Bu yaşadiğim neyin fragmani ?

Cok seviyorum ama sevgim.bunlarla basa cikmama yetmiyor tek basima cabalamaktan yoruldum hic hirseyi bastan yasamaya gucum yok
Karsimdaki.insandan.bekledgim.gormek.istedgim hic birsey yok yoruldum nefesim yetmiyor artik bir sonraki tartsmaya soylemekten yoruldum ..
Abimle nisanlisi 7. Yillari bu sene evkenme teklifi dugun salonunda digum gunu kutlamasi hersaniye tl bakmasi herseyi beni oyle cok uzuyorki neyim.eksik diye dusunmeye basladim artik benim tl hep.mesgule atiliyor msjlarim 3 saat sonra goruluyor sosyal hir hayatida yok gidiyo geziyor yazmiyor demiyorumda gercekten canla baska calisyo ama evkendgimde 11e kadar onu nasil bekleyecegim korkutuyo dusunduklerim.basim.agriyo icinden cikamiyorum dugumler okdar cokki birini halletsem diyeri.kaliyo temizligi 5.yildir soyleye soyleye goz ardi ettim gene ederdim ama ilgisizlik beni.oldurecek.gibi yapiyor ayrildgimizda ben.yazmsam.gunlerce yazmaz

Denemedimmi zannediyorsunuz gecelerce aglayarak uyudum ben 1 tane msj atsin.diye dualar ediyordum oyle cok gururluki herseyde o.hakli heo ben.haksizim iyi olan.hep benim ben.iyi olursam mukemmel hir iliskimiz var ben biraz uzulsem kizsam oda ayni herseyi gozardi edebilirdim belkide sevdiginden suphem ilmaya baslamasaydi ne zamn yazsam sevmiyor diyolar bi insan bu kdar iyi seviyormus gibi yapabilirmi ki

Doğru zaman gelmiş de geçiyor bile.

İnanın artık bırak yorum yazmayı okuyasım bile gelmiyor bu tarz konuları. Ama zorlandığınızı, kötü hissettiğinizi ve çıkış aradıgınızı görüyorum ya da en azından görmek istiyorum. Sakin sakin yazayım o yüzden.

Birincisi sevgilinizle cinsel ilişkiye girmiş olmanız çevrenizdeki kimseyi zerre ilgilendirmez. Siz sadece kendinize karşı sorunlusunuz.

İlişkinin bu aşamasında, evlilik öncesinde cinsel ilişkiye girmek sizin değerlerinizle uyuşmuyor olabilir. Hata yaptığınızı hissediyor olabilirsiniz, pişman olabilirsiniz.

Hoş eğer ilişkiniz yolunda gidiyor olsa pişmanlık duymayacaktınız, yani pişmanlığınızın sebebi sevgilinizle sevişmeyi yanlış bulmanız değil. Çekindiğiniz şey bunu öğrendiğinde sizi yargılayacak insanlar.

Kendinize itiraf etmeniz gereken ilk şey bu adamla devam edip etmeme kararınin ananızı dananızı değil sizi etkileyeceği. Yani ne ahlak bekçisi akrabalar girecek o adamla aynı eve ne namus timsali milleti kınamaya yer arayan konu komşu. Siz yaşayacaksınız bu hayatı. O yüzden onlardan utanmayı bırakacaksınız önce.

Ikinci olarak adamın size yaptıgı muameleyi fark edeceksiniz. Adam sizin cepte olduğunuzdan o kadar emin ki, ondan gidemeyeceğinize, gidecek yeriniz olmadığına o kadar inanmış ki ve en önemlisi siz de yersiz suçluluk duygunuzla ona bunu yapması, sizi ezmesi için o kadar çok fırsat tanımışsınız ki adam size zerre değer vermiyor, özen göstermiyor, saygı duymuyor artık. Sizi ona "mahkum" olarak görüyor çünkü. En pis haliyle de çekmeye mahkumsunuz siz onu, 1 ay yüzünü göstermese size sesinizi çıkarmaya hakkınız yok.

Yani ortada sevişen bi çift var, iki kişinin yaşadığı bi an var. Ama ne hikmetse taraflardan biri bunun altında ezim ezim ezilirken diğeri bunu ona eziyet etmek için, onu umursamamak için fırsat olarak görüyor.

