Bu tür kıskançlıklarda iki taraf icinde zor

Nisanlimin mantigini anlamiyorum ne yapmaliyim diye konu acarken

Nisanlimin mantigindan daha kotu anormallikte yorumlar yapan arkadaslar oldu

Evet evet her turlu faydali oldu bu konuyu acmam, herkese tesekkurler
Tek anormal nisanlim degilmis

Köpeğe olan sevgini kıskanmış.
Biraz abartmış ama bunu takıntı haline getirmiş sanırım.

Orta yolu bulun, nisanlinizin yaninda o kadar ilgi göstermeyin, kıyaslama yapıyormus ya bak sen daha degerlisini görsün

Zamanla alışır bence bu şekilde davranırsanız.
Erkekler kendilerinden başka birine ilgi gosterilmesini asla kabullenemiyor, çocuk gibiler ama biz kadinlarin adi çıkmış bir kere

Nişanlınız köpeğinizi değil, sizin ona gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve alakayı kıskanıyor.
Eğer nişanlınıza aynı sevecen ve içtenlikle yaklaşmıyorsanız, kendini değersiz hissedip köpek sevginizle yarışa, bir karşılaştırmaya girmiş olabilir.
Size tavsiyem, nişanlınıza daha sevgi dolu olmaya çalışın ki böyle saçma sapan triplere girmesin.

Boyle bir insan darken?
Katil mi, hirsiz mi, nedir anlamadim
Kimse dort dortluk degil, normal hayattada beni bogan bir kiskancligi yok, tek sorunumuz kopege verdigimiz sevgiyi kiskanmasi

cok kotu oldugunu "boyle bir insan" oldugunu dusunmemistim
Ozunde iyi biri aslinda'ya dondu olay
Hic tanimayan birinin konuyu direkt okudugunu dusun, ne dusunmem gerekiyordu nisanliniz hakkinda?
Kopegi bu denli kiskanan biri bana saglikli gelmedi o kadar.

Cok cok tesekkur ederim evet erkekler cocuk gibiler gercekten
boyle guzel yardimci olmaya calisan yorumlar yapildiginda cok mutlu oluyorum

Ozunde iyi biri aslinda'ya dondu olay
Hic tanimayan birinin konuyu direkt okudugunu dusun, ne dusunmem gerekiyordu nisanliniz hakkinda?
Kopegi bu denli kiskanan biri bana saglikli gelmedi o kadar.

Haklisin aslinda, cikistigim icin ozur dilerim, dogru soyluyorsun :)

Nisanlimin mantigini anlamiyorum ne yapmaliyim diye konu acarken

Nisanlimin mantigindan daha kotu anormallikte yorumlar yapan arkadaslar oldu

Evet evet her turlu faydali oldu bu konuyu acmam, herkese tesekkurler
Tek anormal nisanlim degilmis
Pardon da insanlar size ne dedi burada da, böyle can verircesine nişanlınızı savunur oldunuz?
Bu durum gerçekten anormal ve sağlıksız.
Bunun adı da kıskançlık değil, ayrıca. Hiçbir sağlıklı insan evladı, bir hayvanı kıskanmaz.
Erkekler de çocuk gibi falan değildir, ayrıca.
Onlar yetişkin bir birey. Erkeklerin abuk sabuk davranışlarını "ayyy çocuk gibiler" diyerek mazur görmeyin, çocuk annesinin baktığı köpeği kıskanabilir ama bir erkek sevgilisinin karısının köpeğini kıskanıyorsa orada ciddi bir ego ve karakter problemi vardır.
Olumsuz yorumlara da tahammül edemeyeceksiniz, zorla konu açtırmıyorlar burada.
Kimse "ayyhhhh olur böyle şeyler, cicim, önüne çayını kurabiyesini koy, sırtını kaşı, geçer" demek zorunda
değil.

"Kopegimimi mi nisanlimi mi tercih edeyim" siz bu soruya cevap verdiniz, yorumunuz yardimci olmadi ama yinede tesekkur ederim
Konulara daha dogru yorumlar yapmanizi oneririm
Zira benim konum bu degil

boldladigim kisim dogru
nisanlimi savunmak gibi oluyor ama savunmak degil gorusum boyle.. ben kimsenin dort dortluk oldugunu dusunmuyorum, eksikleri ve kusurlariylada severim hayatimdakileri..

