- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Aynı kısı degıl bu cok sacma sapan davranıyor o kız kötü bır kız degıldı de cımrıydı sadece. Hepsı böyle degıl ama ıkı uc tane var maalesefSizin böyle sorunlu bir arkadaşınız daha vardı aynı kişi mi bilemedim de.çevreniz hep böyle kişilerle mi dolu?
Dogru dogru bence de öyle benım ıkı uc dostum vardır senelerdir aynı onlar dışında baska kiminle görüşsem bır kazığını yıyorum cunku benım kendı arkadaslarım benı bılır ıyı nıyetımı de bılır kalbımı de bılır onlar da benım gıbıdır hıcbırımız de bırbırımızı kullanmayız ama baska kımınle görüşsem bir cinlik pesınde iyi niyetli olmak Enayilik midir resmen herkes bır cıkar pesındeBence arkadaş seçim kriterlerini bir gözden geçirmen lazım. En az 4-5 konu var bdvde arkadaşlarının çıkarcılığıyla samimiyetsizliğiyle filan ilgili.
Ayyy tövbe ben ondan hıcbır sey ıstemem gercekten. Komsusuyla görüştüm dıye bıle nasıl gözü kaldıysa kızcağız kaza yaptı buluşacağımız zaman...Ne ilginç insanlar var.Bu kadarı da cok fazla yani.Cidden ben bir iki esyam kalsa sesimi cıkarmam begenmistir odur budur sudur yine esyamı düsünürüm de isteyemem cekinirim ama bu kadından sonuna kadar isterim.Bu kadın bilerek yapıyor sanki.İnsan bu kadar mı rahat olur?
En iyisi onun yaptıgını sizde ona yapın.Akıllanır belki
2-3 kişi az değil bence burada hatalı olan sizsiniz arkadaş secmeye daha özen gösterin. Çıkarları için başkalarını kullanan insanlardan nefret ederim.böyle insanlar genelde yüzünüze gülüp arkanızdan neler diyordur kim bilir.iki plastiğin peşine düsmeyin böyle insanların gerçek yüzünü gördüğünüz için sadakam olsun deyin arkanıza bakmadan kaçınAynı kısı degıl bu cok sacma sapan davranıyor o kız kötü bır kız degıldı de cımrıydı sadece. Hepsı böyle degıl ama ıkı uc tane var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?