Bu ikiyüzlü, bencil herifi bi an evvel bırakmalısınız sonuç olarak. Çünkü o değişmeyecek ve sizin hesap vereceginiz insan sayısı, sorumlulugunuz her gecen gün artacak. Şu an ortada nişan yok dönmeye korkuyorsunuz, yüzük işin içine girince daha da ağırlaşmayacak mı her şey? Daha büyük hatalarını görseniz de cesaretinizi büsbütün kaybedeceksiniz işler aile arasında resmiyete döküldügünde. Üzülerek söylüyorum ki o kadar güçlü değilsiniz.

O yüzden sizin için şu an ya hep ya hiç diyeceginiz, çekip gideceğiniz son an. Yoksa haksız cıkma umuduyla yazıyorum ama sizin sonunuz, evli, çocuklu, çocuklarıyla gidecek yeri olmadığı için o herifin kahrını cekmeye mahkum mutsuz bi kadın olmak olacak.

Kisisel olarak heseyi buyuk yasiyorum ondan baska bir hayatimda var cokta disari cikiyorum arkdaslarim cok ama hic biri o tel msj beklememe engel olmuyor evet bunun rahatligi ilede biyle oldum . Gidecek cesaretimde yok

Valla anlattığına bakılırsa onun seviyormuş gibi yaptığı yok.
Sen buna inanmak istiyorsun gibi görünüyor.

Seven adam ayrılık durumunda günlerce inatlaşıp yazmama rahatlığını gösteremez.
Hadi meşguldü açmadı aramalarını sana öyle bir dönüş yapar ki yalvar yakar ilgisiyle unutturur her şeyi.

Sevgilisiniz siz daha bir mesaja bakar ayrılmak.
Bu ne rahatlık diye sorarlar adama..

yani şu son yazdığından sonra, inandım çektiğin sıkıntıya.

Eğer bu birliktelik meselesini kafana takmasaydın direk ayrıl derdim. ama çok takıyorsun.

zamanla ilgi azalır ama seninki bildiğin odun. 3 haftada bi görüşmekten dolayi diyorum bunu.

sen tavrını değiştirsen, hayatının ortasından onu çıkarsan, hatta nişan meselesini açtığında biraz geçiştirsen. ne bileyim seni çantada keklik görüyor. "evde beni bekliyor nasıl olsa" kafasına girmiş.

şuan ayrı mısınız ??

Evlenin hem böylece hergün görürsünüz . Hergün konuşursunuz . Defalarca ayrıldık , ayrılıyoruz diye konu açtınız ve yine aynı . Seviyorsunuz ama sanırım sevgililiği artık yürütemiyorsunuz .

Oncelikle vaktinizi bana ayirdginiz cok tesekkur ediyorum. Okdar guzel seyler soyluyorsunuzki hic bir soylenen beni.bu kdar tatmin etmemisti itiraf etmekiyimki hepsindede cok haklisiniz . Bir baskasi bana sorsaydi inaninki ayni.yorumlari hatta daha agir bir sekilde bende yapardim ama herseyi icimde cok buyuk cok uclarda yasiyorum zorlaniyorum ve cagresizim hissettrmeme calistim ama beceremedim . Nasil donuo arkami gidecegim onu bile bilmiyorum artik dusunemiyorum .
Cok tesekkur ederim.icimi.cok rahatlattiniz

Tamam da hadi diyelim bu adamla evlendin ne olacak?
Sabahtan gecelere kadar onu mu bekleyeceksin hiçbir sosyal hayatın olmayacak?
Kocanla bi sinemaya gidemeyeceksin el ele çıkıp yürüyüş yapamayacaksın.
Adam zaten pis pasaklı 5sene de düzelmemiş artık hiç düzelmez bekleme.
Seni de sevmiyor belli zaten bu ee niye evleneceksin?Sırf seviştiniz diye mi ne saçma!!!
Gerçekten seven insan ne yapar eder görüşür sevdiğini böyle üzmez incitmez.

