Bu yalanların telafisi olur mu acaba?

Konu sahibi zaten birkaç kez görüştüğünü söylemiş. Buradakiler de eminim, biriyle ilişkiye başlama aşamasında karşı tarafın kendilerinden bir şeyler sakladığını, yalan söylediğini öğrenseler hoş karşılamazlar.

Karşı taraf yalan söylüyor diye konu açsaydı, o zaman topa tutardık adamı.
Boşanmak, büyük olmak kötü bir şey değil, burada önemli olan konu sahibinin en başta yalan söylemesi, bazı şeyleri gizlemesi.

Yas önemli degil de bosanmis biri oldugunuz konusu sorun çıkarir. Pekçok erkek bosanmis biriyle evlilik istemiyor aileleri hic istemiyor. Bir de yalan soyleyip bekarım demissiniz..

Yas konusunu da hic anlamam birine asik olursun tek sucun ondan once dünyaya gelmek mi? Ne sacma sapan bir takinti bu.

doğruyu söylediğinizde büyük ihtimalle bitecek . ya siz bitireceksiniz açkılama yapmadan ya da doğruyu söyleydiğiniz de o bitirecek. yaş ve evlilik sıkıntı değildir ki . daha fazla oyalamayın hakka girmeyin açıklayın

Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar. Diye bir soz var. Neden dogruyu soylemediniz ki? Ben olsam bana yalan soyledigini ogrendigim anda terk ederim. Yalanlar iki kisinin arasindaki guveni sarsar. Kusura bakmayin ama bu benim acizane fikrim. ....

Ben öyle düşünmüyorum. Sonuçta evlenip boşanmış olmak öyle herkesle pat diye paylaşılacak bir şey değil. Kurstan tanıyıp 1-2 kere görüştüğünüz birine bu kadar özelinizi anlatmak zorunda değildiniz bence. Arkadaşınızla şimdi konuşun bunu hemen kolaylıkla paylaşanadığınızı, kendinizi bekar olarak gördüğünüzü talihsiz bir evlilik yaşadığınızı söyleyin. Ben de eşimden beş yaş büyüğüm ben evlendim ayrıldım ve eşim de 29 yaşında işi gücü olan bir adam! Siz bırakın bu istemez zırvalarını. İsteyen seven adam her türlü kabul eder.

Beklemeden konuşun dürüstçe onu beğendiğinizi ve neden böyle bir şey söylediğinizi anlatın. İki yaş büyük uçurum değil inanın. Sonra da evlilik durumunuzu söyleyin, eğer görüşmeye devam edeceksek bunları konuşalım deyin. Eğer sizden gerçekten hoşlanıyorsa buna anlayış gösterir yok çok büyük sorun ederse siz de en başından görürsünüz adamın huyunu. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen bir adamla zaten olmayın birlikte.

Bence vazgeçer neden kendini olmadığın biri gibi tanıttın ki
Yaşın gibi basit bi konuda yalan söylemek gereksiz bence

31 yaş ile 29 arasındaki fark nedir ?
ben sizi yalandan direkt elerdim kusura bakmayın.

en kısa zamanda söylemelisin.
saklamaya hakkın yok.
aynısı sana yapılsa ne düşünür hissederdin bir düşün bakalım.
layık olup olmamak konusunda ise takıntı yapma.insanları bir iki
kritere göre etiketlemek çok acımasızca.
sen de kendini bunu yapma.
ha karşındaki insanın tercihlerine uymayabilir o onun bileceği şey.
sen de uyanla devam edersin .

Yalanla bir işe başlarsan o öyle dewam eder..
Neden gizleme gereği duydun ki.
Benim çocuğum olduğu halde pat pat söylüyorum valla.
Ben evlenip boşandım çocuğum var diye.
Ona göre hareket edilsin diye en baştan söyleyecektiniz.
Şimdi siz bu adama benim sana bişi söylemem lazım,
Benim başımdan daha önce bir ewlilik geçti ama sana söyleyemedim beni kabul etmezsin diye dersen,
Onun karşısında zavallı durumuna düşersin..
Kii zavallı durumda da değilsin ama o şekilde göstertmiş olacaksın kendini..
Dürüst olmak lazım dürüstt!!

Evlenip ayrılmış olduğunuzu soyleseydiniz sizden hoslandiysa yine yaklaşacakti emin olun.ama belki bu sefer ciddi düşünmeden cinsellik için. O yüzden bosverin üzülmeyin geç kaldım diye soyleyin gerçekleri. Ve herkese guvenemediginiz için böyle bir korunma kalkanıniz olduğunu insanların cinsellik için yaklasmasindan korktuğunuz için hemen soyleyemediginizi soyleyin.uste çıkın. Normalde böyle bi akıl vermem baştan dürüst olmak gerekir ama, erkeklerde çok masum sayılmaz diye düşününce belki de bilseydi cinsellik yaşamak isticekti bilemezsiniz ki p yüzden bosverin

Er geç öğrenecek gerçekleri, yaş durumu pek sıkıntı olmaz ama maalesef çoğu bekar erkeğin evlenip ayrılmış kadınla birlikte olma fobisi vardır . . .

İlişkiden vazgeçerse vazgeçer.
Bu şuan söylesen de aynı sonuçlanır 2 sene sonra söylesen de.
Kaldı ki ciddi düşünüyorsa eninde sonunda öğrenmeyecek mi?

bu adam sizden çok hoşlanmı belliki.siz doğruyu söyleyin en kısa zamanda.bence bırakmaz sizi.he bırakırsada ilişki çok fazla ilerlemeden herkes kendi yoluna bakar.ondan kaçmak yerine doğruyu söyleyin.belki hayatınızın erkeği o dur.

Bende ousa yalan söylemiştim yaş konusunda. O benden bir yaş küçük. Yasitiz izlenimi biraktim . Sonrada unuttum düzeltmeye
aradan bir kaç sene geçti evlenecez annem söylemiş ona biliyormusun Carrie senden büyük demiş. Ne kadar büyük demiş. 1 yaş demiş annem. Ousta olabilir benden 10 yaşta büyük olsa sorun değil demiş.

Buyutulecek birsey yok bunda. Sonuçta aranızda 20 sene yaş farkı yok hem dikkat ettimde türkiyede moda çok değişik kendini küçük göstermek isteyen 20 yaşındayım ama kimlikte 22 yim diyor.
bir çift tanıdım koca 85 doğumlu. Karısı 82 doğumluyum ama kimlikte 79 büyük yazmislar demisti

Ilk evlilik konusuna gelince bu tercih meselesi, bazıları hiç takmiyor bazıları için önemli bir kriter. Bence söyle en azından baştan bilirsin
çocuğun varmi

Eger evlilik yolunda iletlerseniz er yada geç bosandigini öğrenecek çünkü resmi nikahta gerekli belgelerde boşanma kararında olack

Bu yalanların telafisi olmaz. Doğruyu söylediğinde senden nefret edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…