Bu yapacağım şey doğru olur mu ?

Bu önemsenecek bu konu
Ertelenebilecek bi durum değil disle ilgili estetik kaygısı yasamıyorsunuz sonucta disiniz kirilmis agriniz var
Eğer derdi maddi acıdan sorunsa devlet hastanelerine gidin
Size bunu yapmasına izin vermeyin dış ağrısı çok kotu
Geceleri uyuyamıyorum hatta benim dişim hafifleyince onunki de agrıdı doktora gitmiyor saplantılı bir insan

Hastaneye goturmuyorsa kendın gıdeceksın onun keyfı yuzunden sen agrı cekmeye mecburmusun bncede yasama boyle hayatı onun ıstegıne goremı hasta olacaksınn cok sınırlemdım ya bn olsam cıkıp gıtmıstım hatta bnde bosanmaya gıderdı bu mevzuu
Bu benim en rahat günlerim ailem arkamda değil diye çok sindirdiler beni ailesi ve kendi şuan geldiğim durum bu maalesef

Hahaha haha, en güzel cevap. Gülerken cayim bogazimda kaldi. Bu szeneyi gözüm<n önüne getiriyorum. En dogrusu böyle autoriter adamlar icin.

hastaneye niye göndermiyor?
ne alaka anlayamadım sağlık bu o dişler çürüse çekilmek zorunda kalsa ne olacak? siz niye kendi sağlığınız için onun keyfini bekliyorsunuz? kavga çıkmasın diye mi?
Evet benim annem babam çok küçükken tartışırlardı babam annemi öldürmekle tehtit eder annem uyur sabaha kadar annemin başını beklerdim öldürecek babam diye senelerce bu baskıyı çekmemim tek sebebi çocuklarım aynı psikolojiyi yaşamasın tartışma çıkmasın diye ama ne yazık ki tükendiğimi hissediyorum

Hastaneye gitmek için neyi bekliyorsunuz anlamadım. Niye gittin derse carlayın, anyayı konyayı görsün. Adamın at gözlüğü varsa, sabit kafalıysa her şeyin onun iki lafıyla olmayacağını gösterin
Okadar haklısınız ki ses çıkarmayınca daha çok eziliyorum maalesef ama değişeceğini hissediyorum burda okuyunca anlıyorum normal bir hayat yaşamadıgımı

Canınızdan kıymetli mi eşinizin tepkisi?
Zaten büyük kavgalara falan da alışıksınız galiba.(market örneği) Kendiniz gidin neyi bekliyorsunuz?
Yapacagım tek seçenek o kaldı sanırım neden bukadar boyun eğdigimi ise ben bile anlamadım senelerce

Okadar haklısınız ki ses çıkarmayınca daha çok eziliyorum maalesef ama değişeceğini hissediyorum burda okuyunca anlıyorum normal bir hayat yaşamadıgımı
Ben de öyleyim. Bu forumda öğrendiğim bir şey var ki kendimle ilgili kararları bir başkasına bırakmamam gerektiği. Tam yapamasam da birazcık tepki vermeyi öğrendim

Ben de öyleyim. Bu forumda öğrendiğim bir şey var ki kendimle ilgili kararları bir başkasına bırakmamam gerektiği. Tam yapamasam da birazcık tepki vermeyi öğrendim
Bende biraz ses çıkarmaya başladım bugüne kadar kimsenin olmadıgı desteği burdaki kardeşlerim verdi hepsinin işi gücü rast gitsin

Tövbe yarabbim daha neler duyacağız. Hastaneye götürmemek ne alaka. Hadi kendisi sevmiyor hastane işlerini izin vermemek ne alaka.resmen eziyet ediyor sığır. Sizin babanız anneniz abiniz yokmu.
TV kanalı bozulsa abim koşar gelip halleder.
Evde musluk bozulsa direk babama alo deriz. Ayrıca kv eşime sürekli tembih eder kızla ilgilen diye.
Bu sadistleri nereden buluyorsunuz

Size böyle diyen adam çocuklara iyi olsa ne olmasa ne.sağlığımı önemsemeyen adamı fena yaparım.siz baya sabırlısınız heralde.pazartesi gidin ne yapılscaksa yapılsın.para yoksa devlete gidin,eşinize falan sormayın.

