BU ÜLKEDE KADIN OLMAK ÇOK ZOR!!(gözle tacize uğradım)

adam gulumsemis bunda birsey yok aslinda ama rahatsiz olduysaniz sebebi vardir.
bundan sonra odemeyi onden yapıp kapiya birak zili calma secenegiji isaretleyin, denk gelmeyin

Kurye güler yüzlü diye taciz etti demek çok absürt. Aynı kurye nin gelmesi de çok normal. Asker eşi detayı niye var anlamadım, asker olmayanlar 7/24 evde mi? Kurye sizin asker eşi olduğunuzu nasıl anlayacak?

Yorumlar beni bitirdi iyi ki tüpçü gelmemiş

Bacaklarım açıktı diyorum erkek milleti bakıyorlar hepsi aynı demiyorum gerçekten o kadar şeyden bunu mu taktınız
Ya Allah aşkına tek bacak sizde mi var? Cennet mahallesi pembe gibi sadece bacağınızı mı gösterdiniz adama?

Neyi şikayet edecek Allah aşkına ya, Bir insanın ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay mı? Adamı tacizden dolayı işten çıkarsalar Bir daha iş bulabilir mi? Gülümsemiş zavallı nuri alço kahkası mı atmış?

Bacaklarıma baktı demiş ya ben taciz ederek baktı anladım. Bir de kurye seçme hakkı var diye biliyorum bir daha bu kurye gelmesin diye. Sebep belirtilmesi şart değil. Kadın rahatsız olmuş işte. Hem bu arada ben kuryeciliğe karşıyım sadece kargo firmaları kuryelik yapsın. Sebebine gelince kurye kazaları çok fazla oluyor yazık günah gencecik çocuklar telef oluyorlar.

Canım zaten sapık olmasa bacaklarıma bakmazdı yada geldiğinde rahatsız edici bakmazdı insana

Ki bu arada hizmet sektöründe donuk, gülümsemeyen bir surat ifadesi sergilenmemesi gerektiği defalarca anlatılır.

Son düzenleme:
Hanımefendi siz iyi misiniz evimize de sipariş vermeyelim kaldı ki üatüm aslında normalde daha önceki olaydan rahatsız olduğum için kapının arkasına geçtim ne yapmamı bekliyor bu insanlar bu sadece size değil genel olarak şort giydim diye kapıyı sonuna kadar açıp bakmalarına mı izin vereyim ayrıca uzun giymedim çünkü ben insanların bu kadar ileriye gideceğini düşünmedim zaten dışarda giymiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…