bu yanlış anlaşılacak bir şey mi

Dedikodu yaptık diyorsunuz, arkadaşlarınızla ne konuştunuz ki kendinizi bu kadar kötü hissetiniz?

Yaşadığın durum insani ama sürekli düşünüp başkalarını anlatıp durumu karıştırmayın. Siz çöpü atmışsınız, bırakın kim ilgilenirse ilgilensin onla. Karakteri çöp olan insanlar değişmez kolay kolay, kaybettiğiniz bir şey yok. Yanındaki de çöp olduğunu anladığında basacak tekmeyi zaten.

Allah başka dert vermesin

Dedikodu yaptık diyorsunuz, arkadaşlarınızla ne konuştunuz ki kendinizi bu kadar kötü hissetiniz?
Ne konuşulabilirse onu. Çok saçma nir ortamdı ve gerçekten gerildik çünkü çocuğum sevgilisi zırt pırt çocuğu benimden önümden geçiriyor, sürekli arkadaşlarıyla bana bir şey ispatlamaya çalışıyor gibi bit hali vardı. Biz de çocuğu 2 senedir ilk defa orada görünce ohaaa bu da mı burada, öok değişmiş, bilmem ne mevzusu döndü. Hatta arkadaşım ben bilerek omuz atıcam falan dedi öyle gülüp eğlendik. Buydu

Yok tabii ki öyle değil konusu açılmadıkça konuşmaz kimse. Bu kişi benim tüm arkadaşlarımın ortak arkadaşıydı, ben de onun arkadaşlarıyla arkadaştım. Ayrılsak da tabi ki herkesin hayatında yer edindiği için “onu gördüm çok kötüydü” ya da onun arkadaşları ile goygoyuna konuştuğumuz “oğlum harbi çok iğrenç bir insandı “ dediğim çok olmuştur. Genelde gerçekten arkadaşları bile onun kötü biri olduğunu söylerdi zaten. Benim muhabbetim bundna ileriye gitmedi

O zaten asla umrumda değil. İster istemez 2 sene içinde muhabbeti döndü çünkü eski sevgilimle yeni sevgilim aynı yurtta kalıyordu (ben başka şehirdeyim hem de) ve eski sevgilimin arkadaşları bile bazen senin yeni sevgilini gördük diye bana mesaj atarlardı. Elbette en ufak bir özleme, şöyle böyle olmadı. Sadece bir şekilde hep 5 ayda da bir olsa konusu döndü çünkü herkes aynı ortamdan kurtulamadı. Şimdi ikisi de mezun oldu kafa rahat artık

Örneğin bir keresinde eski sevgilimle ortak bir arkadaşımız konu nereden açıldı hatırlamıyorum benim yeni sevgilim olduğunu onun gösterdiğini falan anlattı ben de oh olsun diyip gülmüştüm. O çocuk bile eski sevgilimin ne denli iğrenç biri olduğunu biliyordu. Böyle muhabbetler

Aman ergence muhabbetler işte boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…