Ehayrıca şu da var. ona layık olmadığımı düşünüyorum. sonucta 29 yasında işi gücü olan bir erkek. 25 yasında bekar bir kızla evlenmek dururken. kendisinden 2 yas buyuk dul bir kadını napsın diyorum : ( ama dısardan yasım küçük duruyor. e söylemeyince de nerden bilsin evlenip bosandığımı..
Daha önce bi evlilik yaptın diye kendini üzme çünkü sen bu konuda ezildikçe etraf daha da acımasız olur sana karşı o yüzden dik dur bu ayıp utanılası bi konu değil. Ayrıca sen zaten şuan bekarsın ve her tanışmada isminle birlikte hayat hikayeni anlatacak değilsin sonuçta şuan sadece arkadaşın sana duygularını açarsa o zaman söylersin daha önce evlilik yaptığını ona göre fikrini öğrenirsin ve yolunuza bakarsınızKızlar mrb,
değişiklik olsun diye ingilizce kursuna başlayım dedim. hem sosyalleşmiş olurum hem de ingilizcemi ilerletmiş olurum diyee. tabi doğal olarak kurs çıkışı falan bir yerlerde gittik topluca. kurstan bir çocuk ilgilenmeye başladı. ben de ondan hoşlandım. birkaç kere çay içmeye falan davet etti, görüştük falan herşey çok güzel.
ancak ortada şöyle bir sorun var ki, çocuk benden 2 yaş küçük ve ben ona yaşıt olduğumuzu söyledim. yani aynı yaştayız diye biliyor. ayrıca daha önce evlenip ayrıldığımı söylemedim. yani ne zaman konuşma geçse bekarım dedim ve söylemedim. şimdi bunu da bilmiyor
ayrıca sürekli benle görüşmek istiyor. sanırım ciddi düşünüyor, çünkü bu tarz imalarda bulundu. siz olsanız bu noktada ne yapardınız? gerçekleri öğrenirse sizce vazgeçer mi bu ilişkiden?
yaşlar 29 ve 31
Ben halen fikrimde israrciyim. Siz de kendi bakış aciniza göre haklısınız tabiki de. Ama daha sevgili bile değiller, ayrıca medeni haline göre sevecekse de sevmesin zaten. Bizim kadınlarımız bu yönden kendilerini çok ezdiriyorlar. Konuyla alakasız olacak ama benim teyzem 3 evliliğinde de bekar kişilerle evlendi. Konu sahibesinin kafasına takması gereken, hele eksiklik ya da daha ilişkiye başlamadan dahi önemli addederek söylenmesi elzem olan bir durum bile değil bence. Yaş konusunda da ilk tanistiklarinda aralarında bir etkileşim olacağını bilemezdi, bu yüzden rahat davranması çok normal. Yalan dahi sayılmaz benim gözümde. Ama tabi karşı taraf bu tarz şeyleri onemsiyorsa, sıkıntı yapabilir. O zaman da kendisi kaybeder.Iyi de arkadaslar adamla zaten kac kere gorusmusler belli yani bi iliskinin baslayacagi oyuzden bu tur seyler iliskinin baslamasina yakin soylenmeli bence. Sahsen ben bi adamla gorussem en azindan ozledimler havada ucusurken evlenip ayrildigini, cocugu olup olmadigini bilmek isterdim. Yas da cok sacma ve gereksiz bi yalan. Daha ilk tanismada yasini bile dogru soylemeyen birine nekadar guvenir orasi adama kalmis.
Ben halen fikrimde israrciyim. Siz de kendi bakış aciniza göre haklısınız tabiki de. Ama daha sevgili bile değiller, ayrıca medeni haline göre sevecekse de sevmesin zaten. Bizim kadınlarımız bu yönden kendilerini çok ezdiriyorlar. Konuyla alakasız olacak ama benim teyzem 3 evliliğinde de bekar kişilerle evlendi. Konu sahibesinin kafasına takması gereken, hele eksiklik ya da daha ilişkiye başlamadan dahi önemli addederek söylenmesi elzem olan bir durum bile değil bence. Yaş konusunda da ilk tanistiklarinda aralarında bir etkileşim olacağını bilemezdi, bu yüzden rahat davranması çok normal. Yalan dahi sayılmaz benim gözümde. Ama tabi karşı taraf bu tarz şeyleri onemsiyorsa, sıkıntı yapabilir. O zaman da kendisi kaybeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?