Bu yapacağım şey doğru olur mu ?

Saçma sapan konuşma sensin o sevilmeyen kadın tipi izin verse zaten kimseye tenezzül etmem her haltı siz biliyorsunuz herşey şuraya yazmak kadar kolay olsaydı kimse mutsuz olmazdı sınanmadıgınız bir hayat üzerine ahkemler kesip duruyorsun illaki hayat senide sınayacak orada sana sevilmeyen kadın tipi damgası vururlar umarım
Sevmeyenler vursun bana da damgayi. evet sevmiyorum. Cevremde de var boyle kadinlar kocasiz doktora gidemeyenler falan. Ezik ve beceriksiz bence. Burada bana cemkireceginize gidin doktor randevusu alin da doktora gidin.

Ya Hu! Daha neler duyacağız?
Bir yaşıma daha girdim.
Belli ki konu sahibi sindirilmiş,
psikolojik olarak da sağlıklı değil, üzüldüm.
Böyle bir adama ne beni doktora götür diye yalvarırım ne de kendim gideyim mi?
Diye sorarım.

Yarın sabah onu işe gönderince çık,
git arkadaşım acile.
Yaptır dişini, dön evine.
Bunu da mı yapamazsın?
Bu arada kocan kötü bir adam, kötü bir eş
bunu da yazmadan edemedim.

Dişlerinizi eşiniz kırmamıştır umarım.
Kıran o değilse ondan izin istemenizin mantıklı hiçbir açıklaması yok.
Kıran o ise o evde duruyor olmanızın da mantıklı bir açıklaması yok.
Yani ne desem bilemedim ki...
Market ortasında olay çıkarıp adamı güvenlikçilere yalvartacak kadar cesaretlisiniz ama izin almadan doktora gidecek cesaretiniz yok. Çok çelişkili değil mi bu?

Siz "yakın da olsanız hiçbir kadın arkadaşınızla kocanızın numarası birbirinde olmasın, nasıl izin veriyorsunuz kocanız o kadının resminden hoşlanabilir, ben izin vermem" gibi yorumlar yazan üye değil misiniz?
Bu kocayı mı tırım tırım kıskandınız gerçekten.

Siz "yakın da olsanız hiçbir kadın arkadaşınızla kocanızın numarası birbirinde olmasın, nasıl izin veriyorsunuz kocanız o kadının resminden hoşlanabilir, ben izin vermem" gibi yorumlar yazan üye değil misiniz?
Bu kocayı mı tırım tırım kıskandınız gerçekten.
😳😳😳

Bu yaptığının 4 dinde yeri yok otur aşağı ne demek dişin ağrıyor kocan izin vermeden tek başına gitmek.

Bacım şaka mısın?

Back
X