Benim esim de kiskaniyordu kopegimi.
Askim deme suna, yakisikli da degil, oglum demesene vs vs.
Bir sey olmadi ama, sevmiyorsa sevmiyordur yani.
Ben tum insanlarin hayvansever olmalari gerektigine inanmıyorum, zarar vermesin yeter. Her canliya mic mic olmak zorunda degiliz ki.
Bence takacak bir sey yok.
e bebeğiniz olsa napcak. onla ilgilenmene de kıskanır
Benim kocam da kuşumu kiskaniyorBen yoruldum, nisanlim yorulmuyor.
Ozetle nisanlim kopegimi kiskaniyor. Kopegim var ismi Leo. Tabiki cok seviyorum ama sonucta nisanlimdan fazla degil, bu sevgi bir olabilir mi ya, nisanlim kendisini resmen kopegimle kiyasliyor saka gibi, bunun sozu lafi bile olmamali aslinda. Canim oglum Leo'm gel diye seviyorum mesela, bunu cekemiyor niye seviyormusum oyle, insan mi bebek mi o, kopek iste oyle sevilir mi diyor
Hangi birini anlatayim ki, dogru soyle kopegini benden cok seviyorsun dimi diyor, ben mi Leo mu desem Leo dersin diyor... kiziyor; bir gun senden habersiz kaciricam baskasina vericem diyor, seni affetmem boyle birsey yaparsan diyorum baaak gordun mu, onun kadar degerim yok diyor
Sanki turkce konusmuyoruz, sanki ben yabanci bir dil konusuyorum onun bilmedigi, anlamiyor arkadaslar anlatamiyorum
Bu durumu aciklayamiyorumda aslinda, hayatimda boyle bir sey duymadim cunku evlendigimizde Leo'mu mecburen anneme birakicam yoksa ikinci gun bosaniriz katlanamaz onunla ilgilenmeme .. Acaba ne yapmaliyim? Normal evcil hayvan gibi gorsun o'da sevsin istiyorum, kopegime dusman kesildi resmen ya, sevmiyor dokunmuyor bile ... Baaazen cok nadir beraber gezdiriyoruz ozaman ilgileniyor sadece hepsi bu.
Köpeğiniz yakışıklı mı ?
Köpekten neden kıskansın
Köpeği mi yoksa tavrınızı mı kıskanıyor
Oğlum deme diyorsa mesela o çocuğuna yönelik bir hitap olarak görüp köpekle özdeşleştirmek mi istemiyor
Açıkça konuşun bir de anneme bırakacağım diyorsunuz neden biz çalışınca evde yalnız olur diye ise anlarım ama eşim kıskanır diye ise makul olmaz bence
Bence buna kıskançlıkta tavan yapmış bazı kk üyeleri de cevap versin bu şekilde daha iyi mantık yürütürüz. Onlar kendilerini biliyor.Über derecede mantık dışı.
Böyle mantıksız bir sebep için yıllarca bakıp büyüttüğün köpeğini bırakacak mısın gerçekten? Köpek nişanlına karşı nasıl davranıyor?
Kopegi o hediye ediyor, sevince sevme diyor?
Boyle bir insanla evlenecek misiniz gercekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?