Bu ülkenin hali ne olacak? Polisi?? Askeri??

BU konu burdan tasinir canim.YENI TURKIYE!! Diyecegim baskada bisey demeye gerek yok. Bu halkla bu bilincle daha nice ana kuzulari koltuk ugruna gidicek.. Allah esirgesin hepsini

dişe diş kana kan bir mücadele verilmediği sürece bu böyle sürüp gider. allah sonumuzu hayır etsin

benim etrafımda çok polis asker var çok üzülüyorum onlara... Kavga tartışma çıksın diye koymadım... Sadece muhabbet olsun diye
Aynen çok üzücü bir durum
Maalesef kirli siyaset dedikleri sey bu
Birileri can derdinde kelle koltukta geziyor
Birileri koltuk sevdasında .
Kardeşim asker eşim polis her gün yüreğim ağzımda eşim 12 12 gece çalışıyor yani geceleri hiç yok.. uyuyamıyorum ..
Allahım korusun ..

Aynen öyle çok karışık gerçekten kaç şehşt verdik kimsenin umrunda değil... Ama başka ülkede bir 12 kişi öldü diye tüm dünya liderleri toplanıyor çok üzücüüüüü

Sizi çok iyi anlıyorum çok zor bir yaşam ama onlarında aşırı serece desteğe ihtiyacı var... Desteklerimi eksik etmeyelim... Ama bu savaş hiçbir zamam bitmez bundan eminim

yalnız bizim insanimiz da geçen yıl polise demediğini bıramazdı nefret duyardı şimdi kıymetli oldukları akıllarına geldi şimdi onlarında insan oldukları akıllarına geldi..

sebebi halk. pkk'yı meclise sokan da halk hırsıza oy verende halk. halktaki bu sevda devam ettikçe birileri koltuk sevdasından asla vazgeçmeyecek. halk adam akıllı tepkisini sandık başında koymadığı sürece daha çok gelir şehit haberi. bireysel olarak şehit haberlerine üzülmekten ve sandık başında oy atmaktan başka yapacak neyimiz var ? millet tepkisini gezi ile ortaya koymak istediğinde halk yine kendi halkına neler yaptı unuttunuzmu. tepki göstermekte yasak oldu artık. erken seçimde görürsünüz yine halk sözde sevdasından vazgeçmemiş. demedi demeyin. sorumlusu halk. halkta birlikte yok. kürt ile pkk' yı birbirinden ayıramayan
hala daha alevi sünni diye ayrım yapan kim ?
ay ne tatlıııı diye diye selahattin in başkanı olduğu partiye oy veren kansızları unuttunuz mu.
onların niyeti barış felan değil anlayın artık

selahattini tatlı bulanın zevkine tüküreyim..pis domuz suratlı herif

selahattini tatlı bulanın zevkine tüküreyim..pis domuz suratlı herif
teröre karşı nasıl mücadele etmesi gerektiğini çatışmada ne yapması gerektiğini bilen insanları zamanında tek tek içeri tıktıkları için çatışmalara yolladıkları toy askerler şehit olup geliyorlar. bu millet askerde ölsün diye mi doğurdu o çocuğu. keşke imkan olsa da zorunlu askerlik kalksa. yabancılarda profesyonel askerlik diye bişey var adamlar profesyonel olarak asker oluyorlar kendi istekleriyle yani mecburen 20 yaşına gelince askere alınmış insanlar değil. halkta da askerlikyapmak isteyen gidip yapıyor gönüllü olarak istemeyen de askerlik yerine kamu hizmeti yapıyor belli bi süre. bizdeki askerlik sistemide yanlış. kimini alır patates soğan soydurur
kimini alır çatışmaya yollar

hergün şehit haberleri izliyoruz... Bunun sonu ne olacak? Polis Asker??? Neden kimse birşey yapmıyor?? Yada yapıyorda biz mi görmüyoruz???

Bende anlamis degilim noluyo boyle inan az.once o sehit ailelerini izlerken agladim.
O analara babalara yazik degilmi kimse dur demeyecekmi artikkk.
Daha dün carsidaydik eve dönucekdik bi grup genc eylem yaparak yürüyordu türk bayraklariyla tekbir getirerek vs herkes alkisladi bizde dahil neyse bizde o yöne dogru arabaya yürüyorduk arkalarindan avmnin onunde olay cikti kavga ettiler belki 100 polis geldi abartisiz olay cikti baya tam ortasinda kaldik hdp binasi varmis meger onun önunde istiklal marsi okudular biri ayaga kalkmamis ona saldrmislar baya bi kavga oldu.
Az oncede haberlerde izledim ankarada polsiler barikat kurmuslar hdp binasinn önüne bi gence baya bi bagrdi polis biber gazi skti günahi yokken bu devlet bize mi karsi anlamadim
Neden kimse dur diyemiyor daha kac ailenin cani.yancak daha kac sehit verecegz acaba

diyeceğim tek şey, varyemez bir milletiz. devlet büyüklerine göre gücümüz kudretimiz var ama hiç bişi yapmıyoruz neden varyemeziz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…