- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Benim bu.sene son 2. Siniftayim kpp hazirlaniyorum haberi yok bundan calismami istemiyorum.durumlari.iyi oldukca gerci elinden.gelse liseyede gitmemi.engelkiycekti.ben.hic.dinlemedim onu ins kazarim Allahin.izni.ile :) lise mezunu canim 10 11 gibi ise gidiyor dukkan atolye arabanin.icini kendi yapiyor ev gibi is adamlari icin.yapiyorlar ya ondan gece 11 gibi geliyor heo isi var cunku surekli araba satiyor hic izin gunu.yokO zaman bu adam işiyle evli demek ki bence çekil aradan işiyle aşk yaşamaya devam etsin.
Bir de sen ünv.okuyorsun onun tahsil durumu nedir?
Asla küçümsemiyorum ama inşaat işçileri bile bu kadar çalışmıyor gece 11e kadar çok anormal bi durum.
gerekirse bir psikiyatriste git lütfen...Sanki.omrum.biyunca basima kakilcak onume gelecek diye korkuyorumbeni sindirdi.gucumu.yitirdim .hayatimin.hicbirzamn merkezinde kendim olmadim.hep birileri.mutlu olsun onlar yapsin gitsin.yesin.icsin hep 2. Plndaydim kendimi yeteri kadar sevmedgim.icin belkide bu sorunlari yasiyorum
Seviyorum ama yaptiklari artik.uzaklastrdi kendinden deger gorwmiyorum kiŞöyle düşünen kadınlara cok kızıyorum ya .
Ne demek birliktelik yasadin diye herseyine katlanmak ? Hangi devirde yaşıyoruz?
Ha beni seviyor bunu hissediyorum desen tamam eyvallah ama adam elde ettim havalarinda. Ki sende birlikte oldun diye bariz ayrilmiyosun . Yoksa çoktan ayrilirdin. Bu konuda ben gerçek sevgi göremedim.
Bırak allasen bi zar parcasinin uğruna hayatinizi mahvediyosunuz.
hazırlan.. çok doğru yapıyorsun..Benim bu.sene son 2. Siniftayim kpp hazirlaniyorum haberi yok bundan calismami istemiyorum.durumlari.iyi oldukca gerci elinden.gelse liseyede gitmemi.engelkiycekti.ben.hic.dinlemedim onu ins kazarim Allahin.izni.ile :) lise mezunu canim 10 11 gibi ise gidiyor dukkan atolye arabanin.icini kendi yapiyor ev gibi is adamlari icin.yapiyorlar ya ondan gece 11 gibi geliyor heo isi var cunku surekli araba satiyor hic izin gunu.yok
Bacım kırılma gücenme hiç ama bu Ada'm seni cepte görüyor ve sevmiyor. Seven Ada'm fırsat yaratır yine ilgilenir. Sevdiğiyle konuşmak için can atar. Mesela sabah 11 de gidiyormus ya 1 saat erken kalkar yine sana Zaman ayırır. Adam sana değer vermiyor ki.Seviyorum ama yaptiklari artik.uzaklastrdi kendinden deger gorwmiyorum kiayrilmaya evet cesaretimde yok
Iyyyy pis mi dedin tozlumu geliyo yanına öğk Nasıl öpüyon ya onu insan sarılamaz, leş gibi de ter kokarAda'm bariz bu nasılsa gidemez hawalarında belli ama çekmek zorunda değilsin sahibimmiş gibi davranıyor demişsin işte ilişkinin ilk başında koycan o tawrı Nasıl başlarsa öyle dewam eder. Sonradan bana karışıyo demenin bi faydası yok.
Bana kimse karışmadı bu zamana kadar Karıştırmadım!
Kocan değil bişeyin değil tm sewiyorum diyosun ama sewgi herşey demek değil emin ol keşke olsa..
Keşke sadece sewgi herşeyin üstesinden gelse ama olmuyo dimi. Bak sewiyorsun ama mutsuzsun.
Öylede mutsuz böylede mutsuz olcan zaten en azından ileriyi düşünde şimdi mutsuz ol ayrıl we hayatına bak nefes al.
