Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar. Diye bir soz var. Neden dogruyu soylemediniz ki? Ben olsam bana yalan soyledigini ogrendigim anda terk ederim. Yalanlar iki kisinin arasindaki guveni sarsar. Kusura bakmayin ama bu benim acizane fikrim. ....Kızlar mrb,
değişiklik olsun diye ingilizce kursuna başlayım dedim. hem sosyalleşmiş olurum hem de ingilizcemi ilerletmiş olurum diyee. tabi doğal olarak kurs çıkışı falan bir yerlerde gittik topluca. kurstan bir çocuk ilgilenmeye başladı. ben de ondan hoşlandım. birkaç kere çay içmeye falan davet etti, görüştük falan herşey çok güzel.
ancak ortada şöyle bir sorun var ki, çocuk benden 2 yaş küçük ve ben ona yaşıt olduğumuzu söyledim. yani aynı yaştayız diye biliyor. ayrıca daha önce evlenip ayrıldığımı söylemedim. yani ne zaman konuşma geçse bekarım dedim ve söylemedim. şimdi bunu da bilmiyor
ayrıca sürekli benle görüşmek istiyor. sanırım ciddi düşünüyor, çünkü bu tarz imalarda bulundu. siz olsanız bu noktada ne yapardınız? gerçekleri öğrenirse sizce vazgeçer mi bu ilişkiden?
Bu yas meselesi degilki! !! Isin icinde yalan ve gizleme sozkonusuYas konusunu da hic anlamam birine asik olursun tek sucun ondan once dünyaya gelmek mi? Ne sacma sapan bir takinti bu.
Bence vazgeçer neden kendini olmadığın biri gibi tanıttın kiKızlar mrb,
değişiklik olsun diye ingilizce kursuna başlayım dedim. hem sosyalleşmiş olurum hem de ingilizcemi ilerletmiş olurum diyee. tabi doğal olarak kurs çıkışı falan bir yerlerde gittik topluca. kurstan bir çocuk ilgilenmeye başladı. ben de ondan hoşlandım. birkaç kere çay içmeye falan davet etti, görüştük falan herşey çok güzel.
ancak ortada şöyle bir sorun var ki, çocuk benden 2 yaş küçük ve ben ona yaşıt olduğumuzu söyledim. yani aynı yaştayız diye biliyor. ayrıca daha önce evlenip ayrıldığımı söylemedim. yani ne zaman konuşma geçse bekarım dedim ve söylemedim. şimdi bunu da bilmiyor
ayrıca sürekli benle görüşmek istiyor. sanırım ciddi düşünüyor, çünkü bu tarz imalarda bulundu. siz olsanız bu noktada ne yapardınız? gerçekleri öğrenirse sizce vazgeçer mi bu ilişkiden?
en kısa zamanda söylemelisin.ayrıca şu da var. ona layık olmadığımı düşünüyorum. sonucta 29 yasında işi gücü olan bir erkek. 25 yasında bekar bir kızla evlenmek dururken. kendisinden 2 yas buyuk dul bir kadını napsın diyorum : ( ama dısardan yasım küçük duruyor. e söylemeyince de nerden bilsin evlenip bosandığımı..
Yalanla bir işe başlarsan o öyle dewam eder..Kızlar mrb,
Er geç öğrenecek gerçekleri, yaş durumu pek sıkıntı olmaz ama maalesef çoğu bekar erkeğin evlenip ayrılmış kadınla birlikte olma fobisi vardır . . .Kızlar mrb,
Eger evlilik yolunda iletlerseniz er yada geç bosandigini öğrenecek çünkü resmi nikahta gerekli belgelerde boşanma kararında olackayrıca şu da var. ona layık olmadığımı düşünüyorum. sonucta 29 yasında işi gücü olan bir erkek. 25 yasında bekar bir kızla evlenmek dururken. kendisinden 2 yas buyuk dul bir kadını napsın diyorum : ( ama dısardan yasım küçük duruyor. e söylemeyince de nerden bilsin evlenip bosandığımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?