bu yanlış anlaşılacak bir şey mi

Hilalimsiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
54
40
3
25
hazır konu açmaya başlamışken önceden yaşadığım ama çok üstüne durduğum bir şeyden bahsetmek istiyorum. 2 senelik harika bir ilişkim var, sevgilimle ikimiz de başka insanlardan dolayı hayata ve aşka küsmüşjen tanıştık beni hayata bağladı diyebilirim. Üniversite 2. sınıfta da ilk sevgilim olmuştu, rezalet bir karakterdi kendisi hem psikolojik hem de aklınıza gelmeyecek sapıklıklarla hayatımı uzun bir süre mahvetmişti. Arkadaşlarım da tanık olmuştu tabii ki. Geçtiğimiz aylarda bir kongrede bu çocuk, ben ve arkadaşlarım ve bu çocuğun benden önceki sevgilisi denk geldik. çocuk eski sevgilisiyle barışmış, önümden sürekli el ele tutuşarak geçiyorlar. Tabi arkadaşlarım da şok oldular dedikodu da oldu ister istemez. Hatta bir arkadaşıma kişisel olarak hakaret edip hayatımızdan silinip gitmişti o arkadaşjm şakasına tutmayın beni gidip laf stıcam diyırdu ben de ahahaha diyip geçiştiriyordum. açıkçası onu gördüğümde keşke biri bir şey dese yüzüne tükürse falan diye düşünmedim değil. Konuyu arkadaşlarım açsa da tabii ki konuşuldu. Sevgilim varken elbette böyle bir konuyla ilgilenmiş olmak garip hiçbir şry hissetmesem de hani kız grubu için bir dedikodu malzemesi olur ya, öyle oldu. Sizce arkadaşlarım benim hakkımda farklı düşünmüşler midir? Bunu psikoloğuma anlattığımda bunun çok insani olduğunu söylemişti ama bilmiyorum. Niye bu kadar taktın dersenşz de ben herkesin düşüncesini çok takıyorum

Seans sayısını mı arttırsanız?

Kendi hakkındaki düşüncen daha önemli.

İçinden " ben o an öyle konuştum ama ben uzun vadede sadık biriyim " diyebiliyorsan işte önemli olan bu.

Yoksa içinden "Bende çok fenayım " diye sinsi sinsi hissediyorsan;
O zaman "zihnen ve fiziken sadakat değeri" kavramını tekrar inşa etmen gerekir bu değer çok önemlidir

Yok kendimle alakalı en ufak bir şüphe yok. Aslında ben basit bir arkadaş ortamı dedikodusunu böyle büyüttüm.

Kimsenin düşüncesini takmayın. Oncelikle terapi konunuz bu olsun.
Hiç bir sorun yok burada. İçimden bir şey geçmedi erkek arkadaşıma sadığım diyorsunuz zaten. Bu tarz muhabbetler olur tabi görmüşsünüz falan filan doğal olarak malzeme olmuş millete. Hangi insan olsa bu tarz muhabbetler olurdu yani. Siz bu muhabbetin üstüne gitmeyin konuyu kapatin gitsin.

Ee ne var ki bunda? Herkes konuşur bu tarz şeyleri arkadaşlarıyla. Gidip eski sevgilinizle muhabbet etseniz veya onu görünce özlediğinizi hissetmiş olsanız sıkıntı olurdu evet. Bunda bir şey yok ama siz çok takıntılısınız.

Eğer hahaha diyip geçiştirmeniz gerçekten bi geçiştirmeyse, o an hislerinizi bastırmak için yapılmamışsa neden farklı düşünsünler ki ya da neden kafada soru işareti bırakasınız ki ?

Eski sevgilinizin size o anda ne hissettirdiği surat ifadenizden veya hareketlerinizden belli olmuştur. Eğer kendinizden eminseniz böyle bi kaygıya düşmenin bi alemi yok ?

