söylicem ama korkuuyorum işte
bugün açma konuyu sakinleşin ikinizde yarın al karşına konuş bu kadar bağrıp çağırdığına göre vardır bi sıkıntı hani sana demişya ablalık yap felan diye :)
bende öyle kötüyümki ittim kötü şeyler konuştu yıllardır bi sevgilim var ama asla bir şey yapmadım onunla neler dedi küçücük kız bana demek beni bu kadar abla görmüş ben ittim vuracaktım ama 5 ay önce burnumdan ameliyat oldum burnuma bişey olur diye odama gidip kapımı kitledim elmayra ben ne yapıcam bu benim kardeşim olamaz
Sadece çıkmasına izin vermediniz diye bu kadar küfür, hakaret, bağırıp çağırma biraz tuhaf değil mi? Belki çok büyük bi hatası vardır o yüzden sizin sevgilinizi koz olarak kullanıyordur. Kendi hatasını kapatmak için. Yoksa niye bu kadar tehdit etsin? Annene söylemeden sakince bi konuş iyice anla meseleyi, kadıncağız sonra ikinize birden yanmasın. Sen konuşunca o da konuşacak çünkü.
Kızlar şuanda o kadar kötüyümki anlatamam birisine anlatmazsam patlıcamsaat akşam 8 di annemle çarşıdan gelmiştik yemek yedik sonra ben duşa giriyordum babamın iş yerindeki görevli aile hastaneye gideceklermiş babamda iş yeri yalnız kalmasın bir şey olur diye oraya gidecekti annemde onunla gitti tv izleyip aileyi bekleyecekler neyse ben duşa girdim çıktım sevgilimi aradım oda meşgule attı tam o aradı açmaya fırsat kalmadan 17 yaşındaki kız kardeşim kapıya vuruyor aç aç filan dio birine bir şey oldu sandım açtım bu montunu giymiş güzelce ben gidiyorum yarım saatte gelicem bana iftira atıyorlar filan die bağırıyor saçmalama gidemezsin dedim bağırdım bi kerede ablalık yap ne olur diye ağlamaya başladı hayır saçmalama asla gidemezsin dedim senin sevgilini babama söylerim filan diye bağırıyor tehdit ediyor beni üzerimde havlu var pijamamı giyeyim diye odaya girdim anında kapı çarpıldı ve kız gitti peşinden çıktım yetişemedim 5 dkkda sonra aradım babamlar geliomuş marketten bir şey istiyormusunuz dedi hemen eve gel dedim kapattı teli dua etmeye başladım gelsin diye zaman geçiyor ama arıyorum yok açmıyor 10 kere aradım açtı gelicem diye nasıl bağırıyorum komşulara rezil olmuşumdur kesin kapattı teli tekrar saat 20;50 de gitti saat 21:30 oldu yok arıyorum açmıyor filan sonra bi kız açtı işte kardeşin ağlıyor kız arkadaşıyla konuşması lazım gelecek vs dio nasıl bağırdım polisi arıcam filan 5 dkkada bir arıyorum sevgilimede söylemek zorunda kaldım ağlıyorum filan dizlerim titriyor babam gelecek diye ölecektim kızlar en sonunda 22:20de geldi taa bi kızla kavga etmiş bana bir sürüü şey söyledi senin sevgilini babama söylicem sen birine bir şey dersen filan diye kapımı kitledim birşeyler fırlattı kapıma eli filan çizilmiş bana küfür etti o... dedi sevgilinle yattınmı gece telde konuştuğunu babama söylerim kendimi pencereden atarım filan dedi o kadar üzgünümki anlatamam senn gibi kardeşim yok dedim hayatım boyunca unutmam bu geceyi anneme söylesemmi
Ayrıca yapabilirsin de bu durum seni bağlar, o bir kardeş olarak senin acığını aramak yerine efendi olmayı secmeli.
Umarım bir buhran vs geciriyordur yoksa işiniz zor gercekten.
bendede sorunlu bi kardeş olduğundan anlıyorum seni bende saklardım hiçbişeyini söylemezdim eskiden ama tak etti anneme havale ettim ben
Ergendir muhakkak, ergenlerle uğraşmak zorr..
Ben senin yerinde olsam söylerdim. Saklarsan tekrar yapar. Şu an zaten söylemesen bile kardeşinin gözünde kötü ablasın. Bişey yapmadığın halde "kötü abla" olacağına, annene söyle de öyle kötü abla ol. Sen bugün kötü abla olmazsan, yarın kötü bir kardeşin olur, önünü alamazsın.
canım annem bana yanamaz zaten herşeyi biliyor benimle ilgili bencede garip ama hep böyle hırçın ders çalış desem dünyanın lafını duyarım ben
O zaman söyle annene, bu gidişat iyi değil.
bencede off anneme nasıl anlatıcam
bu sene ünv sınaına girecek ders çalışmıyor stresliyim filan dio annem psikoloğa bile götürüyor ilgileniyoruz da offf
Sakince.
Anne bi durum var, kardeşimin yaptığı çok kötü bişey değil ama bu gün bunu sana söylemezsem ve sen uyarmazsan, yarın daha cesaretli hareket eder de sakin sakin anlat.
BU ergenuslar da ayrı dert hepimiz össye calıstık ama ablamıza cemkirmedik.
o kadar çok hakaret ettiki anlatamam komşular duymamıştır inşallah
ben ona ablalık yaptım bence eğer ona ablalık yapmamış olsam hadi git derdim
Çok ayıbetmiş canım ama sen çok kafana takma lafları. Sadece uzun süre konusma. Ablasızlığı bi tatsın.
Bi tane vursaydın ağzına!Şiddete kesinlikle karşıyım ama ablaya ve anneye yapılan terbiyesizliğe gelemiyorum asla.
Benim de benden 6 yaş küçük 16 yaşında bir kızkardeşim var. Sorunlarımız var onunla biraz, şimdi anlatırsam çok uzun olur. Kısaca şöyle diyeyim; biz yüzüne güldükçe o tepemize çıkıyor. Ne yaptıysak fayda etmedi. Yalan ve saygısızlık da olunca benden bu kadar arkadaş dedim kendi haline bıraktım.
Kaç yaşındasın?
Acaba diyorum babana bir şekilde sevgilinden bahsetsen, ciddi bir ilişkin olduğuna inandırsan onu. Böylece onun elinde koz kalmaz. Yazık ya ne strese girmişsindir babanlar gelene kadar.
ne diyebilirizki o zaman konuşmadıkça halledemezsiniz ilk kavgada yine aynı şeyler yaşanacak anlaşmanız lazım bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?