Eşim beni kimseye muhtaç etmez parası yoksa bile dilenir simit satar ama ailesinden mi ne bilmiyorum aşırı sıg kafalı marketten tek başıma ekmek alamam kıyafetim hep onla alınır ve sinir stres içinde valla bende aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum hırgür çıkarıp artık beni rahat bırakmasını sağlayacağım defalarca boşanmak istedim biz anlaşamıyoruz dedim onada yanaşmıyor yorgunum çok

Doğru eşiniz sizi kimseye muhtaç etmiyor ama bir eksiğiniz var anlatımınızda. Eşiniz sizi kendine muhtaç etmiş başkasına ne gerek var. Yanaşmasını niye bekliyorsunuz? Boşanmak isteyen insan toplar valizini gider. Avukata gidiyorsunuz boşanmak istiyorum diyorsunuz, avukat tutacak durumunuz yoksa veriyorsunuz bir dilekçe baro size avukat sağlıyor. Siz eşiniz sizi bıraksın boşasın diye beklerseniz daha çok beklersiniz. Bare eşinizi tek başınıza boşayabilin , bunu ondan beklemeyin. Hiç ihtimal vermiyorum ama boşanacağınıza niyeti olan insan şimdiye bin kere boşanmıştı. Konularınızda habire ben eziğim yazıp duruyorsunuz siz bunu kabullenirseniz daha çok ezilirsiniz. Yıl 2020 tek başınıza doktora, markete gidemeyip kocanız lütfetsin de götürsün diye mi bekliyorsunuz ciddi ciddi?

Yapacagım tek seçenek o kaldı sanırım neden bukadar boyun eğdigimi ise ben bile anlamadım senelerce

Bastırmış bir şekilde sizi.
Ama bundan sonra izin vermeyin.
Çünkü en doğal isteğinizde bile böyle davranabiliyorsa, baya ruhsuz bir adam.
Değer mi?

Evet benim annem babam çok küçükken tartışırlardı babam annemi öldürmekle tehtit eder annem uyur sabaha kadar annemin başını beklerdim öldürecek babam diye senelerce bu baskıyı çekmemim tek sebebi çocuklarım aynı psikolojiyi yaşamasın tartışma çıkmasın diye ama ne yazık ki tükendiğimi hissediyorum

anladım ama böyle de çocukların ezik bir anneye sahip olmuş oluyor. onlara teşkil ettiğin örnek muhtaçlığın ne yazık ki.

Bu benim en rahat günlerim ailem arkamda değil diye çok sindirdiler beni ailesi ve kendi şuan geldiğim durum bu maalesef
Bır cocugu okadar emek verıp buyutup evlendırunce yabancı gıbı davranan aılelere akıl fıkır versın. Bır cocugu ne zorluklarla ne emekle buyutuyoruz ben tırnagına zarar verenı yakarım derken onlar nasıl elın adamına emanet edup bırakabılıyorlar kusura bakma cok sınırlenıyorumm allah sabır versın sana ınsallah bıran once esınde aılende duzelır. Sana sunu sunu yap bence dıye fıkır veremem bılmıyorum yasam tarzını ama ben boyle seylere tahammul edemıyorum aclıktan ölecegımı bılsem o kıskıya gırmem tek basıma surunurum daha ıyı

Şimdi ben bu adam hangi balta girmemiş ormanın , hangi dağın şeysi diyebilirim ama demiyorum.
Sağlık konusunda eşten izin almak nedir yav. Estetik operasyon geçirmeyeceksiniz diş dr.una gidecekesiniz.

Back
X