- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
aramadan asla gitmem tabiki öyle şey mi olur görgü kuralları diye bir şey varYani Cat kapı arkadaşlıklar da hoş olmuyor be
Evde uzatmissin ayaklarını dagitmissin evi
Pinekliyorsun esinle, tık tık tık kim o ? Ayşe Fatma Hayriye .
Hayır ne zikkima geldin hiç hoşuma gitmez .
Bu daha doğruhangi azim bekar kalma azmi mi ?
Bu ayrıntıyı belirtmemiştim sizin söylemeniz iyi oldu2 Kere nişanlandığımı illa yüzüme vuracaksınız değil mi
Kuş uçtu babyBu konuda başhekimden bahsetmenin amacını gercekten anlamadimaraya sıkıştırmışsın
Kurban kafası.farkında varıp hayatınızda başınıza gelen şeylerin sorumluluğunu almazsanız aynı böyle gider.zaten diyelimki sihirli bi değnek değdi ve yarından itibaren bu hayalinizdeki hayatı yaşamaya başladınız hiç bir zevk almayacağınızdan adım kadar eminim.çünkü dünyanın diğer ucunuda gitsek kafamızın içi de bizle beraber geliyor. Önce babanıza sonra kaçırdığınız eş adaylarına mutsuzluk ya da mutluluk kaynağı olarak bakmaktan vazgeçip yani sorumluluğu alırsanız gerisi çorap söküğü gibi gelirHiç kız arkadaşım yok, yani var ama arayıp sorduğumuz çat kapı kahve içmeye gelen bir dostum yok. En son 2 dostumla burada yazmıştım yanlış yaptılar onları da sildim.
En yakın arkadaşım uzakta Antalya'da hiç kız arkadaşım yok.
Ben istiyorum ki kız kıza tatile çıkalım, kahve içmek için hava almak için dertleşmek için yemek yemek için buluşalım, birlikte delilikler yapalım gülelim eğlenelim ama yok. Nedense bir türlü yeni kurduğum arkadaşlıklarımın devamı gelmiyor e 30 oldum zaten olan arkadaşlarımda evlendi erkek oldukları için görüşmüyoruz.
Keşke babam baskıcı olmasaydı da bu yaşıma kadar istediğim hayatı yaşamış olsaydım.
Keşke istediğim enstrümanı çalmayı öğrenebilseydim, otostopla gezebilseydim ya da dünyayı dolaşabilseydim.
Lisede dil bölümü okuyup üniversitede erasmus yapabilseydim, her sene tatile gidebilseydim. Gezip görme isteği ruhumda bitmek tükenmek bilmeyen bir arzu gibi. Yeni yeni yapıyorum ama o yaşlarda yapsaydım daha çok keyif alırdım biliyorum.
Hep yanlış erkeklerle oldum benim de hatalarım vardı ve sonucu yalnızlık.
En son başhekimi de yaşından dolayı istemedim o da artık vazgeçti benden daha genç bir kızla nişanlandı evleniyor.
Ne evlenebildim ne de güvendiğim her aradığımda ulaşabileceğim bir dostum var, ne yapıcam şimdi ben ?
Neyse ben kendisiyle ilgilenmiyorum zaten çünkü çok fazla duyar kasıciları mevcut dünyanın 7. HarikasınaKuş uçtu baby
bibiii rahat dur bibi banlanma bak :))Neyse ben kendisiyle ilgilenmiyorum zaten çünkü çok fazla duyar kasıciları mevcut dünyanın 7. Harikasına
haklısın ama yalnızlık korkum varprenses neden tamamlanmak icin surekli insanlara ihtiyac duyuyorsun anlamiyorum. maddi olarak imkanin var, 30 yasindasin, tatile gitsen seni kim tutacak? illaki cok derin dostluklara gerek yok ki, cik tatile en az iki kisiyle tanisirsin. sohbet muhabbet o an kafan dagilir geri donersin. herkesin omurluk dostu olmaz ki, biraz da ani kurtarmaya calis.
