- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Kaçırdım mı bunun için çok mutluyum o ayrıOoo hosgeldin piremsees:)
Kız adamı da kacırdın kaprislerinle kaldın mı el elde bas basta
benim annem babam çok açık görüşlü modern ve eğitimli insanlardır ve evet aslına bakarsanız beni olabildiğince güzel şeylere yönlendirmeye çalıştılar ama benim aklım anca başıma geldi dedikleri şeylerin kıymetini daha yeni yeni anladım ve şimdilerde uygulamaya çalışıyorumBiliyorum hiçbir şey için geç değil ama cahil insanlara pek tahammül edemiyorum yani annem ile babam neden bana bunu yaptılar neden kendilerini geliştirmediler neden beni yönlendirmediler hep öğrenmek hep açık olmak özgüvenli olmak isterdim ve bunlar çocukluktan geliyor
evet şu aralar çok kitap okuyorum zaten haklısınız kendimle gezip eğlenmeyi öğrenmem lazım bir kere tek başıma tatile çıktım orda birileri ile tanıştım ama gene de tek hoşuma gitmediKimim var böyle Cat kapı dostu kimseye Cat kapı gidemezsin herkesin bir hayatı var başkalarına bağlı yaşamak mutsuz eder benim senin gibi gezme şansım yok evli çocukluyum oğlum küçüktü komşular da çocuklu hadi parka gidelim yok pikniğe gidelim diyolar organize yok aman dedim ya ben bunlarımi bekliycem aldım oğlumu yaptım sırt çantası İstanbul için de gezdim küçücuktu eşim çalışıyo evli arkadaşlar ama kocamsiz gidemem diyo evemi kapansaydim sen hemde bekarsin çocuk derdin yok yazıl kurslara istediğin enstrüman kursu kaçmadı hala öğrenebilirsin al sandalye git sahile kitabını oku mutluluk senin içinde dışarda arama bulamazsin yeni bir kitap en yakın arkadaşın olur yeri gelince
Keşke olsaydım tanışırdık güzel olurdu. Maalesef İstanbul'dayım.evet benim de aradığım yalnızlık hissi sevgili ile alakalı değil tamamen eksikliğim kız kardeşim gibi göreceğim bir kız arkadaşAntalyada olan varsa belki tanışabiliriz
Terapiye gittin mi prenses?inşallah elimden geleni yapıyorum kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum kitaplar okuyorum videolar dinliyorum bakalım
sorumluluklarımı alıyorum ama mutlu olmak için tabiki başka kaynaklara ihtiyaç duyduğum doğru siz ihtiyaç duymuyor musunuz ?Kurban kafası.farkında varıp hayatınızda başınıza gelen şeylerin sorumluluğunu almazsanız aynı böyle gider.zaten diyelimki sihirli bi değnek değdi ve yarından itibaren bu hayalinizdeki hayatı yaşamaya başladınız hiç bir zevk almayacağınızdan adım kadar eminim.çünkü dünyanın diğer ucunuda gitsek kafamızın içi de bizle beraber geliyor. Önce babanıza sonra kaçırdığınız eş adaylarına mutsuzluk ya da mutluluk kaynağı olarak bakmaktan vazgeçip yani sorumluluğu alırsanız gerisi çorap söküğü gibi gelir
Hayır babam şuan bile hala karışıyor izin vermiyor gezmeme kavga çıkartıp gidiyorum ama kavgalarımızdan yoruldumBaskıcı aileni suçluyorsun fakat şuan bu isteklerini yapacak gücü de kendinde bulmuyorsun ileride de kendini yapmadığın için suçlayacaksın. 30 yaş bunları yapabilmek için çok ideal. Gerçekten ne istediğine karar verip harekete geç pişman olma
nereden tanıyorsunuz ??Kız ailesi aslında çok iyi haaaa
Çalışıyorsan bence ayrı eve çık. Her şeye tamam dersen istediğin hayatı yaşayamazsın kiHayır babam şuan bile hala karışıyor izin vermiyor gezmeme kavga çıkartıp gidiyorum ama kavgalarımızdan yoruldum
sadece bir kere gittim ama çoğu şeyin yaş ilerledikçe daha çok farkına varmaya başladımTerapiye gittin mi prenses?
çıkamam ki babam ona da izin vermiyor zaten tamam demediğim için hep onunla kavga ediyoruzÇalışıyorsan bence ayrı eve çık. Her şeye tamam dersen istediğin hayatı yaşayamazsın ki
Birçok konundannereden tanıyorsunuz ??
İyiler kötüler demiyorum ama babam aşırı baskıcı bu yaşımda bileBirçok konundan
bu his bazen geliyor sanırım aslında işte arkadaşlarımla eğleniyorum akşam evimde How I met your mother izliyorum çok keyif alıyorum sonra kitap okuyorum vss bazen de .ok yalnız hissediyorumHayat bir gün o da bugün. Ne yapmak istiyorsanız bir liste yapın ve tek tek yapmaya başlayın. Harekete geçin. Kimseyi beklemeyin başlamak için arkadaş va. Maalesef günümüz arkadaşlıkları çıkar ilişkisi için çok az öyle dost şu bu. Boşverin. Turlara katılın. Keşke ve gelecek arasında yaşarken hayatı kaçırıp gelecekte bugünlerinize üzülmemek için adım atın. Herkes belli sınavlardan geçiyor hayatta.
Türk babası bu kuzucum yas ilerledikçe daha da fena olurlarİyiler kötüler demiyorum ama babam aşırı baskıcı bu yaşımda bile
haklısın ya aslında ondan daha güvenilir olduğum kesin :)))Türk babası bu kuzucum yas ilerledikçe daha da fena olurlar
Ben de öyle düşünüyorum ama belki de vardır. Çünkü hep mi karşı tarafta sorun var diye düşünmeye başladım.Ben de hatayı kendimde arıyorum ama hata da yaptığım bir şey yokki
heh tam bunu demek istiyorum ben de. sürekli birileriyle bişey kovalıyosun Allah bahtını açık etsin ama hatırlıyorum öz kardeşinden bile kıskanıp adamları sinir krizleri geçiriyorsun, garip yakıştırmaların var, milletin eşin dostu için ay bende gözü var onun da'ya getiriyosun kafanda piremsesciim, arkadaşın kalmaması normal yani. bi de annen seni çok gazlıyo ya onun yüzünden hiç evlenemiyceksin ya da çok yanlış bi evlilik yapıcaksın. Bence akışı değiştirmek senin elinde.İyi bir işin var meslek sahibisin. İlk önce kendini tanı sonra birilerini hayatına alırsın. Hayatının büyük bir bölümünde hep nişanlı olduğun için kız arkadaşın olmaması çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?