Değilim. MecburiyettenPeki samimi misiniz ?
Yani samimi olunca isteği anlarım
Ama samimi olmadığımdan birinden isteyemem ben sanırım çocuğumu alır mısın gibi bir isteği
Mecburiyeti anlıyorum çoğu şeyde izin almak zorunda kalıyorum
Evet yasaklanmış artıkA bitti
Mi sınıf annesi işleri ya
Evet yasaklanmış artık
Çok haklısın.. Bize yasak de yeter ki hemen farklı bi isimle aynı işin laciverti bulunurAna başka bir adla geldi diyolar kolay kolay bitmez bence hdjdj öğretmene yakınım diye sınıfı yönettiğini sanan kadınların millete direktif verecek kadar kendini birşey sanan kişilerin meb i dinleyeceğini sanmıyorum hdjdj
Trajikomik ıyy bu nedir gerçekten. Karşıdakine açıklama yapınca daha da yüz bulmuş. Maalesef getiremem işim var diyip kestirip atmanız lazımmış kesinlikle.Oğlum 2. Sınıfa gidiyor. Ben kimseyle kolay kolay sohbet etmem ve ayrıca her daim hanımlı vs konuşurum mesafeyi bozmam. Bugün sınıf annesi beni aradı (önceden parasal anlamda yardım etmiştim) benden çocuğunu çıkışta okuldan alıp belli bir yere getirmemi istedi. Dedim ki x hanım ben her şekilde yardım sever biriyim ama başkasının çocuğunun sorumluluğunu alamam lütfen kusuruma bakmayın dedim. Kadın bayağı öfkelendi ve olur ya bir gün sizinde böyle bir şeyiniz olur en azından yüzüme bakmaya yüzünüz tutar dedi ve beni yanlış anladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Konudan biraz bağımsız, sınıf anneliği neden kalktı?Boşverin, en iyisini yapmışsınız bir daha da muhatap olmazsınız. Sınıf annesi uygulamasının kalkmasından dolayı hanımefendinin sinirleri bozuk belli ki :)
Hayır. Bir kere bir şey danışmak için beni aradı. Onun dışında oğlu ranzadan düşmüş cüzdanını evde unutmuş o yüzden poğaça vs alır mısınız dedi ki hiç düşünmeden yardım ettim ve çok da üzüldüm çocuğa ama çocuk emaneti çok başka bir şey. Birde bu kadın iki oğlu var her zaman ben çok koşuşturuyorum deyip çocuklarını bir arkadaşına söylüyor. Çok yanlış Eğerki sağlık problemi yoksa hayatta önceliğin çocuğun olmalı.Peki samimi misiniz ?
Yani samimi olunca isteği anlarım
Ama samimi olmadığımdan birinden isteyemem ben sanırım çocuğumu alır mısın gibi bir isteği
Mecburiyeti anlıyorum çoğu şeyde izin almak zorunda kalıyorum
Maalesef aman kalbi kırılmasın kafasında hep olduğum için oturup izah ettim.Trajikomik ıyy bu nedir gerçekten. Karşıdakine açıklama yapınca daha da yüz bulmuş. Maalesef getiremem işim var diyip kestirip atmanız lazımmış kesinlikle.
Aynen sınıf anneliğiyle alakası yok. Ayrıca çocukları bahçede oynatırız çok başka bir şey, çocuğu alıp götürmek çok başka. 1 defaya mahsus dediğimiz anda ve götürdüğümüz anda ya bir şey gelse başına Allah muhafaza. O yüzden tehlikeli bir durum bu.Benim kızım da ikinci sınıf, çıktığında beni göremezse kıyameti kopartır mesela çok üzülür. Gecikecek olursam ya da erken çıkarsa arkadaşımdan rica edebilirim. (Normalde çıkışları 18.15 diyor öğretmen ama 18.30 18.35 gibi çıkıyorlar diye 20 geçe sonrası gidiyoruz bahçeye.
Geçen ilk defa 18 geçe çıkmışlar, bahçe kapısındaydım ama arkadaşım hemen aradı, çıkıyorlar alayım mı senin kızı diye. Gittim o arada hemen. O arada gruptan falan da hemen yazıldı, çıkıyorlar gecikecek varsa teslim alalım mı bahçede oynatırız korkmasınlar vs diye.
Yani böyle ekstrem bir durum olabilir. İlk defa olan bir şeyi bu kadar net reddetmek doğru gelmiyor. İnsana insan lazım. Ha devamlı olacak şey mi, asla değil.
Reddedilince küsecek bir şey de yok. Konunun sınıf anneliği ile de alakası yok.
Çok kavgalar yaşandığı için.Konudan biraz bağımsız, sınıf anneliği neden kalktı?
Aynen öyle. Çünkü başında belirtim kimseyle sohbetim yok bu bayanlarda sınıf annesi diye belirtmek istedim aslındaSınıf annesi olduğunu neden belirtme gereği duydunuz, konunun bununla alakası yok ki. Sınıf annesi olmayan biri de yapabilirdi bunu. Galiba daha önce muhatap olma sebebinizi açıklamak istediniz ama yanlış anlaşıldı herkes sınıf anneliğinden yürüyor alakasız yere
Böyle kadınlar kapasiteleri 3 çocuk kaldıracak türden değil ama yinede düşünmeden kendi kapasitelerini bilmeden onun lafıyla bunun lafıyla doğurup sorumluluktan kaçmaya çalışıyorlar bu çocuklar büyüdükçe ipin ucunu kaçırıyorlar takip ,ilgi sıfır oluyorHayır. Bir kere bir şey danışmak için beni aradı. Onun dışında oğlu ranzadan düşmüş cüzdanını evde unutmuş o yüzden poğaça vs alır mısınız dedi ki hiç düşünmeden yardım ettim ve çok da üzüldüm çocuğa ama çocuk emaneti çok başka bir şey. Birde bu kadın iki oğlu var her zaman ben çok koşuşturuyorum deyip çocuklarını bir arkadaşına söylüyor. Çok yanlış Eğerki sağlık problemi yoksa hayatta önceliğin çocuğun olmalı.
Bir okulda bir sinif annesi bir cocuguna hadsizlik yapiyordu, bunu da utanmadan sosyal medyasa paylasti, cocuk kendisine sanane dedi diye guya cocugu rencide edecekti. Ama sonra elalemin cocugunu nasil azarlarsin linci yedi. Is meb.e gitti. Kadinda kendiyle beraber kendi gibi olan tum sinif annelerine altin gol yedirdiKonudan biraz bağımsız, sınıf anneliği neden kalktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?