Bunu bir erkek ile dolduramayacağını anladıysan ne mutlu sanahaklısın ama yalnızlık korkum var
Çok tatlısın biliyor musun bunları yeni yeni idrak ediyorum haklıydınız o dönem evlenmeye hazır değildim öyle ilişki zaten olmazdı yanlıştıAbartmayın, Türkiye'de otostop o kadar da tehlikeli bir şey degil. Tek olmamaya, at hırsızı tiplerin arabasına binmemeye ozen gösterin yeterli. Ben mesela tipini beğenmezsem, arabada aile yoksa ters istikamette bir yol söylüyorum,binmiyorum. Onca sene de Allah'a şükür kötüsüne gelmedigim gibi ekstra yardımcı olmak isteyen, girdiğimiz ören yerinin ücretini ödemek isteyen, ya da 'yemek alayim' diye ısrar eden çok oldu. Bu kadın olduğum için değil çünkü otostopla gezen çok fazla erkek de tanıyorum, onlar da aynı şekilde anlatıyor deneyimlerini. Ayrıca tüm Türkiye'yi otostop ile gezen insanlarla dolu bu ulke. Kadın, erkek ,Faslı,italyan,Rus...çeşit çeşit insan var tanıştığım ve Türkiye'de otostop kültürüne sahip.
Ha ben niye hiddetlendim??
Hiçbir fikrimizin olmadığı konularda negatif konuşma yapanlardan cidden rahatsız oluyorum. Otostopu geç, iş arkadaşının arabasina binmeyen, şahsi arabasına otostopcuyu geç blablacar'dan parayla bile insan almayan- yani konuya çok çok uzak insanların kalıp yargılariyla heves kıracak şeyler yazıyor, gerçekten üzülüyorum.
Konuya gelince, usuyenprenses, eski mesajlarında çok kıskanç olduğunu, sevgilinin kız arkadaşlarını geç erkek arkadaşlarından, hatta kendi kardesinden kıskandığıni yazmıştın. Sana şok olanlara da 'ama o da bana izin vermez' demiştin.
Yani erkek arkadaşı istemedi diye kız arkadaslariyla çıkmayan, erkek arkadaşı bozuluyor diye mutlu ilişkisi varken kizlarla vakit geçirmeyen - tabiri caizse erkek arkadaşı için kız arkadaşlarını satan kızla yalnız kaldığında kimse arkadaşlık etmek istemez . Benim de öyle arkadaşlarım var. Mutlu ilişkisi varken bir haftasonu bile sana ayırmaz, ama derdi olduğunda,sevgilsiiyle/nişanlısıyla arası bozulunca hemen sana gelmek ister.
Yani boyle bir dünya yok .
Yine de yeni başlangıçlar yapmaya çalışabilirsin. Mesela eskilerden kanının isindigi ama araya zaman girip ayrildigin kim var? Dm at bakalım bir bahaneyle göstek iste (mesela Çarşamba akşamı oraya geliyorum, bir kahve içer miyiz gibi) belki eski frekansi yeniden yakalarsınız.
İs yerindeki insanlara kanın isindiysa 'of çok bunaldim, gel çıkışta dondurma yiyelim' de mesela. Konuştukça konuştukça insanların konuşacak konusu artar. Böyle böyle arkadaşliklar kurmaya calis. Hatta konustur, onlar anlatsın bir şeyler. İnsanlar kendilerini dinleyen insanları severler:)
Zaten sen sıcakkanlı bir insansın, avına adım adım yaklasirsan ben sanmıyorum ki başarısız ol:)
Ve son olarak istediğin şeyleri yapmak için ne bir erkeğe ne bir kız arkadasa ihtiyacın var. Yalnız da pekala keyifli zaman geçirebilirsin. Al yanına sevdiğin bri kitap, hatta boyakalemi. Git sehrin güzel manzarali bir yerine :) yani tatil mi tatil, ne güzel işte :) ben istediğim şeylereq kimsenin engel olmasına izin vermiyorum. Mesela doğuya gitmek istiyordum, ucuza bilet buldum. Benle kim gelirin derdine düşsem onu bunu çağıracam, onlar ayarlamaya çalışacak, belki düşündüğüm tarihi onlar için değiştirecem,belki gelirim diyecek son anda aileden izin alamayıp ya da onca masrafa degmeyecegini düşünüp vazgeçecek...belki gideceğiz 'beni böyle de çek' hastalığına yakalanacak...yani neden başkası için planımi erteleyim ki? Kafam rahat olarak tek kişilik gdiis dönüş bileti aldım,misler gibi de tatilimi yaptım. Oldu bitti yani, dramaya gerek yok:) çok da keyifli. Bugüne kadar kırk şehir gezdiysem yirmibesinde tek basimayimdir. Neden? Çünkü neden olmasın?
