hazır konu açmaya başlamışken önceden yaşadığım ama çok üstüne durduğum bir şeyden bahsetmek istiyorum. 2 senelik harika bir ilişkim var, sevgilimle ikimiz de başka insanlardan dolayı hayata ve aşka küsmüşjen tanıştık beni hayata bağladı diyebilirim. Üniversite 2. sınıfta da ilk sevgilim olmuştu, rezalet bir karakterdi kendisi hem psikolojik hem de aklınıza gelmeyecek sapıklıklarla hayatımı uzun bir süre mahvetmişti. Arkadaşlarım da tanık olmuştu tabii ki. Geçtiğimiz aylarda bir kongrede bu çocuk, ben ve arkadaşlarım ve bu çocuğun benden önceki sevgilisi denk geldik. çocuk eski sevgilisiyle barışmış, önümden sürekli el ele tutuşarak geçiyorlar. Tabi arkadaşlarım da şok oldular dedikodu da oldu ister istemez. Hatta bir arkadaşıma kişisel olarak hakaret edip hayatımızdan silinip gitmişti o arkadaşjm şakasına tutmayın beni gidip laf stıcam diyırdu ben de ahahaha diyip geçiştiriyordum. açıkçası onu gördüğümde keşke biri bir şey dese yüzüne tükürse falan diye düşünmedim değil. Konuyu arkadaşlarım açsa da tabii ki konuşuldu. Sevgilim varken elbette böyle bir konuyla ilgilenmiş olmak garip hiçbir şry hissetmesem de hani kız grubu için bir dedikodu malzemesi olur ya, öyle oldu. Sizce arkadaşlarım benim hakkımda farklı düşünmüşler midir? Bunu psikoloğuma anlattığımda bunun çok insani olduğunu söylemişti ama bilmiyorum. Niye bu kadar taktın dersenşz de ben herkesin düşüncesini çok takıyorum