Bu yalnızlık hissi de nereden geldi :/

Bir ayrılma meselesi annesinin nevresim istemeseydi mesela

hayır tabiki babam çok tehdit ediyor onu tanımadan böyle yorum yapmak kolay olur tabiki

annem kötü bir şey demiyor ki çok masum birisi akışı nasıl değiştireceğimi de tam bilemiyorum

Bence hepsini yapabilirsiniz. 30 yaş en cıvıl cıvıl olunması gereken yaş. Çeşitli klüplere, kurslara katılıp oralarda arkadaş edinebilirsiniz. Şehirdeki konserleri, etkinlikleri araştırıp siz önderlik yapıp gidelim mi diyebilirsiniz. Gezmeyi çok severim ama gezilere ben tek gitmeyi tercih ediyorum. Kızlar çok kaprisli oluyor. Yok çişim geldi yok karnım acıktı. Senle mi uğraşıcam diyorum içimden. Evlilik konusunda da çevremde gördüğüm evlenip de pek mutlu olan yok. Bakıyorum evlenmeden önce de mutsuzlardı. Evliliği onları mutlu edecek bir kaynak gibi görmüşler. Öyle olmadığını görünce de çoğu arkadaşım mutsuz ve tatminsiz. Önce siz mutlu olun. İyi hissedin. Hayatınıza daha doğru insanlar çekersiniz böyle.

doğru söylüyorsun evlenenler çok mu mutlu :))

Arkadaş olalım mı ben de yazdıklarınım aynısıyım :/

Keskeler umut yikicidir, iyikiler mutluluk verici. Keske demeyi birakip yeni iyikilere odaklanin 30 yas baslamanin tam zamani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…