Çok haklısın kendimle daha barışık olmam kendimi sevmem lazım.Doğru insan olmadıktan sonra bu sefer keşke evlenmeseydim diyeceksin. Etraf bosanan, bikkin insanla dolu. Insanlarin davranislari cok onemli, evlendigin zaman duygusal olarak tatmin olmadigin biriyle hayat surmez. bir de insanlara sans vermek gerek tabi. Birine karsi yogum duygular hissetmek oyle herkesle de olmuyor bu yasina kadar evlenmemen cok normal. Yas ilerledigi icin haliyle gelecek kaygisi yasiyosun. Insanlarin yuzunden bir seyler olmadiysa birak kavga etme onlarla zaten bir sey degismeyecek.
Hiç kız arkadaşım yok, yani var ama arayıp sorduğumuz çat kapı kahve içmeye gelen bir dostum yok. En son 2 dostumla burada yazmıştım yanlış yaptılar onları da sildim.
En yakın arkadaşım uzakta Antalya'da hiç kız arkadaşım yok.
Ben istiyorum ki kız kıza tatile çıkalım, kahve içmek için hava almak için dertleşmek için yemek yemek için buluşalım, birlikte delilikler yapalım gülelim eğlenelim ama yok. Nedense bir türlü yeni kurduğum arkadaşlıklarımın devamı gelmiyor e 30 oldum zaten olan arkadaşlarımda evlendi erkek oldukları için görüşmüyoruz.
Keşke babam baskıcı olmasaydı da bu yaşıma kadar istediğim hayatı yaşamış olsaydım.
Keşke istediğim enstrümanı çalmayı öğrenebilseydim, otostopla gezebilseydim ya da dünyayı dolaşabilseydim.
Lisede dil bölümü okuyup üniversitede erasmus yapabilseydim, her sene tatile gidebilseydim. Gezip görme isteği ruhumda bitmek tükenmek bilmeyen bir arzu gibi. Yeni yeni yapıyorum ama o yaşlarda yapsaydım daha çok keyif alırdım biliyorum.
Hep yanlış erkeklerle oldum benim de hatalarım vardı ve sonucu yalnızlık.
En son başhekimi de yaşından dolayı istemedim o da artık vazgeçti benden daha genç bir kızla nişanlandı evleniyor.
Ne evlenebildim ne de güvendiğim her aradığımda ulaşabileceğim bir dostum var, ne yapıcam şimdi ben ?
Biliyorum hiçbir şey için geç değil ama cahil insanlara pek tahammül edemiyorum yani annem ile babam neden bana bunu yaptılar neden kendilerini geliştirmediler neden beni yönlendirmediler hep öğrenmek hep açık olmak özgüvenli olmak isterdim ve bunlar çocukluktan geliyorBenim annem 45 yaşından sonra dil öğrendi, her gün spora gitmeye başladı, arkadaşlarıyla ülke ülke gezdi hatta 60 yaşında da iş güvenliği uzmanlığı sertifikasını aldı hem de A sınıfı şu anda da 67 yaşında hala bişeler öğrenmenin kendini geliştirmenin peşinde hiç duru yok kadının
sizin yaş daha 30 ay sanki ne olacak bu zamana kadar yapamadıklarınızı bu saatten sonra yapın
benim de geçmişe dair tonla pişmanlıklarım var keşke şu yaşımda şunu yapsaydım diye ama ne yapalım geçmiş gelmiyor önüme bakıp yapabildiklerimi yapmaya çalışıyorum mümkün olduğunca
geçmişe odaklanırsanız çok üzülürsünüz
boşverin geçti işte
arkadaşınız yoksa da yok yani ne olacak benim de gerçkek olan 2 arkadaşım var ikisi de uzakta ama telefonla yanımdaymışcasına muhabbet ediyorum bir iyi geliyor ki
kalan zamanda da kendi kendime arkadaşlık yapıyorum çok eğlenceli oluyor :)
haaa evet sizden farklı evliyim ama sizin de kısmetiniz elbet bi yerdedir onu da inşallah hayırlı zamanda bulursunuz
Kız ailesi aslında çok iyi haaaaBaskıcı aileni suçluyorsun fakat şuan bu isteklerini yapacak gücü de kendinde bulmuyorsun ileride de kendini yapmadığın için suçlayacaksın. 30 yaş bunları yapabilmek için çok ideal. Gerçekten ne istediğine karar verip harekete geç pişman olma
yok önemli değil haklısınız eviniz yakında eve uğramadan 5 dakika da olsa uğrayabilir ama belki 5 dakika yetmiyordur ve yanınızdan hemen ayrılmak istemediği için de yorgun argın gelmek istememiştir biraz daha gözlemleyinbenim de arkadaşlarım hep başka şehirlerde ve evleniyorlaryeni arkadaş zaten bulamıyorum.
