Bu yapacağım şey doğru olur mu ?

Çok ciddi bişey olmadıgı sürece götürmez çocuga farklı ama ailesi hastahaneye götürmemiş hiç sanırım bu yüzden böyle kendi de nefret eder hastahaneden ben neden kavga olmadan gidemiyorum tartışmak içinde okadar yorgunum ki tartışmadan gidecek gibide durmuyor bilmiyorum 🤷‍♂️
"Aılesı onu hastaneye goturmemıs hıc..."

Hep bir bahaneniz var hep su umursuz adamlar ıcın.
Adam merhametsız kotu bırı demek zor geliyor, agrımı ve beni önemsemiyor demek zor geliyor... hemen cocıkluguna gidip aılesı de onu goturmemıs boyle gormus e sıgınılıyor.

Aılesı onu goturmemıs o da sizi gorurmesın oturun cekın agrıyı ne dıyım.

Hastaneye gitmek ıcın izin almanıza girmedim bile farkındaysanız.

Son düzenleme:
Böyle adamlardan nasıl çocuk yapıyorsunuz hiç anlamıyorum, anlayamam heralde. Ağrıdan bayılana kadar sabredin. O zaman ambulans çağıran olur belki. Mümkün oldukça ama yanınızda esiniz değil başka biri olsun. Onun ambulans cagiracagina emin değilim çünkü. (bu boşluğa bir kac küfür ekliyorum esiniz için.............)

Çok ciddi bişey olmadıgı sürece götürmez çocuga farklı ama ailesi hastahaneye götürmemiş hiç sanırım bu yüzden böyle kendi de nefret eder hastahaneden ben neden kavga olmadan gidemiyorum tartışmak içinde okadar yorgunum ki tartışmadan gidecek gibide durmuyor bilmiyorum 🤷‍♂️
Böyle bir konuda yine bir insanın çocukluğu ve yetişme psikolojisinin bahane edilmesine hayret ediyorum. Hastaneye girmeyi kimse sevmez ama çocuğunuz ve bir eşiniz varsa onların sağlığı her şeyden önce gelir.

Böyle bir konuda yine bir insanın çocukluğu ve yetişme psikolojisinin bahane edilmesine hayret ediyorum. Hastaneye girmeyi kimse sevmez ama çocuğunuz ve bir eşiniz varsa onların sağlığı her şeyden önce gelir.

Katılıyorum.. Hastaneye gitmeye kim bayılır ki, sevmez demek de bana biraz kılıf geliyor.. Sevmiyoruz tabikide ama gidiyoruz.

Eşiniz sosyopat falan mı

Sizin de bu kadar aciz olmanızı gerçekten anlayamıyorum diş yahu bu acısından yatamazsın. Siz diyorsunuz ki dişim kırıldı

Adamın kartı varsa alın hemen çıkın gidin bir dişçiye şimdi

Parası yoksa da pazartesi sabahı devlete gidin şimdi 152den randevu alın

Hayır para vermez muhtaçta etmez ben cebinden alırım bana öncesinde cebimden al derdi biliyor cebinden aldıgımı çok bonker dir para mevzusu değil gerekirse dilenir ama bazı konularda çok cahil maalesef

Al cebinden şimdi çık git doktora o zaman ablacım ne bekliyorsun

Hayır para vermez muhtaçta etmez ben cebinden alırım bana öncesinde cebimden al derdi biliyor cebinden aldıgımı çok bonker dir para mevzusu değil gerekirse dilenir ama bazı konularda çok cahil maalesef
Eşim beni kimseye muhtaç etmez parası yoksa bile dilenir simit satar ama ailesinden mi ne bilmiyorum aşırı sıg kafalı marketten tek başıma ekmek alamam kıyafetim hep onla alınır ve sinir stres içinde valla bende aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum hırgür çıkarıp artık beni rahat bırakmasını sağlayacağım defalarca boşanmak istedim biz anlaşamıyoruz dedim onada yanaşmıyor yorgunum çok

Giydiğin kıyafete karar veremiyorsun muhtaclıktan anladigin ne konu sahıbı
Zaten her turlu kocana muhtacsın daha neye muhtac olacaksın ki. Ailesinden falan degıl adamın bu davranısları, sızı onemsemedıgınden.

Simit satıp cebinden para almanıza izin vereceğine deger versin size.

