- 7 Ağustos 2009
- 55
- 0
- 621
- Konu Sahibi Asli_guven
-
Kalp kırmakla ne alakası var şimdi? ne yapmışım onun kalbini kıracak asıl o benim kalbimi kırıyo farkındaysan
annelere yalan söylenmez
anneler kandırılmaz
gözünden anlarlar senin nerede kimlerle ne yaptığını:1closedeyes:
erkekler için annenin kalbi kırılır mı ya:1shok:
erkek arkadaşına sor bakayım 9 ay gık demeden seni sırtında taşır mı ? kimler için kimlere yalan söyleyip, korkular içinde bırakıyorsunuz:mymeka:
özür bekleyeceğine geç olmadan özür dile. derdini anlat. illa ki anlar seni. sende onun korkularını endişelerini anlamaya çalış
yahu sen cok problem haline getirmissin.. kizlarla disari ciktigin vakit onlarin yanindan bir saat erken ayril bir saat de sevgilinle gorusursun tamam.. ya da once bir saat sevgilinle gorus sonra kizlarin yanina gidersin... hem sevgilini gormus olursun hem de annene yalan soylememis olursun.. daha 19 yasindasin bu kadar kolay anlayis gostermesini bekleme..
Canım ya annen senin için endişeleniyo olabilir.çünkü insanlar gerçekten çok kötü olmaya başladı ve senin yaşın da çok çok büyük değil.Annene darılma kırılma sakın..Ben 25 yaşındayım ve hala annemin fikirlerini alıp ona göre hareket ediyorum..
Kalp kırmakla ne alakası var şimdi? ne yapmışım onun kalbini kıracak asıl o benim kalbimi kırıyo farkındaysan
anneni saymamışsın erkek arkadaşının peşinden gitmişsin hangi anne kızmaz buna
hele bir de geç saatte eve dönmüşsenlmaz:
biraz da onun açısından bakmaya çalış. neler neler duyuyorlar...
annen senin kötülüğünü istemeyeceğine göre biraz dizginle kendini. ne demek öyle gizli gizli yapacağım falan. başına bir şey geldiğinde ne olacak:umursamaz:
yani canım.mutlaka senin için endişeleniyordur.kötülüğünü istermi hiç senin.bu kadarda kafaya takma
Haklısın ama güzel bi dille anlatabilirdi uyarabilirdi derdini söyleyebilirdi onu anlardım bende derdimi anlatırdım ama hayatımda ilk defa yaptım işte böyle bi şey kabul ediyorum yaptığım doğru değil hata yaptım sevgilime uydum ama o kadarda abartılacak büyük bi hata değil ki
Zaten arkadaşlarımla çıktım dedim ama bir gün önce izin istediğim için inanmadı cnm
18 yaşındayım.
Ne demek ya anneye kalbimi kırıyor denilmez! Herkes herkesin kalbini kırabilir ne var ki bunda! Yeri geldiğinde ben anneme beni çok üzüyorsun da derim, sana aşığım da. Aynı durumları ben hiç yaşamıyorum annemle. Çünkü annemin verdiği izinler çoook zor olur, izin verince de her dk aramadan rahat etmez, bize de rahat ettirmezkötükedihüso
Ama herşeye rağmen o benim annem:asigim:
Ne güzel ya kalbini kır sonrada özür dilemesini bekle annenden annen o senin sana kızmakta haklı son derece..
Sen yalan söylemişsin ilk başta tabiki vereceği izinler zor olur küçüksün daha canım sen istiyorsunki annem her zaman izin verdin demi ama maalesef ortam çok kötü insanlar kime inanacağını ve güveneceğini bilemiyor..
Dışarı çıktığın zaman bile seni araması çok normal bunda bir terslik yok yani tabiki arayacak seni ne yaptığını bilecek sonuçta...
Haklısın tamam anneler çocuklarına herşeyi yapma bağırma çağırma dövme sövme sevme vs. hakkına sahip çocuklarda anneleri ne nerse he deme mecburiyetinde çünkü onlar kaç yaşına gelirse gelsin düşünemiyo kimse onları umursada olur sadece dediklerini yaptırsınlar yeter ...
Ne güzel ya kalbini kır sonrada özür dilemesini bekle annenden annen o senin sana kızmakta haklı son derece..
Sen yalan söylemişsin ilk başta tabiki vereceği izinler zor olur küçüksün daha canım sen istiyorsunki annem her zaman izin verdin demi ama maalesef ortam çok kötü insanlar kime inanacağını ve güveneceğini bilemiyor..
Dışarı çıktığın zaman bile seni araması çok normal bunda bir terslik yok yani tabiki arayacak seni ne yaptığını bilecek sonuçta...
Haklısın tamam anneler çocuklarına herşeyi yapma bağırma çağırma dövme sövme sevme vs. hakkına sahip çocuklarda anneleri ne nerse he deme mecburiyetinde çünkü onlar kaç yaşına gelirse gelsin düşünemiyo kimse onları umursada olur sadece dediklerini yaptırsınlar yeter ...
Hayır hayıırr ben özür dilemesini falan beklemiyorum, ben konuyu açan kız değiliimm=)
Bakın gerçekten annemi anlıyorum çünkü güne geldiğinde anne olmak için can atıyorum! Ortamın kötü olduğunun da farkındayım. Bi yerden dönerken, örneğin okuldan; annemin hep bildiği yoldan devam ediyorum oysa genç bi kızım diğer yolda çok güzel mağazalar var onlara baka baka, bi kaç parça alışveriş yaparak gidebilirim. Ama bunu yapmıyorum çünkü o an aklıma ya öbür yolda bana birşey olursa annem beni nerede arar, nereye bakar diye geliyor!
Yani yanlış tanımayın beni sadece annem her dakika izin versin, akşama kadar gezeyim diye bir bencillik yok ortadayerimseniben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?