"Nolur benide anla ben.istemzmiyim.sorumluluklarim var anlayis goster "
Hep ayni.sozler laflar yutuyorum yutmak zorunda.kaliyorum kavga edince kavgaci oluyorsun.soylensen dirdir ediyorsun.oluyor.. abisi babsi erkek ark ortaklar birakip gelemiyor sorumluluklarim var simdi calismazsam.ne zamn calisacagim diyor hep

Ayriliyorumda gunlerce aylarca yazmadgim bile oldu sahibim gibi hesap soruyor yazmasmda korkuyorum bile hatta . Baska nasil boyle bir msj verebilirimki

muhafazakar bir aile yapın var diye ilk beraber olduğun adamı her şeyiyle çekmek zorunda değilsin. Aşamadığınız sorunlar varsa ayrılmak bu kadar zor olmamalı. emin ol seni tüm yaşadıklarınla kabul edecek insanlar da var dışarıda. Kimse kimseye mecbur değil. ipleri çok eline verdiysen onu kaybetmekten korkmadan kendi hayatına odaklanman gerek. işi yoğunsa bu böyle sürecek büyük ihtimalle, bu işine gelmiyorsa restleşeceksin, ucunda ayrılık da olsa..

ama her koşulda beraberliğini sürdürmek istiyorsan, hayatın merkezine kendini koy. kendi yaşamına odaklan. en azından kendin için yaşadığını hisset biraz..

hep diyorum, muhafazakarsanız beraberliği evlilikten sonraya erteleyin. yoksa böyle ona muhtaç hissedersiniz, sağlıksız bağımlılıklar oluşur .

ama zaten cinselliğin evlilik dışı yaşanabileceğine, bunun için sevginin yeterli olacağına inanıyorsanız işler yolunda gitmezse bile böyle zor olmaz kendi yollarınıza ayrılmak.

yine de muhafazakar bir ailen var diye kimseye muhtaç değilsin. seni olduğun gibi sevecek bir adam mutlaka var dışarıda
bir yerde. kimse için o kadar eğilip bükülmek zorunda değilsin.. sen önce kendine kıymet ver, o zaman zaten kıymetini bilmeyeni yanında tutmazsın..

Evet ayriyiz konusmak.istedgim.icin ustelik ayriyiz uykusu geldi.ben.ilgi bekledim tartstik canim

ya hep ya hiç de. tepeme çıktın aramak sormak yok, buluşmak yok de. ayrıl bu adamdan.(( şuan ayrısın mesela. yap bunu. döndüğünde aradığında asla cevap verme. bakalım napacak))
ama taviz vermeden, çat diye bir anda bitir. 1 ay mı ? 2 ay mı ? bekleyeceksin.
dönerse eğer seviyordur, bakarsın biraz değişirse devam edersin. değişmezse zaten tamamen biter. senin içinde hayırlısı olur.

cok acı çekerim ayrılamam dert ederim diyosan, ömür boyu böyle gider.
acının da dert ettiğin herşeyin de çaresi var anasını satayım.

Evet ayriyiz konusmak.istedgim.icin ustelik ayriyiz uykusu geldi.ben.ilgi bekledim tartstik canim

O zaman bu adam işiyle evli demek ki bence çekil aradan işiyle aşk yaşamaya devam etsin.
Bir de sen ünv.okuyorsun onun tahsil durumu nedir?
Asla küçümsemiyorum ama inşaat işçileri bile bu kadar çalışmıyor gece 11e kadar çok anormal bi durum.

Sanki.omrum.biyunca basima kakilcak onume gelecek diye korkuyorum beni sindirdi.gucumu.yitirdim .hayatimin.hicbirzamn merkezinde kendim olmadim.hep birileri.mutlu olsun onlar yapsin gitsin.yesin.icsin hep 2. Plndaydim kendimi yeteri kadar sevmedgim.icin belkide bu sorunlari yasiyorum

Şöyle düşünen kadınlara cok kızıyorum ya .
Ne demek birliktelik yasadin diye herseyine katlanmak ? Hangi devirde yaşıyoruz?
Ha beni seviyor bunu hissediyorum desen tamam eyvallah ama adam elde ettim havalarinda. Ki sende birlikte oldun diye bariz ayrilmiyosun . Yoksa çoktan ayrilirdin. Bu konuda ben gerçek sevgi göremedim.
Bırak allasen bi zar parcasinin uğruna hayatinizi mahvediyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…