Üniversite, kongre, anlattığın bu saçma sapan durum??? Eğitim herşey değil tabii... Güzel bı atasözü var da bununla ilgili, gereksiz yere ban yemeyeyim şimdi.

ya ne alaka olabilecek şeyler bunlar. KKda biri bana yüzük almam için tonlarca kuyumcunun yanyana oldugu bir yer onermisti. sirf o dedi diye gittim. Sansima eski sevgilimin kuyumcusuna girdik
Çocuk da hemen geldi yanima, nisanlimla falan tokalasti bana geldi alyans denettirdi
hayatta böyle sacma seyler oluyor.
insanlik hali yani napalim
ben de şok oldum, dalgaya vurdum ama tüm modum degisti yani. cocuk icin de tatsiz oldu, insallah onun hayatinda da hersey yolundadir da canını sıkmamisimdir diye dusundum. sonra daha da yuzuk falan bakmadim hevesim kacti diye, dagildik evlere. eve gelir gelmez 5 kisiyi aradim "biliyor musun bugun kim bana alyans denettirdi" diye anlattim
hicbirinin de beni kötü gördüğünü düşünmüyorum ya asigim seviyorum ama gecmisimi silmedim ya - ki unutacaksam niye yasadim-
bence hayatta boyle küçük seylere takilmamaya calisin. hersey insanlar icin

Yani ortamda elbette mutlu değildim. Kongre için gittiğim yerde saçma sapan insanlarla çok uzun süre denk geldim elbette çaktırmamaya çalıştım ama bilsem gitmezdim. Kendimden eminim ama bilmiyorum

Ben de öyle hissettim, ne salakça şu an yaşadığımız diye. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim

Herkes konuşur kısmını işte yapamadım, kendimi kötü hissettim sanki hiç muhabbeti açılmamalıydı gibi. İster istemez de açılıyor

Herkes konuşur kısmını işte yapamadım, kendimi kötü hissettim sanki hiç muhabbeti açılmamalıydı gibi. İster istemez de açılıyor
hic muhabbeti acilmasin istiyorsaniz iliskinizi cevrenizden gizli yasarsiniz. simdiki sevgilinizle de ayrilsaniz ileride boyle bir durumda arkadaşlarınız - sosyal medyada paylasiyorsaniz internet arkadaslariniz elbet bilecek yani. ya da tanistirsaniz kuzenleriniz - onlardan duyanlar evli cocuklu bile olsaniz ekslerinizden konusabilir
gayet normal birsey bu
kimse unutmaz yeri gelirse hatirlar, muhabbeti gelirse de konusur . gayet normal
bir arkadasim atandigi yerde kac senelik sevgilisi olmasina ragmen gizlemisti, is arkadaslariyla cok yakin olmasina ragmen kimseye soylemezdi hayatimda biri var diye.
sebebi de sey, "ben burada cakili kadroyum, yarin baskasiyla evlenirim birsey olur dunya hali. is yerindeki insanlar gecmisimi bilsin istemem"
siz de oyle yapabilirsiniz. böylece ayni ortamda bile olsaniz kimse bilmez kimse konusmaz

Ya açıkçası exim olup olmadğını bilmeleri umrumda değil. Zaten arkadaşlarım vesile olmuştu maalesef bu ilk sevgilimle tanışmama.

Kim ne der diye düşünürseniz yandınız hayat böyle geçmez bazen boşvermeyi bu da böyleymiş diyip geçmek lazım

Dert mi arıyorsunuz kendinize? Bu kadar takıntılı yaşamayın daha büyük bir sıkıntı yaşadığınızda ne yapacaksınız? Evet herkes arkadaşlarıyla konuşur bu muhabbetleri. 7/24 konuşuyosan eski sevgilin hakkında veya durup dururken lafı eski sevgiline getiriyosan bu sıkıntıdır ama denk gelmiş konuşmuşsunuz bunda bir şey yok. Abartma bu kadar arkadaşlarınız unutmuştur bile orda o gün onu konuştuğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…