Eşim beni kimseye muhtaç etmez parası yoksa bile dilenir simit satar ama ailesinden mi ne bilmiyorum aşırı sıg kafalı marketten tek başıma ekmek alamam kıyafetim hep onla alınır ve sinir stres içinde valla bende aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum hırgür çıkarıp artık beni rahat bırakmasını sağlayacağım defalarca boşanmak istedim biz anlaşamıyoruz dedim onada yanaşmıyor yorgunum çok
Sizin adiniza uzuldum. Muhtmelen annesiyle babasi arasinda bu yonlu bir iliski var ve bunun normal oldugunu saniyor. Bu tip insanlardan soke soke aliniyor bir seyler. Biraz disinizi gosterin ses cikarin. Nefes alacak alan acabilirsiniz biraz.. kabullenmissiniz. Ama anlamadigim dis hekimine gitmek neden mesele oluyor ikiniz icin de parasi mi yok

Şiddet eğilimim yok olsa çok dövmek isterdim çok yıprattı beni çünkü 😔
Şiddete eğil diye yazmadım
Bunu bu konuda ciddi bir cevap bulamadığım için yazdım
Ya nasıl olabilir dişin ağrıyor ve sen nasıl doktora gidebilirim diye plan yapıp çözüm arıyorsun
Yani bil diye yazıyorum bu çok saçma ve insafsızca

Yürü be kim tutar seni yazmak istediklerimi yazmışsın. Kadına bak ya ne der diyor bir de. Ablacım geberip gitsen umurunda olmayacak adamın ne diyeceğini ne diye düşünüyorsun. Azıcık sesinizi çıkarın ya. Köleymişsin gibi yazmışsın bir de iyice sinir oldum.

Merhabalar, kızlar eşim çocuklarıyla çok ilgilidir kimseye muhtaç etmedi bugüne kadar bizi ama sağlık konusunda aşırı ihmalkar mesela dişlerim kırıldı şuan aşırı agrı çekiyorum emzirdiğim için ilaçta alamıyorum ne beni gönderiyor tek başıma hastahaneye ne kendi götürüyor biraz para biriktirip hiç yapmadığım bişeyi yapıp kendim gideyim diyorum büyük tartışma çıkacak ama ben yoruldum artık hep oyalanmaktan sizce Dogru mu yapmış olurum ona haber vermeden gitsem Doktora ? Bu arada dişim agrıyor desem benimkide agrıyor diyor yani kendime yaptırmıyorsam sende bekle iması yapıyor hep. Ben artık bu hayatı yaşamak istemiyorum.
Siz köle misiniz tek basınıza hastaneye gidememek nedır yapmayın lutfen. Merak ettim kac cocugunuz var

Merhabalar, kızlar eşim çocuklarıyla çok ilgilidir kimseye muhtaç etmedi bugüne kadar bizi ama sağlık konusunda aşırı ihmalkar mesela dişlerim kırıldı şuan aşırı agrı çekiyorum emzirdiğim için ilaçta alamıyorum ne beni gönderiyor tek başıma hastahaneye ne kendi götürüyor biraz para biriktirip hiç yapmadığım bişeyi yapıp kendim gideyim diyorum büyük tartışma çıkacak ama ben yoruldum artık hep oyalanmaktan sizce Dogru mu yapmış olurum ona haber vermeden gitsem Doktora ? Bu arada dişim agrıyor desem benimkide agrıyor diyor yani kendime yaptırmıyorsam sende bekle iması yapıyor hep. Ben artık bu hayatı yaşamak istemiyorum.
Canım kac cocugun var bilmiyorum ama Allah ıcın bu adamdan Baska cocuk yapma tek dıyecegımı bu.

Nasil bir evlilik yasiyorsunuz ki kirilan disiniz luksmus gibi ötelenebiliyor? gizli yaptirmaktan para biriktirmekten bahsediyorsunuz? bu adamdan cocuk mu yaptiniz cidden? cocuklariyla cidden ilgili de cocuklarinin annesi dis kapinin mandali mi?
Aile yapısı öyle çünkü hep gerilimler ortamlarına girdiğinizde herşey sorundur onlar için yemek yemek bir yere gitmek oturmak kalkmak haliyle hastahane onlara zulüm geliyor bırakmıyorda tek gideyim ama söyledim yarın götürecek geçen hafta büyük bir markette sinir krizi geçirdim kavga çıkardım evden gideceğim diye korkuyor artık

Giydiğin kıyafete karar veremiyorsun muhtaclıktan anladigin ne konu sahıbı
Zaten her turlu kocana muhtacsın daha neye muhtac olacaksın ki. Ailesinden falan degıl adamın bu davranısları, sızı onemsemedıgınden.

Simit satıp cebinden para almanıza izin vereceğine deger versin size.
Çok dogrusunuz ama evlilik kör bir düğüm arkanda sahiplenecek destek verecek kimse yoksa nelere göz yumdugunuzu bilemezsiniz inanın

Back
X