ben son 2 senedir falan ciddi anlamda yalnızdım ve gayet de memnundum bundan. ara ara bana geliyor o yalnızlıktan kurtulma hissi, birileriyle tanışıyorum ama ilerlemiyor mesela. en son 2 hafta önce falan biriyle tanışmıştım. tam evet bu olabilir (evlenmek falan yok ufukta çünkü önce bir ilişki olsun, otursun di mi :) diyordum ki falso üstüne falso... hatta burada konu açsam mı diye bile düşünüyorum sonra diyorum ki yok değmez ya. yani biz yaşımız ilerledikçe çok mu gereksiz detaylara takılıyoruz, iyi mi ediyoruz kötü mü bilmiyorum. böyle olunca ilk tökezlemede amaaan canım kendim deyip yalnızlığıma gömülüyorum. halbuki kısacık bir süre de olsa hayatıma birinin girme ihtimali beni mutlu etmişti. işten çok geç saatte çıkıyor ve doğru düzgün görüşemiyoruz. benim de sorunum buydu mesela. kendi kendime tamam anlayışlı olacağım diyorum ama olamıyorum sanırım. geçen gece çok geç bir saatte de olsa evin önüne geldi, 30-40 dk kadar görüştük sohbet ettik. ben de kendi kendime dedim ki vaov, bu saatte benim için geldi vsama ikinci geç gelmede hemen şak diye yan çizdi yok saat geç oldu, yok yorgunum... geç dediği saat 23, onun arabası var altında ve evlerimiz araçla 5 dk, yürüme mesafesi 15 dk falan, düşünün. eee sen daha şimdiden yorgunsan ileride ne olacak? sağlam bir tartışma çıkardım ve şu an ne yaparım bilmiyorum, devam etmeyeceğim galiba. değersiz hissettim çünkü ve kafamı kurcalayan şey de bu his. ilişkileri verseler, beklenti ve hayal kırıklıklarını alsalar ne güzel olur. değer görmek için alıyorum ben birini hayatıma. hani bir arkadaşınız görüşelim demiştir, siz de bakarız duruma göre dersiniz, sonra geç oldu yorgunum, başka zaman görüşelim dersiniz, aynen öyle oldu. arkadaşına kuracağın cümleyi bana kuracaksan o iş zaten baştan yaş.
neyse konunuzu sabote etmiş oldumkusura bakmayın. sizi çok iyi anlıyorum.
ne alaka bir konumu da biri sabote etmese şaşardımKız arkadaşın olmamasına şaşirmadım her erkekle flört ettiğin için seni etraflarında istemiyor olabilirler
aslında egolu değildi beni de 2 yıl bekledi sonra iş işten geçtikten sonra pişman oldum ama sorun değil şuan illa bir erkek olması lazım kafasında değilimDost diye birsey yok bencede zor zamanimda kimse yanimda olmuyor.ama pismanliklara gerek yok 30 yas genc bir yas bir ise gir mutlu olacagin bir is.anlastigin birini bulursan evlen bashekime takılma onlar zaten hep meslekten birini arar omur boyuda ego kasar. cogunlukla kendi ic huzurunu ara kendinde bulunca baskasiyla derdinde kalmayacak siteminde
haklısın evimi aldım Allah'a çok şükürya sen bu yaşta ev almışsın bir kere, geleceğe büyük yatırım
biriyle de olacak ama evrene biraz ben bu şekilde mutluyum mesajı göndermeye bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?