Kızlar mrb,
değişiklik olsun diye ingilizce kursuna başlayım dedim. hem sosyalleşmiş olurum hem de ingilizcemi ilerletmiş olurum diyee. tabi doğal olarak kurs çıkışı falan bir yerlerde gittik topluca. kurstan bir çocuk ilgilenmeye başladı. ben de ondan hoşlandım. birkaç kere çay içmeye falan davet etti, görüştük falan herşey çok güzel.
ancak ortada şöyle bir sorun var ki, çocuk benden 2 yaş küçük ve ben ona yaşıt olduğumuzu söyledim. yani aynı yaştayız diye biliyor. ayrıca daha önce evlenip ayrıldığımı söylemedim. yani ne zaman konuşma geçse bekarım dedim ve söylemedim. şimdi bunu da bilmiyor
ayrıca sürekli benle görüşmek istiyor. sanırım ciddi düşünüyor, çünkü bu tarz imalarda bulundu. siz olsanız bu noktada ne yapardınız? gerçekleri öğrenirse sizce vazgeçer mi bu ilişkiden?
En kısa sürede doğruyu söyleyerek affedilme ihtimalini yükseltirsin, tabi sana birdaha güvenmemesi ve ayrılmanızda olasılık dahilinde ve bu durumda onu suçlayamayız. Bundan sonrası için tecrübe edinmiş olursun ve Birdaha kendini bu durumlara sokmazsın.Kızlar mrb,
değişiklik olsun diye ingilizce kursuna başlayım dedim. hem sosyalleşmiş olurum hem de ingilizcemi ilerletmiş olurum diyee. tabi doğal olarak kurs çıkışı falan bir yerlerde gittik topluca. kurstan bir çocuk ilgilenmeye başladı. ben de ondan hoşlandım. birkaç kere çay içmeye falan davet etti, görüştük falan herşey çok güzel.
ancak ortada şöyle bir sorun var ki, çocuk benden 2 yaş küçük ve ben ona yaşıt olduğumuzu söyledim. yani aynı yaştayız diye biliyor. ayrıca daha önce evlenip ayrıldığımı söylemedim. yani ne zaman konuşma geçse bekarım dedim ve söylemedim. şimdi bunu da bilmiyor
ayrıca sürekli benle görüşmek istiyor. sanırım ciddi düşünüyor, çünkü bu tarz imalarda bulundu. siz olsanız bu noktada ne yapardınız? gerçekleri öğrenirse sizce vazgeçer mi bu ilişkiden?
Gerçeği,söyleyin ve bir an önce görüşmelerinize son verin çünkü ortada ciddi anlamda yalan var,siz şimdi şöyle bir konu açsanız ciddi düşündüğüm erkek benden evlenip ayrıldığı sakladı diye konu açsanız o erkeği yerin dibine sokardık buna emin ol,evlenmiş boşanmış birisiyle hiç evlenmemiş birisi elbette evlenebilir yaşda sorun değil ama daha yolun başında ortada söylenen bir yalan var.Kızlar mrb,
kendini önceki evliliğin dolayi eksik hissediyorsun en başından olmaz zaten. Farzet o yaptı bunu affedermisin? Bu zamanda eski evliliğini eksiklik görmekle zaten yenik yaşıyorsun demektir.ayrıca şu da var. ona layık olmadığımı düşünüyorum. sonucta 29 yasında işi gücü olan bir erkek. 25 yasında bekar bir kızla evlenmek dururken. kendisinden 2 yas buyuk dul bir kadını napsın diyorum : ( ama dısardan yasım küçük duruyor. e söylemeyince de nerden bilsin evlenip bosandığımı..
Ya lutfennkendini kucuk gormeyi birakir misin ne demek beni napsin bosanmis olmak senin sucun mu ki insanin basina hersey gelebilir hem su an niye bosanmis oldugunu soyleyesinki bakytin is gercekten ciddiye biniyor hicbisey gizlemezsin bu arada yeri gelince basbasa kaldiginiz uyugun bizamanda gercek yasini soylersinayrıca şu da var. ona layık olmadığımı düşünüyorum. sonucta 29 yasında işi gücü olan bir erkek. 25 yasında bekar bir kızla evlenmek dururken. kendisinden 2 yas buyuk dul bir kadını napsın diyorum : ( ama dısardan yasım küçük duruyor. e söylemeyince de nerden bilsin evlenip bosandığımı..
Bencede tanisirken merhaba ben x bir kere evlendim bosandim diyecek haliniz yok yani hassas bir durum öyle herkesle paylasmiyorum diyebilirsin konu sahibesi yaş konusuda ya aslinda ben senden iki.yas buyugum yas kompleksim var ondan soyleyemefim gibi bir aciklama yap en kisa surede ki is buyumesinYaş konusunun sorun olacağını sanmıyorum. Eşim de bana farklı söylemişti yaşını, öğrendiğimde kızmadım. Çok kızılacak bişey değil.
Evlenip ayrılmış olmak her önüne gelene söylenmez zaten. İş ciddiye binerse böyle böyle bir durum var dersin. Bu yalan söylemek değil, bazı şeyleri zamanı gelince söylemek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?