Ozunde iyi biri aslinda'ya dondu olayBoyle bir insan darken?
Katil mi, hirsiz mi, nedir anlamadim
Kimse dort dortluk degil, normal hayattada beni bogan bir kiskancligi yok, tek sorunumuz kopege verdigimiz sevgiyi kiskanmasi
cok kotu oldugunu "boyle bir insan" oldugunu dusunmemistim
Köpeğe olan sevgini kıskanmış.
Biraz abartmış ama bunu takıntı haline getirmiş sanırım.
Orta yolu bulun, nisanlinizin yaninda o kadar ilgi göstermeyin, kıyaslama yapıyormus ya bak sen daha degerlisini görsün
Zamanla alışır bence bu şekilde davranırsanız.
Erkekler kendilerinden başka birine ilgi gosterilmesini asla kabullenemiyor, çocuk gibiler ama biz kadinlarin adi çıkmış bir kere
Ozunde iyi biri aslinda'ya dondu olay
Hic tanimayan birinin konuyu direkt okudugunu dusun, ne dusunmem gerekiyordu nisanliniz hakkinda?
Kopegi bu denli kiskanan biri bana saglikli gelmedi o kadar.
Pardon da insanlar size ne dedi burada da, böyle can verircesine nişanlınızı savunur oldunuz?Nisanlimin mantigini anlamiyorum ne yapmaliyim diye konu acarken
Nisanlimin mantigindan daha kotu anormallikte yorumlar yapan arkadaslar oldu
Evet evet her turlu faydali oldu bu konuyu acmam, herkese tesekkurler
Tek anormal nisanlim degilmis
Pardon da insanlar size ne dedi burada da, böyle can verircesine nişanlınızı savunur oldunuz?
Bu durum gerçekten anormal ve sağlıksız.
Bunun adı da kıskançlık değil, ayrıca. Hiçbir sağlıklı insan evladı, bir hayvanı kıskanmaz.
Erkekler de çocuk gibi falan değildir, ayrıca.
Onlar yetişkin bir birey. Erkeklerin abuk sabuk davranışlarını "ayyy çocuk gibiler" diyerek mazur görmeyin, çocuk annesinin baktığı köpeği kıskanabilir ama bir erkek sevgilisinin karısının köpeğini kıskanıyorsa orada ciddi bir ego ve karakter problemi vardır.
Olumsuz yorumlara da tahammül edemeyeceksiniz, zorla konu açtırmıyorlar burada.
Kimse "ayyhhhh olur böyle şeyler, cicim, önüne çayını kurabiyesini koy, sırtını kaşı, geçer" demek zorunda değil.
Pardon da insanlar size ne dedi burada da, böyle can verircesine nişanlınızı savunur oldunuz?
Bu durum gerçekten anormal ve sağlıksız.
Bunun adı da kıskançlık değil, ayrıca. Hiçbir sağlıklı insan evladı, bir hayvanı kıskanmaz.
Erkekler de çocuk gibi falan değildir, ayrıca.
Onlar yetişkin bir birey. Erkeklerin abuk sabuk davranışlarını "ayyy çocuk gibiler" diyerek mazur görmeyin, çocuk annesinin baktığı köpeği kıskanabilir ama bir erkek sevgilisinin karısının köpeğini kıskanıyorsa orada ciddi bir ego ve karakter problemi vardır.
Olumsuz yorumlara da tahammül edemeyeceksiniz, zorla konu açtırmıyorlar burada.
Kimse "ayyhhhh olur böyle şeyler, cicim, önüne çayını kurabiyesini koy, sırtını kaşı, geçer" demek zorunda değil.
Zaten ben bir soruya cevap vermedim."Kopegimimi mi nisanlimi mi tercih edeyim" siz bu soruya cevap verdiniz, yorumunuz yardimci olmadi ama yinede tesekkur ederim
Konulara daha dogru yorumlar yapmanizi oneririm
Zira benim konum bu degil
Zaten ben bir soruya cevap vermedim.
Ben de size "doğru" insanlar en azından"dişe dokunur" dertler için konu açmanızı öneririm.
Zira "nişanlım köpeğimi kıskanıyor" bir dert değil.
Çünkü yetişkin erkekler, havlayan, halıya işeyen, tasma takan, saksıya peynir gömüp gömdüğü saksıyı unutup eşeleyen bir canlıyla kendilerini kıyaslamazlar.
Her neyse.
Belli ki anlaşamayacağız, çünkü erkekler hakkında çok ama çok farklı fikirlerimiz var. Size kendisini köpeğinizle kıyaslayan nişanlınızla mutluluk dilerim.
Hayır, sizi üzmek istemedim. Öyle anlaşıldıysam düzeltmek isterim.Tesekkur ederim
Bu son cumleyle beni bir sekilde uzmek, yaralamak istediyseniz eger evet uzuldum ama insanlarin birbirini mutlu etmeye calisip yardimci olmasi yerine moralini bozup mutsuz etmek icin cabaladigina uzuldum
Dediginiz gibi goruslerimiz farkli, mutluluk dilediginiz icin tekrar tesekkurler ben insanlarda kusur degil guzellik aradigim icin mutlu olacagina inaniyorum
Iyi gunler
kendi cocugumuzdan kiskanmaz herhalde yok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?