canım 1992 doğumluyum annem sevgilimi biliyor tamam okul bitene kadar baban duymasın dedi dikkat ediyoruz sevgilimle herşeye babam bi kere öğrendi okuldan alıcaktı beni ünv2 deyim daha 2 yıl var babama söyleyemem babam çok kızar
evet haklısnız ama bir daha onunla evde yalnız kalmıcam karar verdm böyle bi sorumluluk alamam
o saatte geldiğini annen baban görmedimi bişey demedilermi tek bi çare var annene sölüyosun o konuşacak
Aynı yaştayız.
Şimdi daha çok kızdım kardeşine! Bunları bilip de kullanması ne kadar ayıp. Böyle davranıp, üstüne o.. gibi ağır bir küfür edip bir de senden ablalık beklemesi...
Ne halin varsa gör diyebilme şansın var mı acaba? Yani anladığım kadarıyla sen ne kadar engel olsan da dediğini yapacak tarzda biri. Ya da söylersen söyle sevgilimi babama ama sonuçlarına sen de katlanırsın, sen söyledikten sonra benim kaybedecek bir şeyim olmaz ama sen de özgürlüğünden olursun falan diyip onun gözünü korkut.
Sakın korktuğunu belli etme. Sen korktukça elindeki kozu kullanır sana her istediğini yaptırır.
Ayrıca sana tavsiyem fazla ilgilenme, senden basit bir şey istediği zaman kibarca kusura bakma işim var, şu an meşgulum vs. gibi bahanelerle reddet. İlgilenme hiç, kendi işlerini kendi halletsin, yalnız kalsın biraz. Anlar o zaman o ablalık yapmayan ablasının kıymetini.
Peki ne iftira atmışlar kardeşinize?
slania daha anlatmadığım ne konuşmalar var utanıyorum korkmuyorum isterse okula göndermesin babam anneme bir şey olacak diye korkuyorum
bilmiyorum soramadım
İnan bana çok iyi anlıyorum seni. Benim de annemin sağlığı söz konusu o yüzden engel olmaya çalışıyorum kendine. Umarım bir an önce kardeşin yaptığı hataların farkına varır.
bence babana söyleyemez.
sen de söyle diyerek diklen bence. korkacagın bir şey olmadıgını anlasın
onun başına bir şey gelirse söylemediğine pişman olursun.
o söyler onun karakterinde var
kardeşin kaç yaşnda kız mı erkek mi anlayamadım ?
bir de sevgiln olduğunu sen mi ona anlatmştn yoksa duydu mu ?
söylesin o zaman
dediğim gibi babana söylemesi onun başına bir şey gelmesinden daha önemli olmamalı.:26:
kardeşim kız 17 yaşında ben söylemedim duymuş
aaa cins midir nedir yaa sinir oldum
valla ne desem bilemedim
önce kardeşinle adam akıllı konuş, öfkeyle kalkan zararla oturur, neden böyle davrandığını, bir sıkıntısı olup olmadığını sor, belki direk annene söylersen kötü sonuç doğablir, daha inatlaşır belki kaçar maçar, iyilikle yaklaş bakalım. bağırıp çağırma işe yaramıyor anlaşılan.
o kadar kötü şey dediki artık çocuk değil lafın nereye gittiğini bilmeli onu görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?