Bu yaşadıklarıma inanamıyorum :(

bugün açma konuyu sakinleşin ikinizde yarın al karşına konuş bu kadar bağrıp çağırdığına göre vardır bi sıkıntı hani sana demişya ablalık yap felan diye :)

ben ona ablalık yaptım bence eğer ona ablalık yapmamış olsam hadi git derdim

Ayrıca yapabilirsin de bu durum seni bağlar, o bir kardeş olarak senin acığını aramak yerine efendi olmayı secmeli.

Umarım bir buhran vs geciriyordur yoksa işiniz zor gercekten.

canım annem bana yanamaz zaten herşeyi biliyor benimle ilgili bencede garip ama hep böyle hırçın ders çalış desem dünyanın lafını duyarım ben

Ergendir muhakkak, ergenlerle uğraşmak zorr..

Ben senin yerinde olsam söylerdim. Saklarsan tekrar yapar. Şu an zaten söylemesen bile kardeşinin gözünde kötü ablasın. Bişey yapmadığın halde "kötü abla" olacağına, annene söyle de öyle kötü abla ol. Sen bugün kötü abla olmazsan, yarın kötü bir kardeşin olur, önünü alamazsın.

Ayrıca yapabilirsin de bu durum seni bağlar, o bir kardeş olarak senin acığını aramak yerine efendi olmayı secmeli.

Umarım bir buhran vs geciriyordur yoksa işiniz zor gercekten.

bu sene ünv sınaına girecek ders çalışmıyor stresliyim filan dio annem psikoloğa bile götürüyor ilgileniyoruz da offf

bendede sorunlu bi kardeş olduğundan anlıyorum seni bende saklardım hiçbişeyini söylemezdim eskiden ama tak etti anneme havale ettim ben

söylicem yarın anneme ama çok üzülecek annem

bencede off anneme nasıl anlatıcam

bu sene ünv sınaına girecek ders çalışmıyor stresliyim filan dio annem psikoloğa bile götürüyor ilgileniyoruz da offf

BU ergenuslar da ayrı dert hepimiz össye calıstık ama ablamıza cemkirmedik.

Sakince.

Anne bi durum var, kardeşimin yaptığı çok kötü bişey değil ama bu gün bunu sana söylemezsem ve sen uyarmazsan, yarın daha cesaretli hareket eder de sakin sakin anlat.

o kadar çok hakaret ettiki anlatamam komşular duymamıştır inşallah

Bi tane vursaydın ağzına! Şiddete kesinlikle karşıyım ama ablaya ve anneye yapılan terbiyesizliğe gelemiyorum asla.

Benim de benden 6 yaş küçük 16 yaşında bir kızkardeşim var. Sorunlarımız var onunla biraz, şimdi anlatırsam çok uzun olur. Kısaca şöyle diyeyim; biz yüzüne güldükçe o tepemize çıkıyor. Ne yaptıysak fayda etmedi. Yalan ve saygısızlık da olunca benden bu kadar arkadaş dedim kendi haline bıraktım.

Kaç yaşındasın?
Acaba diyorum babana bir şekilde sevgilinden bahsetsen, ciddi bir ilişkin olduğuna inandırsan onu. Böylece onun elinde koz kalmaz. Yazık ya ne strese girmişsindir babanlar gelene kadar.

Çok ayıbetmiş canım ama sen çok kafana takma lafları. Sadece uzun süre konusma. Ablasızlığı bi tatsın.

korktum ağlamaya başladım sevgilimi aradım böyle böyle oldu ne yapıcam diye onunla telde konuşuyorduk kapıyı açıyordu ben gidip açtım teli kapatmaya fırsat olmamıştı tüm söylediklerini sevgilimde duydu ben bu adamla evlilik planı yapıyorum adam nasıl unutur o kadar lafı konuşmıcam artık kardeşimle

canım 1992 doğumluyum annem sevgilimi biliyor tamam okul bitene kadar baban duymasın dedi dikkat ediyoruz sevgilimle herşeye babam bi kere öğrendi okuldan alıcaktı beni ünv2 deyim daha 2 yıl var babama söyleyemem babam çok kızar bi ittim bütün gücümle ama daha fazla bişey yapmadım vuracaktım ama 5 ay önce burnumdan ameliyat oldum burnuma bir şey olur diye bir şey yapmadım

Son düzenleme:
ne diyebilirizki o zaman konuşmadıkça halledemezsiniz ilk kavgada yine aynı şeyler yaşanacak anlaşmanız lazım bi şekilde

evet haklısnız ama bir daha onunla evde yalnız kalmıcam karar verdm böyle bi sorumluluk alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…