Bu yalnızlık hissi de nereden geldi :/

Yani Cat kapı arkadaşlıklar da hoş olmuyor be
Evde uzatmissin ayaklarını dagitmissin evi
Pinekliyorsun esinle, tık tık tık kim o ? Ayşe Fatma Hayriye .

Hayır ne zikkima geldin hiç hoşuma gitmez .
aramadan asla gitmem tabiki öyle şey mi olur görgü kuralları diye bir şey var

Kimim var böyle Cat kapı dostu kimseye Cat kapı gidemezsin herkesin bir hayatı var başkalarına bağlı yaşamak mutsuz eder benim senin gibi gezme şansım yok evli çocukluyum oğlum küçüktü komşular da çocuklu hadi parka gidelim yok pikniğe gidelim diyolar organize yok aman dedim ya ben bunlarımi bekliycem aldım oğlumu yaptım sırt çantası İstanbul için de gezdim küçücuktu eşim çalışıyo evli arkadaşlar ama kocamsiz gidemem diyo evemi kapansaydim sen hemde bekarsin çocuk derdin yok yazıl kurslara istediğin enstrüman kursu kaçmadı hala öğrenebilirsin al sandalye git sahile kitabını oku mutluluk senin içinde dışarda arama bulamazsin yeni bir kitap en yakın arkadaşın olur yeri gelince

Kurban kafası.farkında varıp hayatınızda başınıza gelen şeylerin sorumluluğunu almazsanız aynı böyle gider.zaten diyelimki sihirli bi değnek değdi ve yarından itibaren bu hayalinizdeki hayatı yaşamaya başladınız hiç bir zevk almayacağınızdan adım kadar eminim.çünkü dünyanın diğer ucunuda gitsek kafamızın içi de bizle beraber geliyor. Önce babanıza sonra kaçırdığınız eş adaylarına mutsuzluk ya da mutluluk kaynağı olarak bakmaktan vazgeçip yani sorumluluğu alırsanız gerisi çorap söküğü gibi gelir

Baskıcı aileni suçluyorsun fakat şuan bu isteklerini yapacak gücü de kendinde bulmuyorsun ileride de kendini yapmadığın için suçlayacaksın. 30 yaş bunları yapabilmek için çok ideal. Gerçekten ne istediğine karar verip harekete geç pişman olma

haklısın ama yalnızlık korkum var

Çok tatlısın biliyor musun bunları yeni yeni idrak ediyorum haklıydınız o dönem evlenmeye hazır değildim öyle ilişki zaten olmazdı yanlıştı
Erkeğin de kadının da kendine ait alanları ve arkadaşları olması lazım, kendisiyle de vakit geçirmesi lazım
zaten şu aralar istediğim sevgili falan değil gerçek beni anlayacak dürüst bir kız arkadaş

Çok haklısın kendimle daha barışık olmam kendimi sevmem lazım.

sen antalyada yalnızsın ben istanbulda. Antalya’da olsak görüşürdük... bilirim o hissi inan ve ben de 2 senedir aynı hisle cebelleşiyorum

Biliyorum hiçbir şey için geç değil ama cahil insanlara pek tahammül edemiyorum yani annem ile babam neden bana bunu yaptılar neden kendilerini geliştirmediler neden beni yönlendirmediler hep öğrenmek hep açık olmak özgüvenli olmak isterdim ve bunlar çocukluktan geliyor

Kız ailesi aslında çok iyi haaaa

yok önemli değil haklısınız eviniz yakında eve uğramadan 5 dakika da olsa uğrayabilir ama belki 5 dakika yetmiyordur ve yanınızdan hemen ayrılmak istemediği için de yorgun argın gelmek istememiştir biraz daha gözlemleyin

aslında egolu değildi beni de 2 yıl bekledi sonra iş işten geçtikten sonra pişman oldum ama sorun değil şuan illa bir erkek olması lazım kafasında değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…