Bu yaşıma geldim hala annemden izin alamıyorum :(

Asli_guven

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
55
0
621
Dün erkek arkadaşımla sinemaya gitmek için hayatımda ilk defa annemden izin istedim izin vermedi bende erkek arkadaşıma söz verdiğim için bugün izin almadan evden çıktım sinemaya gittik gezdik falan sonra beni eve bıraktı. Eve geldiğimde bu kadar büyük bir tepkiyle karşılaşacağımı tahmin edemedim gelir gelmez bağırmaya başladı kiminleydin nerdeydin bende sınıftan arkadaşlarımlaydım falan dedim ve tabiki inanamadı kolumu sıktı doğru söyle yoksa fena yapıcam falan diye en sonunda bende sevgilimleydim ne bu yaa falan dedim ve kardeşimin önünde bana tokat attı bu yaşımda dayak yedim resmen ya çok kötüyüm kaç saattir hala gelip özür bile dilemedi klava:

ben anneme pat diye sevgilimleyim desem annemde bana çok kızardı
annem sevgilimi biliyo yazın sözlenicez ben hala sevgilimle çıkyorum diyemem oda sormaz zaten o cevabi almamak için.ama sorsada ben yine söyleyemem
malesef anneler böyle canım.belki sevgiline güvenmiyodur olabilir mi canım

madem tepki veriyor idare etmesini ogreniceksin.. bunun baska yolu yok..

Zaten daha tanışmadılar bile ama görüşmeme izin veriyosa buluşmama neden izin vermiyo onu anlamadım hep telefonda msnde ilişki yürümez ki bunada hak vermesi lazım başkaları gibi gizli saklı bişeyde yapmıyorum açık açık söyledim izin istedim bana okadardamı güveni yok sonra ben kötü bişeyde yapmadım ki alt tarafı sinemaya gittik bundan daha doğal ne var ? artık her şeyi gizli yapıcam ancak öyle yaranabilirim herhalde ağlamaktan gözlerim şişti artık

direk olarak sevgilim deme izin alirken arkadaslarla disari cikicam de..
bi de direk olarak tepkisi sevgilinle cikmana olmayabilir izin alis bicimine ya da herhangi birseye kizmis da olabilir.
neticede sevgilin olmasina ses cikarmiyo diyorsun..

anneni saymamışsın erkek arkadaşının peşinden gitmişsin hangi anne kızmaz buna

hele bir de geç saatte eve dönmüşsenlmaz:

biraz da onun açısından bakmaya çalış. neler neler duyuyorlar...

annen senin kötülüğünü istemeyeceğine göre biraz dizginle kendini. ne demek öyle gizli gizli yapacağım falan. başına bir şey geldiğinde ne olacak:umursamaz:

Zaten arkadaşlarımla çıktım dedim ama bir gün önce izin istediğim için inanmadı cnm
18 yaşındayım.

Ya zaten normalde kızlarla falan dışarı çıkarkende izin almıyorumki ben çıkıyorum falan diyorum genelde geldikten sonra ne yaptığımızı falan anlatıyorum

heralde inanmaz cocuga soylesen inanmaz bunu..
bir gun once bunun icin izin istemissin neticede.. en bastan arkadaslarla bulusucam dersin.

annen izin vermedi diye, gizlice evden çıkıyorsun, sadece sinemaya da gitmiyorsun, birde gezip tozuyorsun, nerdeyse 5-6 saat evde olmuyorsun, nereye gittiğinden de haberi yok annenin, eve gelince de tepki görmeyeceğini mi zannediyorsun.. sadece tokat atmış diye annenden özür bekliyorsun... valla annene fazlasıyla hak veriyorum canım, ergenlik çağında kız çocuklarıyla uğraşmak, ilgilenmek gerçekten çok zor..

burdaki arkadaşlar da çok güzel akıl veriyorlar, baktın annen izin vermiyo yalan söyle diye... ne güzel çözüm yolu ya..

Madem o kadar merak etmiş arayıp sorsaydı zaten evden çıktığımdada tahmin etmiştir nereye kiminle gittiğimi + en fazla 3 saat falandı ve telefonumda açıktı.

Merak etme yine inanmazdı benneyaptımki
yahu sen cok problem haline getirmissin.. kizlarla disari ciktigin vakit onlarin yanindan bir saat erken ayril bir saat de sevgilinle gorusursun tamam.. ya da once bir saat sevgilinle gorus sonra kizlarin yanina gidersin... hem sevgilini gormus olursun hem de annene yalan soylememis olursun.. daha 19 yasindasin bu kadar kolay anlayis gostermesini bekleme..

Zaten arkadaşlarımla çıktım dedim ama bir gün önce izin istediğim için inanmadı cnm
18 yaşındayım.

Ya zaten normalde kızlarla falan dışarı çıkarkende izin almıyorumki ben çıkıyorum falan diyorum genelde geldikten sonra ne yaptığımızı falan anlatıyorum

annelere yalan söylenmez

anneler kandırılmaz

gözünden anlarlar senin nerede kimlerle ne yaptığını:1closedeyes:

erkekler için annenin kalbi kırılır mı ya:1shok:

erkek arkadaşına sor bakayım 9 ay gık demeden seni sırtında taşır mı ? kimler için kimlere yalan söyleyip, korkular içinde bırakıyorsunuz:mymeka:

özür bekleyeceğine geç olmadan özür dile. derdini anlat. illa ki anlar seni. sende onun korkularını endişelerini anlamaya çalış

18 yaşındayım.

Canım ya annen senin için endişeleniyo olabilir.çünkü insanlar gerçekten çok kötü olmaya başladı ve senin yaşın da çok çok büyük değil.Annene darılma kırılma sakın..Ben 25 yaşındayım ve hala annemin fikirlerini alıp ona göre hareket ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…