bu üslubu nasıl düzeltebilirim?

Şişme erkek görse, ona da meyledebilir gibi hissettim. Aslında çok daha mantıklı bir meyil olur. Diğer türlü bir gün başına bela alabilir Allah korusun. Ortam sapık, şerefsiz, psikopat kaynıyor.

Valla bence de ablanın tercihi nefes almasın yeter yönünde olmalı. Zira pahalıya patlayacak..

Bir insan ne yaşamış olabilir ki bu denli değişsin?

Tabi siz değer veriyorsunuz bana göre konuşmak kolay ama arkadaş insanın aynasıdır diye düşünüyorum.

O bahsettiğiniz kardeşten öte dostluk şimdiden sevgilinizi tanıştırmak istememeye evrilmiş bilmem farkında mısınız?

Yani bunun ileride evliliği var ev gezmeleri var. Bir derdinizi, sıkıntınızı anlattığınızda akıl vermesi var. Ki bu kişi ne kadar sağlıklı yol gösterir bilemem?

Yanında rahat hissetmeyeceğim insanla daha ne derece dostluk yapabilirim ki?

En sonunda başına birşey gelicek Allah korusun

Valla bence de ablanın tercihi nefes almasın yeter yönünde olmalı. Zira pahalıya patlayacak..

Bir insan ne yaşamış olabilir ki bu denli değişsin?
Bir şey yaşamış olduğundan değil, yaşamamış olduğundan bacım. Bariz değil mi?
(Lütfen bizi banlamayın, geyik değil, beyin fırtınası yapıyoruz. )

Bak sen kabullenmek istemiyorsun, sonuçta bir geçmiş var kardeşlik tabiri var ve böyle değildi diyorsun. Evet haklısın zor ama bu konular basit şeyler değil. Birgun bir ortamda olmayacak bir hareket bir üslup hatasına düşer kendini de yakabilir seni de. Insanlar onun geçmişte nasıl biri olduğuna bakmaz. Senin de tasvip etmediğini aslında o olayda ve ortam da bulunmaktan rahatsız olduğunu anlamazlar. Bir insan değişebilir elbette, alınganlik yapabilir, seni kıracak sekilde gereksiz triplere girer, alkol uyusturucu bagimli olur falan bunu anlarsin. Elinden geleni yapar destek olursun. Ama bir insan kendini başka türlü mevzulardan yana bozmuş ise, hareketlerini degistirebilirsjn ama düşüncelerini asla. Hiç içinde şüphe olmayacağını mi sanıyorsun? Bugün sana dikkat ederim yapmam dese bile, ilerde sevgilini veya eşini bu insanla yan yana bile birakmazsin. Bir ortamda iken beyninden acabalar geçecek. Çünkü böyle birşeyin telefasi yoktur. Bunu söyleyebilen kafasından da kırk tilki geçirir. Eyleme koymaz belki ama dediğim gibi dusuncelerini okuyamazsin emin olamazsin. Benim bir eski arkadaşım vardı bu şekilde ondan da biliyorum. Sildim ve iyi ki silmisim diyorum

Ayrıca iki yabancı erkek ve biri sana yaklaşmak istiyor uzak duruyorsun diye sana tribe giriyor. Ustelik ikisi de evli ve buna rağmen istiyorum diyor. Yani sende onun gibi yapmak istesen hiç itiraz etmicek desteklicek seni. Arada 5 yaş fark var ve seni korumak adina hiçbir sey yapmamış. Arkadasin hormonlarinin esiri olmuş bence

evet nasıl sinirliydim o gün anlatamam size, gece uyuyamadım sinirden. Bunların uzaklarında durdum hep akşam, tek bir kelime bile konuşmadım, kırk yılda bir eğlenecekken burnumdan geldi. arkadaşımla dans eden çocukta laf soktu bana ' arkadaşın burda, niye sahneye bakıyosun' diye güldüler falan. Biraz vakit geçtikten sonra ayaklarım ağrıdı artık ayakta duramıcam lütfen gidelim dedim gittik, baya bozuldular hepsi... Sonra gece yazışırlarkende evli olduğunu söylemiş, arkadaşın rahatsız oldu galiba ama biz başbaşa buluşalım geri demiş, bide bana diyo ki arkadaşım ' ne diyim?' , dedim ne diceksin bişi deme yazma, boşanma aşaması falan palavra, ha öyle olsada 'aşamasında' boşanmamış, yada ne gerek var, oğlanmı bitti dünyada yaa..
Bozuldu falan, o gün oğlanı reddetti ama sonra naptı bilmiyorum. hiç anlatmadı. İnşallah görüşüp kimsenin günahına girmemiştir

Aynı karakterde bir arkadaşım vardı. Sevgilimin erkek arkadaşlarına, kuzenlerine yazılıyordu hiç görmediği halde. Görüşmeyi kestim, kafam çok rahat

Ayyy çok fena oldum okurken. Özellikle evli adamla konuşması ve en önemlisi de sizin flörtünüze sulanması... Çok özür dileyerek, 30'lu yaşlarda azmış bir kadın figürü canlandı kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…