu düşünmüyorum çünkü erkeğin nefsi daha farklı biz o bayanın açıklığına baktığımızda güzel olduğunu düşünürken erkekler farklı anlamlarda düşünüyorlar diye tahmin ediyorum eşimi akla gelebilecek herşeyden kıskanıyorum:18:
ben bir bayanın bir bayana bakarken ki bakışıyla erkeğin bakışının aynı olduğunu düşünmüyorum çünkü erkeğin nefsi daha farklı biz o bayanın açıklığına baktığımızda güzel olduğunu düşünürken erkekler farklı anlamlarda düşünüyorlar diye tahmin ediyorum eşimi akla gelebilecek herşeyden kıskanıyorum:18:
yok bi önceki konunu demiyorum ben
daha önceki konularda aldatılmadan sonra böyle çok kıskanç olduğunu yazmıştın sanki :26:
ayrıca bence o bakma konusunda sen haklıydın, neyse..
eşine de ki
senin bacağın kırılsa ortopediste gitmez misin, ben de kendimi iyi hissetmiyorum o yüzden psikiyatiye gidicem
ya neden iznini bekliyorsun ki sağlık bu yaa
hoşuna mı gidiyormuş öyle kısıtlanmak
ayrıca kıskandığını o kadar çaktırıp da adamın poposunu kaldırıp kendini bişi sanmasına izin verme
yok canım yanlış hatırlıyorsun çok şükür aldatılmadım ama onu böyle kıskanmaya devam edersem zorla aldatacağını söylüyorya dediğim gibi iznini beklemem gerekiyor tamam sağlık bu ama gizliden gidersem bana hiç güveni kalmaz kaç defa söyledim yok diyor o kadar para veremem özel yerlere diyor
![]()
Evet kendinizce hakli olabilirsiniz fakat sunu unutmamak lazim ki yasak olan hersey insanlara daha cazip gelir, sonucta esinizin beynine hükmetmeniz mümkün degil, o zaman tv de cikan herhangi bir güzel bayana dahi bakmasina izin vermemeniz gerekiyor (sizin acinizdan düsünüldügü takdirde) ayni düsünceleri tv de cikan bayan icin de düsünebilir.. Asiri kiskanclik bana göre biraz paranoya bir durum ve insanin kendine olan güveni ile alakali diye düsünüyorum, böylesi durumlarda bir uzmandan destek almak gerekli. Ayrica bunun bakimli olup olmamakla alakasi yok bence..
evet zaten tv deki bayanlardan da kıskanıyorum paronayak olmuş durumdayım uzman desteği alamadığım için sizlerin desteklerini yorumlarınızla bekliyorum peki kendine güvenmek derken neyi kastediyorsunuz bakımlı olmakla alakası yok derken:18:
iyi bari yanlış hatırlıyormuşum :)
bak bu erkekler cücük beyinlidir
kadınları kısıtlayamaya çalışınca bişi olmuo ama nedense erkeklere oluyo
çok güzel bahane olarak kullanıyolar valla
ayrıca kocan çok cimriymiş sağlık bu yaa ne demek para vermem
bu arada yaşadığın yerde üniversite ya da eğitim araştırma hastanesi varsa onlara da gidebilirsin