Allah razı olsun sizdenAllah yardımcınız olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun sizdenAllah yardımcınız olsun![]()
Yap. Kavga çıkart cinnet geçiriyor gibi kır dök etrafı. Adam bundan anlıyor belliGeçen markette büyük kavga çıkardım polis çagırın dedim güvenliğe yalvardı al anahtarı sen eve git ben dışarda kalırım dedi dişim agrıyor baskısı yapayım Bi deneyim ozaman
Evet korkuyor gideceğim diye rezil olmaktan korkuyorYap. Kavga çıkart cinnet geçiriyor gibi kır dök etrafı. Adam bundan anlıyor belli
Ohh güzel bak zayıf noktası bu. Kullanin bunu. O sizi zayıf noktanizdan, kimseniz olmamasından vuruyorsa hiç acımayın. Para biriktirmeye de devam edin. Siz rezil olurum diye hiç korkmayın. Daha ne olabilir ki. Sizi doverse polisi çağırirsiniz, darp raporu alıp boşanirsiniz, seçeneğiniz çok aslında. Sadece geri adım atmayın.Evet korkuyor gideceğim diye rezil olmaktan korkuyor
Belki ayda iki kere oda rastgele zaten kendini çok begenmiş oldugu için millet benim için ölüyor sen yüzüme bakmıyorsun der hiç önemsemem bana yaptıkları yüzünden hep şikayetçi ama insanın içini harabeye çevirip ilgi bekleyemezsin.Konu sahibi sanırım buraya ne kadar bahtsız olduğundan yakınmaya gelmiş
İcraat yok
Demek ki dişi de çok ağrımıyor
Ağrısa yıkar acısından ortalığı çünkü.
Sizin psikolojik desteğe ve öncesinde kendi paranıza ihtiyacınız var
Bunlar hep parasızlıktan işsizlikten
Kendi paran olsa bak bakalım arkanda destek arıyor musun ailem yok diyorsun ya ondan dedim
Adama tekmeyi koyduğun gibi boşardın
Hem para lazım hem de güçlü psikoloji
Zor yani
Bi de böyle adamlarla çoook özür dileyerek yazıyorum ama nasıl birlikte oluyorsunuz mesela bunu hiçbir zaman çözemiyorım.
Seks karşılıklı sevgi içeren bir eylem ya hani...
Hiç anlayamayacağım.
Saçma sapan konuşma sensin o sevilmeyen kadın tipi izin verse zaten kimseye tenezzül etmem her haltı siz biliyorsunuz herşey şuraya yazmak kadar kolay olsaydı kimse mutsuz olmazdı sınanmadıgınız bir hayat üzerine ahkemler kesip duruyorsun illaki hayat senide sınayacak orada sana sevilmeyen kadın tipi damgası vururlar umarımNeden hastaneye kocan götürüyor? Hic sevmedigim kadin tipi.
İşte sizin gibi insanlar yüzünden toplumda insanlar susuyor işiniz gücünüz dalga geçmek okadar yücesiniz çünküAman sakın yapmayın öyle bir şey
Çok yanlış bir davranış olur
Eşiniz nezaman uygun görürse ozaman gidersiniz dr.a idare edin biraz
Çünkü o çok iyi bir baba, o yüzden sizde ağrı kesici için ve bekleyin. Para biriktirip gitmekde neyin nesi, ne ayıp
İşte sizin gibi insanlar yüzünden toplumda insanlar susuyor işiniz gücünüz dalga geçmek okadar yücesiniz çünkü
Kimseyi gözümde büyütmüyorum ! Gidecek evim annem babam yok anlıyor musunuz ? !yücelikle ne ilgisi var
Tam tersi eşinizi gözünüzde okadar büyütüyorsunuzki adam kendini birşey sanmış
Dr.a bile gidip gitmemeniz onun iznine bağlı
Asıl sizin gibi kadınlar yüzünden adamlar kendilerini yüce varlık sanıyorlar.
Kimseyi gözümde büyütmüyorum ! Gidecek evim annem babam yok anlıyor musunuz ? !
Kimseyi gözümde büyütmüyorum ! Gidecek evim annem babam yok anlıyor musunuz ? !
Saglık ertelenirmi yahu?bu sebeple akrabamızı kaybettik kadının acilen doguma alınması gerekio adam bekle şuan elim sıkısık diyo sonuc mu kadın dogumda öldüMerhabalar, kızlar eşim çocuklarıyla çok ilgilidir kimseye muhtaç etmedi bugüne kadar bizi ama sağlık konusunda aşırı ihmalkar mesela dişlerim kırıldı şuan aşırı agrı çekiyorum emzirdiğim için ilaçta alamıyorum ne beni gönderiyor tek başıma hastahaneye ne kendi götürüyor biraz para biriktirip hiç yapmadığım bişeyi yapıp kendim gideyim diyorum büyük tartışma çıkacak ama ben yoruldum artık hep oyalanmaktan sizce Dogru mu yapmış olurum ona haber vermeden gitsem Doktora ? Bu arada dişim agrıyor desem benimkide agrıyor diyor yani kendime yaptırmıyorsam sende bekle iması yapıyor hep. Ben artık bu hayatı yaşamak istemiyorum.
anne babayla ne alaka? Kaç yaşındasınız siz?
artık kendiniz anne oldunuz, böylemi evlat yetiştiriyorsunuz böylemi örneksiniz?
Pasif anne, dişi ağırdığı halde bile kocası izin vermediği için dr.a gidemeyen anne. Birde adam iyi babaymış falan diye övüyorsunuz.
İnsan olamamış, baba nasıl oluyor. Hemde ilgili, şefkalti baba. Neremle güleceğimi şaşırdım
Cok haklisiniz. Boyle konularda ilk koca icin soyle iyi baba boyle bonkor yaziyolar ama bakiyorsun kadin evden cikmaya izin alamiyor, doktora verecek para yok. Aman ne iyi koca ha.
Onsuz doktora gitsenz ne yapar acaba azıcık söylenir susarmı yada şiddetmi gösterir ne olur onu merak ettm ona göre yorum yapalımMerhabalar, kızlar eşim çocuklarıyla çok ilgilidir kimseye muhtaç etmedi bugüne kadar bizi ama sağlık konusunda aşırı ihmalkar mesela dişlerim kırıldı şuan aşırı agrı çekiyorum emzirdiğim için ilaçta alamıyorum ne beni gönderiyor tek başıma hastahaneye ne kendi götürüyor biraz para biriktirip hiç yapmadığım bişeyi yapıp kendim gideyim diyorum büyük tartışma çıkacak ama ben yoruldum artık hep oyalanmaktan sizce Dogru mu yapmış olurum ona haber vermeden gitsem Doktora ? Bu arada dişim agrıyor desem benimkide agrıyor diyor yani kendime yaptırmıyorsam sende bekle iması yapıyor hep. Ben artık bu hayatı yaşamak istemiyorum.