Bu yalanların telafisi olur mu acaba?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
Kızlar mrb,
değişiklik olsun diye ingilizce kursuna başlayım dedim. hem sosyalleşmiş olurum hem de ingilizcemi ilerletmiş olurum diyee. tabi doğal olarak kurs çıkışı falan bir yerlerde gittik topluca. kurstan bir çocuk ilgilenmeye başladı. ben de ondan hoşlandım. birkaç kere çay içmeye falan davet etti, görüştük falan herşey çok güzel.
ancak ortada şöyle bir sorun var ki, çocuk benden 2 yaş küçük ve ben ona yaşıt olduğumuzu söyledim. yani aynı yaştayız diye biliyor. ayrıca daha önce evlenip ayrıldığımı söylemedim. yani ne zaman konuşma geçse bekarım dedim ve söylemedim. şimdi bunu da bilmiyor
ayrıca sürekli benle görüşmek istiyor. sanırım ciddi düşünüyor, çünkü bu tarz imalarda bulundu. siz olsanız bu noktada ne yapardınız? gerçekleri öğrenirse sizce vazgeçer mi bu ilişkiden?

Niye yalan söyleme gereği duydunuz ki? Üstelik üzeri örtülecek yalanlar da değil. Bence bir an önce gerçekleri söyleyin, hoş böyle yalanlar söyleyen biriyle ben devam etmek istemezdim. Belki arkadaşınız olaya bu kadar katı bakmaz.

Keşke söylememiş sin yaş önemli değil ama daha önce evlendigini ayrıldığını saklanan hiç doğru olmamis

Vazgeçer dersek devam mı edeceksiniz?

Aynı şeyi bir erkek yapsa...

Yaşını, önceki evliliğini gizlese neler yazarız burda...

Ayrıca ondan iki yaş büyük olmanız da daha evvel evlilik yapmanız da kusur değil...

Ama siz öyleymiş gibi algılayıp saklarsanız herkese kusurmuş gibi gelir...

Ayrıca çocuk belki gerçeği bilse sorun etmeyecekti bu durumu...

Ama şimdi yalan söylediğinizi öğrenmiş olacak ve bu bir sorun...

Bastan söyleyin ki, sonra ona iyice baglandiginizda ögrenip sizden vazgecerse cok aci cekersiniz...Hem yalanlar üzerine kurulmus bi iliski ne kadar saglam olur bi düsünün... Bikac zaman mutlu olursunuz sonra kafanizin icinde düsünceler kemirip durur acaba ögrenince ne olacak diye.... Kendi kendinize zorlastirmayin hayati, söyleyin bilsin, eger devam ederseniz daha mutlu olursunuz ve asil o zaman saglam temel atilmis olur...

ayrıca şu da var. ona layık olmadığımı düşünüyorum. sonucta 29 yasında işi gücü olan bir erkek. 25 yasında bekar bir kızla evlenmek dururken. kendisinden 2 yas buyuk dul bir kadını napsın diyorum : ( ama dısardan yasım küçük duruyor. e söylemeyince de nerden bilsin evlenip bosandığımı..

böyle yalan söylenırmı ya belki evlenip ayrılmanız ,yaşınız ona ters gelicek hatta size çok kızabilirde yalancısınız bundan kötü ne olabilir , görüşmeyi keser buyuk ihtimal kesmese bile bidaha size hiç güvenmez yalan söylediğiniz için yüzünuze vurur her olayda sen zamanında bana ne yalan söylemiştin der... böyle gider.

Her ne olursa olsun doğruları söyleyin. Sizi seven yasiniza ve evlenip bosanmaniza takilmaz..

Eninde sonunda ogrenilecek yalan soylediginiz bari sizden duysun :)

En kısa sürede doğruyu söyleyerek affedilme ihtimalini yükseltirsin, tabi sana birdaha güvenmemesi ve ayrılmanızda olasılık dahilinde ve bu durumda onu suçlayamayız. Bundan sonrası için tecrübe edinmiş olursun ve Birdaha kendini bu durumlara sokmazsın.

Gerçeği,söyleyin ve bir an önce görüşmelerinize son verin çünkü ortada ciddi anlamda yalan var,siz şimdi şöyle bir konu açsanız ciddi düşündüğüm erkek benden evlenip ayrıldığı sakladı diye konu açsanız o erkeği yerin dibine sokardık buna emin ol,evlenmiş boşanmış birisiyle hiç evlenmemiş birisi elbette evlenebilir yaşda sorun değil ama daha yolun başında ortada söylenen bir yalan var.

kendini önceki evliliğin dolayi eksik hissediyorsun en başından olmaz zaten. Farzet o yaptı bunu affedermisin? Bu zamanda eski evliliğini eksiklik görmekle zaten yenik yaşıyorsun demektir.

2 yaş az bi fark kendinden 5 yaş küçük birini arasaydı onla birlikte olurdu, eğer ciddi bir ilişki düşünüyorsanız -ki kendinizi ona karşı yetersiz bile hissediyorsunuz- söylemelisiniz, bunda utanılacak bir şey yok. Güçlü olun ve kendinize güvenin.

Ya lutfennkendini kucuk gormeyi birakir misin ne demek beni napsin bosanmis olmak senin sucun mu ki insanin basina hersey gelebilir hem su an niye bosanmis oldugunu soyleyesinki bakytin is gercekten ciddiye biniyor hicbisey gizlemezsin bu arada yeri gelince basbasa kaldiginiz uyugun bizamanda gercek yasini soylersin

Yaş konusunun sorun olacağını sanmıyorum. Eşim de bana farklı söylemişti yaşını, öğrendiğimde kızmadım. Çok kızılacak bişey değil.

Evlenip ayrılmış olmak her önüne gelene söylenmez zaten. İş ciddiye binerse böyle böyle bir durum var dersin. Bu yalan söylemek değil, bazı şeyleri zamanı gelince söylemek olur.

Bencede tanisirken merhaba ben x bir kere evlendim bosandim diyecek haliniz yok yani hassas bir durum öyle herkesle paylasmiyorum diyebilirsin konu sahibesi yaş konusuda ya aslinda ben senden iki.yas buyugum yas kompleksim var ondan soyleyemefim gibi bir aciklama yap en kisa surede ki is buyumesin

yaş yüksek ihtimal sorun olmazdı
önceki evliliğiniz belki sorun olurdu
ama yalan asıl büyük sorun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…