"Kopegimimi mi nisanlimi mi tercih edeyim" siz bu soruya cevap verdiniz, yorumunuz yardimci olmadi ama yinede tesekkur ederim
Konulara daha dogru yorumlar yapmanizi oneririm
Zira benim konum bu degil
Zaten ben bir soruya cevap vermedim.
Ben de size "doğru" insanlar en azından"dişe dokunur" dertler için konu açmanızı öneririm.
Zira "nişanlım köpeğimi kıskanıyor" bir dert değil.
Çünkü yetişkin erkekler, havlayan, halıya işeyen, tasma takan, saksıya peynir gömüp gömdüğü saksıyı unutup eşeleyen bir canlıyla kendilerini kıyaslamazlar.
Her neyse.
Belli ki anlaşamayacağız, çünkü erkekler hakkında çok ama çok farklı fikirlerimiz var. Size kendisini köpeğinizle kıyaslayan nişanlınızla mutluluk dilerim.

Tesekkur ederim
Bu son cumleyle beni bir sekilde uzmek, yaralamak istediyseniz eger evet uzuldum ama insanlarin birbirini mutlu etmeye calisip yardimci olmasi yerine moralini bozup mutsuz etmek icin cabaladigina uzuldum

Dediginiz gibi goruslerimiz farkli, mutluluk dilediginiz icin tekrar tesekkurler ben insanlarda kusur degil guzellik aradigim icin mutlu olacagina inaniyorum

Iyi gunler

Hayır, sizi üzmek istemedim. Öyle anlaşıldıysam düzeltmek isterim.
Ben sizin nişanlınızla mutlu olacağınıza inanamadım. Belki de bu kadar az bilgiyle peşin hüküm vermek acımasızca, onu da benim katı gerçekçiliğime verin.
Siz nasıl ki insanlarda güzellik arıyorsanız, ben de karakter olarak katı bir gerçekçiyim.
Ve benim için köpeği kıskanmak basit bir kapristen öte bir şey. İleride sizin canınızı sıkacak, huzurunuzu kaçıracak sorunlara gebe olabilecek bir şey.
Dilerim ki olmaz.
Dilerim ki mutlu olursunuz. Samimiyetle, kötümser biri olmayı, nişanlınız hakkında yanlış bir kanaate kapılmış olmayı isterim.

Bir insan bir köpeği sevmiyorsa, onun hislerine guvenmem. Ama bir köpek bir insandan hoslanmadiysa onun hislerine güvenirim..

Konuyla alakali olmadi ama sevdigim bir sözdür. Herkesinde dediği nisanliniz sizin kopeginize olan samimi baginizi kiskanmis belkide bir sıkıntısı vardır kendi içinde çözemediği duzelecektir eminim.

Ama şahsi fikrim yumuşak bir dille evlendikten sonra da yanınızda kalması için ikna edin nisanlinizi.

Sizde biliyorsunuzdur ki, leo size alıştı ve bu şekilde bir ayrılık onu psikolojik olarak hiç iyi etkilemeyecek.. Sevgiler..

Benim sevgilim yapmaz saniyordum ama gecen erkek arkadasimin en yakin arkadasiyla bulustuk konustuk o soyledi evimde kusum var onu aşkım diye severim onu kiskaniyormus bana diyordu ama saka yapiyor saniyordum orda konu gecince ciddi ciddi kiskandigini ogrendim aglasam mi gulsem mi bilemedim kardesim var erkek 10 yasinda onuda kiskaniyormus daha neler neler :)

Hayvan bir canlidir ve hediye edilmez. Yazdiklariniz icerisin de en cok bu beni uzdu. Size kendi hediye etmis ve kiskaniyor. Bir hayvani kiskanmak ilginc o da ayri konu.

Anneniz kopeginizle ilgilenebilecek mi peki. Yaşı, yasantisi buna uygun mu? Hergun disari cikarabilecek mi onunla oynayabilecek mi suan sadece bunlari merak ediyorum. Uzuldum.

kendi cocugumuzdan kiskanmaz herhalde yok artik

burada "bebeğime ilgi gösterince eşim ona gösterdiğim ilgiyi kıskanıyor" hatta "bebeğimize daha çok vakit ayırdığım için eşim bebeğimizi benim kadar sevmiyor" temalı konular açıldı.
ilk mesajınızı okuduğumda yukarıda bahsedilen erkekler demek bu tiplerden çıkıyormuş diye düşündüm.
emin olun köpeğinize gösterdiğiniz ilgiyi kıskanıp kendisini onunla kıyaslaması hiç sağlıklı değil.
şimdiden çözmelisiniz bu meseleyi.

Kendi adıma konusmam gerekirse hayvan sevgim insanlara olan sevgimden fazladır. Benim de evcil hayvanım var eger erkek arkadasım ben mi o mu dese hiç düsünmeden can dostumu ( kedi, köpek, kuş hiç farketmez) seçerim. Ayrıca neden evlenirken köpeginizi yanınıza almıyorsunuz, bunun kararını siz vermelisiniz. Şahsen bir adam kopegımı ıstemıyorsa beni ben olarak kabul etmiyor demektir, beni oldugum gibi kabul etmeyen bir adamla da isim olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…