- 3 Nisan 2014
- 36.269
- 148.026
- 798
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
ya kastım şu : sevgilinizle bırlıkte oluyorsunuz sonra ayrılıyorsunuz pekı ya sonra bızım ulkemızde kabullenen bıey degıl bu... zorlukları var yanı
Yetisemiyorum ki canim okumaktan 22 yasindayimkac yaşındasin ????
sorusuna neden cevap vermiyorsun???
Bunun farkindayim rahatsizlik fuyuyorum ama canim acidiginda bununla basa cikamiyorumCerrah bile olsa seni daha sık görebilirdi
Birliktelik yaşadın diye eksik degilsin. Ona mecbur değilsin. Sana.özensiz davranma hakkını ona sen veriyorsun resmen. Yaşadığınız şeylerin sorumlulugunu bi alın yaa allah aşkına.
Oofff of.
Ben 22 o 28 yasinda ben okuyorum onun galerisi var 5 yildir sevgiliyiz evlili dusunuyoruz hergun sorun bu hayatumizda abimin nisanli onu bekliyoruz hatta 2 3 ay sonra nisanlancaktik ve beni bekliyor. Ama ben korkuyirum dusunmuyorum sevgim mecbur kiliyor ah alacagim diye cok korkuyorm ailesi hetkes nisanimizi bekliyor ben ayrilmaya cesaretim yok Cunku yaptigim seyden utanc duyuyorum.ve kabul etmiyorum
sen sevdiğinden emin misin önce buna karar ver. olaylara başkasının gözünden bakabilsen sevip sevmediğini anlarsın. bence daha fazlası var.Ben 22 o 28 yasinda ben okuyorum onun galerisi var 5 yildir sevgiliyiz evlili dusunuyoruz hergun sorun bu hayatumizda abimin nisanli onu bekliyoruz hatta 2 3 ay sonra nisanlancaktik ve beni bekliyor. Ama ben korkuyirum dusunmuyorum sevgim mecbur kiliyor ah alacagim diye cok korkuyorm ailesi hetkes nisanimizi bekliyor ben ayrilmaya cesaretim yok Cunku yaptigim seyden utanc duyuyorum.ve kabul etmiyorum
Son 1 yildir cok yogun calisiyor vebbirazda benim.ustune cok.dusmemle alakali asla beni birakmasin diye birsey yok hatta birakadabilir keza kendimde bu.gucu goremiyorum sevgimden.dolayi ..Adam seni bırakamasın diye mi birlikte oldun ben öyle anladım çünkü adamın senle işi yok belli ki
Bunun farkindayim rahatsizlik fuyuyorum ama canim acidiginda bununla basa cikamiyorum
siz yaşayabilirsiniz, ben de erkeğe normal görüp kadını kınayanların doğru olduğunu savunmuyorumHiç bir zorluğu yok bunun. Toplum şöyle erkek böyle klasik yalan ki bunu diyenler de bilerek diyor geneli eşini kandırıp evlenen tiplerin yalanı kimse kusura bakmasın. Cinsel hayatını yaşayan çok kadınlar olarak bizde erkekler kadar rahatız bu konuda lütfen
Ben cok kez gitmeye calistim hayattan kendimi oyle cok soyutlamisimki zorlaniyorumdogru zamn nedir su an ayriyiz mesela neden.biliyormusunuz yarim saat konustuk tel. Uyumak.istedi zaten.bi.aksam.konuyoruz ben ozledgimi konusmak istedgimi soyledik tartstik bundan sonra benden birsey.bekleme ilgi bekledim.ozur dilerim deyip kapattim nsj atmis beklersem.serfsizim 3 gundur 1 kezde aramadi
Ben 22 o 28 yasinda ben okuyorum onun galerisi var 5 yildir sevgiliyiz evlili dusunuyoruz hergun sorun bu hayatumizda abimin nisanli onu bekliyoruz hatta 2 3 ay sonra nisanlancaktik ve beni bekliyor. Ama ben korkuyirum dusunmuyorum sevgim mecbur kiliyor ah alacagim diye cok korkuyorm ailesi hetkes nisanimizi bekliyor ben ayrilmaya cesaretim yok Cunku yaptigim seyden utanc duyuyorum.ve kabul etmiyorum
beni asla bırakmaz yazmışsın konunda neden acaba?Son 1 yildir cok yogun calisiyor vebbirazda benim.ustune cok.dusmemle alakali asla beni birakmasin diye birsey yok hatta birakadabilir keza kendimde bu.gucu goremiyorum sevgimden.dolayi ..
Doslugunu atkadasligii fikir almayi ina sarilmayi herseyi cok seviyorum ama sevdgim seyler ile sevmekdiklerimi kiyasla derseniz sevmediklerim mutsuz oldgum seyler oyle cokkiSen gerçekten bu adamı seviyormusun ?
siz yaşayabilirsiniz, ben de erkeğe normal görüp kadını kınayanların doğru olduğunu savunmuyorum
ancak toplumumuzda halen devam eden bir gerçek var. bunu da yokmuş gibi davranmak yanlış olur.
istanbul da bile halen bekar kadına tek başına ev vermek istemeyen binlerce ev sahibi var ki, anadoludaki bir şehirden hiç bahsetmiyorum bile
Daha fazlasindan.kastiniz.ne meselasen sevdiğinden emin misin önce buna karar ver. olaylara başkasının gözünden bakabilsen sevip sevmediğini anlarsın. bence daha fazlası var.
beni asla bırakmaz yazmışsın konunda neden acaba?
Doslugunu atkadasligii fikir almayi ina sarilmayi herseyi cok seviyorum ama sevdgim seyler ile sevmekdiklerimi kiyasla derseniz sevmediklerim mutsuz oldgum seyler oyle cokki
kimse unutturmasa bile zaman unutturur. başkasını düşünmene gerek yok ama birlikteliği göz önünde bulundurarak da ilişkiyi sürdürüp kendini yıpratma.Daha fazlasindan.kastiniz.ne meselaben evet objektif bakamiyorum kor degilim ama kabullenmek zorundaymisim.gibi bu beraberliklede alaksi yok bu yasadiklarimi.kimse bana.unutyuramiycak pisman olmaktan oyle cok.korkuyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?