Bu yalanların telafisi olur mu acaba?

Bekarım demek yalan değil ki
Evet bekarsınız.

Her ilk gördüğünüze "bak ben boşanmışım haaa..." diye açıklama mı yapacaksınız
Aranızda samimiyet ilerler o zaman söylersin.

Yaş konusu evet hoş olmamış, o konuda özür dilemelisin.

Karşında ki insanın daha niyetini bilmeden boşandığını söylemek zorunda değilsin ki
Dur bakalım daha iki bardak çay içilmiş
Zamanı gelince söylersin istemezse de kendi bilir

kızlar desteğiniz için tşk ederim. ama çocukla 3 -4 kere başbaşa bir yerlere gittik. aslında bana benden hoşlandığını söyledi. ve de sürekli arıyor, seni özledim diyor. mesela bugünde iş çıkışı görüşelim dedi. ben artık kafama çok taktığım için işim var dedim. görüşmem dedim. sonra tekrar iş çıkış aradı ve nerdesin işin nerde, bende yanına geliyim diyo, seni özledim diyor bende ondan çok hoşlandım aslında. ama bir kere ondan büyük olmak hiç hoşuma gitmiyor. 2 yaş az ama olsun işte off içimi kemiriyor

Eh JessicaJoy haklıymış.
Siz kendinizi sınıflıyorsunuz zaten.

Biran önce doğruyu söyleyin bu sebepten sizle görüşmeyi keseceksede kessin onun kararı..Ciddi düşünüyor sanırım demişsiniz, belki söylemediğiniz şeyler onun için engel teşgil edicidir..Bu yüzden bilmesi gerek..Sanki biraz ayıp oluyor..

Daha önce bi evlilik yaptın diye kendini üzme çünkü sen bu konuda ezildikçe etraf daha da acımasız olur sana karşı o yüzden dik dur bu ayıp utanılası bi konu değil. Ayrıca sen zaten şuan bekarsın ve her tanışmada isminle birlikte hayat hikayeni anlatacak değilsin sonuçta şuan sadece arkadaşın sana duygularını açarsa o zaman söylersin daha önce evlilik yaptığını ona göre fikrini öğrenirsin ve yolunuza bakarsınız

Size daha önce evlilik yapıp yapmadığınızı sormuşsa ve siz yapmadım demişseniz; evet, yalan söylüyorsunuz.

Fakat "bekar mısınız" diye sorduğunda "evet, bekarım" diyorsanız; doğru söylemiş oluyorsunuz. Evlenip ayrıldığınızı durduk yere paylaşmak zorunda değilsiniz.

Ayrıca boşanmış bir kadına bekar olup olmadığı sorulduğunda "dulum" demesi mi bekleniyor ben anlamadım?

Evlilik konusu değil de, yaş konusunu saklamakta yanlış yapmışsınız. Ben özellikle söylemiyorum tanışır tanışmaz, ben boşandım diye. Çünkü direkt olarak bunu söylemek, kafada yanlış algılara sebep olabilir. Öncelikle biraz tanımaya çalışın. İlişkinin gidişatına göre söylersiniz. Sırf boşandınız diye sizden vazgeçecekse vazgeçsin zaten. Ama yaş konusunu vakit kaybetmeden söyleyin. Görüşmemezlik de etmeyin boşu boşuna. Kendinizi engellemeyin.

Bence güzelce buluşup sana anlatmak istediklerim var, eğer birbirimize birşeyler hissediyor ileriyi düşünüyorsak bilmen gerek diye başlayıp evliliğinizi anlatın, siz kötü bişey yapmıyosunuz saklamak dışında eğer seviyorsa sorun etmeyecektir

Bence su an için soylemenizi gerektirecek bir durum yok. Eğer sizinle ilişki yaşamaya dair bir teklifte bulunursa ve siz de anladığım kadarıyla düşünüyorsunuz, özel durumunuzdan bahsedersiniz. Hoslandim demek, özledim demek sizinle birlikte olacağına dair bir gösterge değil ki. Yasinizla alakalı da, istediğiniz yaşı söylemekte serbestsiniz. Sonradan ilişkiye başlayıp açıklama gereği duyarsaniz, yeni tanıştığım insanlara ne soyledigimle pek fazla ilgilenmem tarzında aciklayabilirsiniz. Sonuçta hickimse bir başkasına ilk tanıştığı anda kendisiyle alakalı herşeyi doğru anlatmak ya da anlatmak zorunda değil. Kısacası ona hiçbir açıklama yapmak zorunda değilsiniz tabi ama bu bana göre. Siz kendinizle alakalı en doğrusunu zaten biliyorsunuz. Kalbinizden geçene göre davranirsaniz, rahatlarsiniz gibime geliyor.