Kesinlikle sınava hazırlan ve atanincaya kadar bırakma. Bu senin tek çıkış yolun.. Çalışırsan kimseye eyvallahin olmaz.Adama bak ya , seni calistirmayacak, iyice başını ezecek! Çalış çalış çalış, yoksa başını taşlara vuracaksin
Cok.saol.bitanemm.iyi.dileklerin bana destek.oldugun ve yardimci olmaya calistgin.icin hakkini helal.etgerekirse bir psikiyatriste git lütfen...
ve kesinlikle başına kakmayacak, bunu yadırgamayacak, geçmişine saygı duyacak adamlar var, bunu unutma... ama baştan seçerken biraz dikkat edeceksin, her şeyini kıskanan, burnunu dışarı çıkarsan kavga çıkaran, hayatını didik didik eden tiplerden zaten baştan kaçmak lazım.. sen başkasıyla olsan da olmasan da o ömrü sana zehretmenin yolunu bulur bu tipler..
sen kendine bir odaklan, kendini onarmaya bak. en büyük yanlış bir insana muhtaç olduğunu sanmam. "gerekirse yalnız kalırım da kendime eziyet ettirmem" noktasına geldiğinde, değişecek yaşamın. kendini sev, kendine kıymet ver ve kendine saygı duy..
evet bir insan yoğun çalışabilir.. buna bir şey diyemem. ama bu koşullar sana uygun olmak zorunda değil. onun koşulları seni mutsuz ediyorsa devam etmek zorunda değilsin.. senin hayallerin bu değilse mecbur değilsin..
sen kendine bu kıymeti verirsen - ama gerçekten kıymet verirsen- zaten sana saygı duymak zorunda kalıyor erkek. bu erkek arkadaşınla ya da başkasıyla, kimle devam edersen et, bir daha asla hayatının kontrolünü teslim etme. merkeze kendini koy, kendi yaşamına odaklan. çalışmıyorsan iş bul, üniversiteye gitmediysen eksikliğini duyuyorsan oku, vs vs.... hep kendini geliştir. kendin için bir şeyler yap. vaktin varken yap sonra çok pişman olursun.. dışarıda çok başka bir dünya olduğunu göreceksin zaten zamanla.
önce bir kendini onar. dediğim gibi, psikiyatriste gitmeni de şiddetle tavsiye ederim.
Umarım çıkış yolunu bulursun..
Bencede Can'ımInan bende oyle titizimki.gitmeden.banyo olur oarfumlebir kremlebir giderim ovemk.icin demiyorum kendimi yakistrmiyor bile kimse okadar zor.biseyki kavga ediyorum hatta bulusup tras olmasini bekledim ekbise aldik ben.senle biyle gezemem dedim diyorumda ama analtamiyorum .. artik.herseyi toparlayip hi karar veremem gerek
başlık çok marjinal
Ahh be kuzum ne yaptın bu hıyara kendini mahkum ettin.Mesleğini eline al ayaklarının üzerinde dur ailemden evini ayrı bunada at tekme yi diyecem amaBen 22 o 28 yasinda ben okuyorum onun galerisi var 5 yildir sevgiliyiz evlili dusunuyoruz hergun sorun bu hayatumizda abimin nisanli onu bekliyoruz hatta 2 3 ay sonra nisanlancaktik ve beni bekliyor. Ama ben korkuyirum dusunmuyorum sevgim mecbur kiliyor ah alacagim diye cok korkuyorm ailesi hetkes nisanimizi bekliyor ben ayrilmaya cesaretim yok Cunku yaptigim seyden utanc duyuyorum.ve kabul etmiyorum
Ne iş yapıyor ki ya bu kadar yoğun
Aynen öyle ege civarında yaşayan bi insan için cinsellik sıkıntı olmayabilir evlilik öncesinde ama iç anadolu(ankara yine bi nebze hariç belki) doğu anadolu g doğu karadeniz ben sanmıyprum buralarda ben özgürüm diyen kızı rahat bırakırlarsiz yaşayabilirsiniz, ben de erkeğe normal görüp kadını kınayanların doğru olduğunu savunmuyorum
ancak toplumumuzda halen devam eden bir gerçek var. bunu da yokmuş gibi davranmak yanlış olur.
istanbul da bile halen bekar kadına tek başına ev vermek istemeyen binlerce ev sahibi var ki, anadoludaki bir şehirden hiç bahsetmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?