kızlar herkesin yazdıklarını okudum.
fikirler aynı evet söylemem gerekiyor bende biliyorum. ancak şuan onun yüzüne baka baka söylemek o kadar zor geliyor ki anlatamam. ama bu dertten kurtulmak için bugün görüşelim dedim.
iş çıkışı bir cafeye gittik. ben herşeyi anlatmak üzere gittim. çünkü bıktım artık yaşımı saklama derdinden.
siparişimiz falan geldi. tatlı almıştık. bana eliyle yedirdi tatlıyı
ben biraz düşünceliydim. canım çekmedi. bi kendisi aldı bi de bana verdi. ayrıca aynı kaşıkla :) ben öyle baktım sadece o tatlı verdikçe yedim sadece. sonra baktım kaşık değişmiyor. kaşığa baktığımı görünce benim kaşığımla verdim ama bi hastalığım falan yok dedi güldü :) bende bişey demedim.
sonra karşımdan kalktı ve yanıma geldi. elimi tuttu
aslında bir önceki görüşmemizde de elimi tutmaya çalışmıştı. ama bu sefer sanırım beni biraz durgun ve dalgın görünce daha rahat tutabildi. elimi tuttu ve öptü. ayrıca son ayrılacağımız yere yürürkende elimi tutarak götürdü.
sonuçta kızlar hiçbirşey söyleyemedim. eve döndükten sonra hemen aradı ve çok mutluyum, senin yanında olmak çok güzel falan. işte biliyorsunuz klasik sözler.
durum böyle işte. napcam bilmiyorum. sanırım bir süre daha söyleyemeyeceğim
ama ortaya çıkarsa ne yapar onu bilmiyorum. yaşı belki çok takmaz ama evlenip ayrılmam konusuna ne der onu bilemiyorum. çünkü kıskanç. o lavobaya gittiğinde tlf elimdeydi. napıyorsun bakim ben yokken falan dedi. yani bu tarz şeyleri oluyor. oofffff ama bende ondan hoşlanıyorum. ve ciddi düşünebileceğim bir erkek. onu kaybetmek istemiyorum bundan eminim