Durduk yere yalan soylemissiniz. Daha once hic tanimadiginiz, yeni tanistiginiz insan. Kaybetme korkusu desek, e kazanmamissiniz ki kaybedesiniz. Haybeye yalan yani. Ben olsam yasinizdan ya da evlilik gecmisinizden degil, yalanci olmanizdan suphe ettigim ve guven duyamayacagim icin sizinle irtibati keserdim. Boyle seylerde bile, boyle ilk gunden yalan soyleyen insan daha ne yalanlar soylemez ki... Kendinizi cok kotu bir duruma dusurmussunuz. Gidin gercegi aciklayin ve sonra birakin ne yaparsa yapsin. Ister gorussun, ister gorusmesin.

yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış,işler ileryecince öğrenirse vay haline telafisi olmaz

Iyi de arkadaslar adamla zaten kac kere gorusmusler belli yani bi iliskinin baslayacagi oyuzden bu tur seyler iliskinin baslamasina yakin soylenmeli bence. Sahsen ben bi adamla gorussem en azindan ozledimler havada ucusurken evlenip ayrildigini, cocugu olup olmadigini bilmek isterdim. Yas da cok sacma ve gereksiz bi yalan. Daha ilk tanismada yasini bile dogru soylemeyen birine nekadar guvenir orasi adama kalmis.

Ben halen fikrimde israrciyim. Siz de kendi bakış aciniza göre haklısınız tabiki de. Ama daha sevgili bile değiller, ayrıca medeni haline göre sevecekse de sevmesin zaten. Bizim kadınlarımız bu yönden kendilerini çok ezdiriyorlar. Konuyla alakasız olacak ama benim teyzem 3 evliliğinde de bekar kişilerle evlendi. Konu sahibesinin kafasına takması gereken, hele eksiklik ya da daha ilişkiye başlamadan dahi önemli addederek söylenmesi elzem olan bir durum bile değil bence. Yaş konusunda da ilk tanistiklarinda aralarında bir etkileşim olacağını bilemezdi, bu yüzden rahat davranması çok normal. Yalan dahi sayılmaz benim gözümde. Ama tabi karşı taraf bu tarz şeyleri onemsiyorsa, sıkıntı yapabilir. O zaman da kendisi kaybeder.

Ne kadar garip düşünüyorsun konu sahibesi :/ ne demek 25 yaşında bekar kızla evlenmek varken beni ne yapsın falan. Kaderinizde seninle tanışması varmış ki ilgilenmiş de. Boşver şimdilik yalanlarını da , adam adım atarsa söylersin bu arada da kendini kaptırmazsın olur biter.

: )

Ben olsam baştan bu yalanları söylemezdim. Yaşı ve evlilik olayını yük olarak görmüşsünüz anlaşılan...

Tabii ki evlenebilirler ama sahsen ben adamin elini tutmadan bilmek isterim. Bu demek degil ki ayrilicam ama bilinmesi gereken bi'ayrinti bence. Ilk bulusmada tabii ki denmez ama ozledim moduna gecildigine gore adi konmadan bi'flortlesme var demek ki.

Yas konusu tam aksine karsimdakini hic sallamiyosam niye yalan soyleyim?sonucta benim icin siradan biri buyuk olsam nolur kucuk olsam nolur. Konu sahibi gorustugum kisi boyle boyle yapti diye anlatsa bence yorumlar farkli gelirdi.

Basit seylerde yalana basvurabilen insanlara pek guven duyamiyorum acikcasi hep bi'acabam oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…