Bu yalnızlık hissi de nereden geldi :/

benim annem babam çok açık görüşlü modern ve eğitimli insanlardır ve evet aslına bakarsanız beni olabildiğince güzel şeylere yönlendirmeye çalıştılar ama benim aklım anca başıma geldi dedikleri şeylerin kıymetini daha yeni yeni anladım ve şimdilerde uygulamaya çalışıyorum
demem o ki sadece anne babayla da olacak iş değil siz kendinize inanın güvenin kendinizi geliştirmeye odaklanınn gerekirse uzmna yardımı alın ve hayatınızın bundan sonrasını istediğiniz gibi yaşayın

evet şu aralar çok kitap okuyorum zaten haklısınız kendimle gezip eğlenmeyi öğrenmem lazım bir kere tek başıma tatile çıktım orda birileri ile tanıştım ama gene de tek hoşuma gitmedi

sorumluluklarımı alıyorum ama mutlu olmak için tabiki başka kaynaklara ihtiyaç duyduğum doğru siz ihtiyaç duymuyor musunuz ?

Hayır babam şuan bile hala karışıyor izin vermiyor gezmeme kavga çıkartıp gidiyorum ama kavgalarımızdan yoruldum

Hayat bir gün o da bugün. Ne yapmak istiyorsanız bir liste yapın ve tek tek yapmaya başlayın. Harekete geçin. Kimseyi beklemeyin başlamak için arkadaş va. Maalesef günümüz arkadaşlıkları çıkar ilişkisi için çok az öyle dost şu bu. Boşverin. Turlara katılın. Keşke ve gelecek arasında yaşarken hayatı kaçırıp gelecekte bugünlerinize üzülmemek için adım atın. Herkes belli sınavlardan geçiyor hayatta.

bu his bazen geliyor sanırım aslında işte arkadaşlarımla eğleniyorum akşam evimde How I met your mother izliyorum çok keyif alıyorum sonra kitap okuyorum vss bazen de .ok yalnız hissediyorum

Bütün sonraki açıklamaşarınız bile kurban kafasında .herşeyi göze alıp sınır çizeceksiniz ayrı eve çıkacaksınız ama bazen söylenmekten mağduriyetten zevk alırız .şu an siz de bu durumda gibisiniz.hayatın ve duyguların sorumluluğunu almak derken şunu kastediyorum:bizi mutsuz eden kendimiz olmaktan uzaklaştıran herkese ve herşeye hayır demek.mesela babanızın karşısında daha da güçlü durmanız ya da ayrı eve çıkmanız.almanız gereken aksiyonlar çok net aslında.ama sadece bunları konuşmak hoşunuza gidiyo gibi geldi bana

heh tam bunu demek istiyorum ben de. sürekli birileriyle bişey kovalıyosun Allah bahtını açık etsin ama hatırlıyorum öz kardeşinden bile kıskanıp adamları sinir krizleri geçiriyorsun, garip yakıştırmaların var, milletin eşin dostu için ay bende gözü var onun da'ya getiriyosun kafanda piremsesciim, arkadaşın kalmaması normal yani. bi de annen seni çok gazlıyo ya onun yüzünden hiç evlenemiyceksin ya da çok yanlış bi evlilik yapıcaksın. Bence akışı değiştirmek senin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…